Nagellak

Swatch: Essie – Tart Deco

Het komt heel af en toe voor dat ik oude swatches een tweede keer op mijn site laat zien. Mijn oude foto’s zijn niet altijd fantastisch en soms is de kleur gewoon niet goed te zien. En tja, sommige lakken verdienen het gewoon om nog een keertje in de spolight te staan! Eén van zulke lakken is Essie Tart Deco. Dit is dé nagellak die je gewoon nodig hebt in de zomer. Yep, dit is zonder twijfel mijn ultieme koraalroze favoriet.

Essie Tart Deco - 2 van 4

Essie Tart Deco - 3 van 4

De afgelopen jaren hebben jullie al heel wat koraalroze nagellakken voorbij zien komen, maar er is maar één koraalroze lak waarvan ik een heel flesje heb opgemaakt en waarmee ik met mijn tweede flesje al aardig onderweg ben. Tart Deco is vrij fel, maar absoluut niet neon. Hij zit daarnaast perfect tussen oranje en roze is. Het grappige is dat ik vaak als ik een fantastische koraalroze kleur bij andere dames zie en vraag welke kleur het is, het bijna altijd deze blijkt te zijn. Ik kom altijd weer terug bij Tart Deco!

Essie Tart Deco - 4 van 4

Niet alleen de kleur is fantastisch, maar daarnaast is de substantie ook heel erg fijn. Na twee laagjes is hij perfect dekkend en hij brengt soepel aan. Hij is wel wat aan de dikke kant, maar door het brede kwastje kun je hem makkelijk aanbrengen. Tegen het einde van het flesje wordt hij wel behoorlijk stroperig, maar met een beetje nagellakverdunner kun je hem nog redelijk tot leven wekken. Daarnaast is de houdbaarheid van deze lak top. Ik kam hem met gemak een dag of 5 dragen en ik draag hem in de zomer altijd op mijn teennagels, waar hij ook perfect een paar weken (!) blijft zitten. Oh, en had ik al gezegd dat hij snel droogt? Het moge duidelijk zijn: Essie Tart Deco is dé ultieme musthave zomernagellak. Love it!

Essie Tart Deco – €9,99 (13,5 ml)
Etos | DA | Bol.com

15 Comments

 • Reply
  Chinouk
  7 juni 2015 at 07:34

  Normaal gesproken heb ik niet zoveel met nagellak, ik draag transparante lak op mijn vingers en nude kleuren op mijn tenen. Maar ik heb opeens het licht gezien geloof ik! Ik wil allemaal leuke lakjes en dan voornamelijk voor op mijn teennagels. Voeten moeten weer in sandaaltjes he! Hihi. Ik vind deze onwijs leuk, wat een fijne, zomerse tint!

 • Reply
  Femke
  7 juni 2015 at 08:39

  Jaaaaa, deze wil ik toevoegen aan mijn stash! Hele fijn review en tot binnenkort Essie-lakje :-)!

 • Reply
  Margot
  7 juni 2015 at 09:16

  Wat een heerlijk kleurtje! En ik blijf lakjes van Essie erg fijn vinden.

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  7 juni 2015 at 09:51

  Wat een mooie koraal kleur! Ik ben ook altijd zo precies in dé perfecte kleur vinden…

 • Reply
  Nicole
  7 juni 2015 at 09:54

  Wat een prachtige kleur! Deze heb ik eigenlijk altijd al zo enorm mooi gevonden maar nog nooit gekocht.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  7 juni 2015 at 10:28

  Deze kleur blijft echt fantastisch

 • Reply
  Beautyjuf
  7 juni 2015 at 10:37

  Ahh, deze komt op mijn wishlist te staan! Ik ben nu al verliefd op de tint, haha! Tof dat de houdbaarheid zo goed is.

 • Reply
  Femke
  7 juni 2015 at 11:34

  Jep ik heb hem ook 😉

 • Reply
  Lotte van Hairgloss
  7 juni 2015 at 13:26

  Hele mooie kleur! Die staat zeker op mijn ‘hebben-lijstje’!

 • Reply
  Akosua
  7 juni 2015 at 13:47

  Ja deze heb ik vorig jaar gekocht, echt een ultiem zomerkleurtje.

 • Reply
  Tedje
  7 juni 2015 at 14:05

  Bij mij is hij inderdaad dik aan het worden. Binnenkort maar eens met nagellakverdunner aan de gang!

 • Reply
  Julie
  7 juni 2015 at 14:39

  Voor nagellak swatches kom ik altijd bij jou kijken Charlotte!
  Jij laat elke nagellak er super uitzien en maakt prachtige en perfecte swatches! 🙂

 • Reply
  chucky1012
  7 juni 2015 at 20:11

  Een mooie kleur!

 • Reply
  Romina
  7 juni 2015 at 21:07

  Deze heb ik ook! Zo mooi! ^^

 • Reply
  Jacoline
  8 juni 2015 at 21:20

  Wow zo’n mooie kleur! Sinds ik jouw blog volg ben ik ook helemaal gek van koraal. Ik twijfel nog tussen deze kleur en Mint Candy Apple als ik mijn eerste essie lak ga kopen maar deze is echt prachtig.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.