Nagellak

Swatch: Essie – Tart Deco

Het komt heel af en toe voor dat ik oude swatches een tweede keer op mijn site laat zien. Mijn oude foto’s zijn niet altijd fantastisch en soms is de kleur gewoon niet goed te zien. En tja, sommige lakken verdienen het gewoon om nog een keertje in de spolight te staan! Eén van zulke lakken is Essie Tart Deco. Dit is dé nagellak die je gewoon nodig hebt in de zomer. Yep, dit is zonder twijfel mijn ultieme koraalroze favoriet.

Essie Tart Deco - 2 van 4

Essie Tart Deco - 3 van 4

De afgelopen jaren hebben jullie al heel wat koraalroze nagellakken voorbij zien komen, maar er is maar één koraalroze lak waarvan ik een heel flesje heb opgemaakt en waarmee ik met mijn tweede flesje al aardig onderweg ben. Tart Deco is vrij fel, maar absoluut niet neon. Hij zit daarnaast perfect tussen oranje en roze is. Het grappige is dat ik vaak als ik een fantastische koraalroze kleur bij andere dames zie en vraag welke kleur het is, het bijna altijd deze blijkt te zijn. Ik kom altijd weer terug bij Tart Deco!

Essie Tart Deco - 4 van 4

Niet alleen de kleur is fantastisch, maar daarnaast is de substantie ook heel erg fijn. Na twee laagjes is hij perfect dekkend en hij brengt soepel aan. Hij is wel wat aan de dikke kant, maar door het brede kwastje kun je hem makkelijk aanbrengen. Tegen het einde van het flesje wordt hij wel behoorlijk stroperig, maar met een beetje nagellakverdunner kun je hem nog redelijk tot leven wekken. Daarnaast is de houdbaarheid van deze lak top. Ik kam hem met gemak een dag of 5 dragen en ik draag hem in de zomer altijd op mijn teennagels, waar hij ook perfect een paar weken (!) blijft zitten. Oh, en had ik al gezegd dat hij snel droogt? Het moge duidelijk zijn: Essie Tart Deco is dé ultieme musthave zomernagellak. Love it!

Essie Tart Deco – €9,99 (13,5 ml)
Etos | DA | Bol.com

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Normaal gesproken heb ik niet zoveel met nagellak, ik draag transparante lak op mijn vingers en nude kleuren op mijn tenen. Maar ik heb opeens het licht gezien geloof ik! Ik wil allemaal leuke lakjes en dan voornamelijk voor op mijn teennagels. Voeten moeten weer in sandaaltjes he! Hihi. Ik vind deze onwijs leuk, wat een fijne, zomerse tint!

 2. Jaaaaa, deze wil ik toevoegen aan mijn stash! Hele fijn review en tot binnenkort Essie-lakje :-)!

 3. Wat een heerlijk kleurtje! En ik blijf lakjes van Essie erg fijn vinden.

 4. Wat een mooie koraal kleur! Ik ben ook altijd zo precies in dé perfecte kleur vinden…

 5. Wat een prachtige kleur! Deze heb ik eigenlijk altijd al zo enorm mooi gevonden maar nog nooit gekocht.

 6. Deze kleur blijft echt fantastisch

 7. Ahh, deze komt op mijn wishlist te staan! Ik ben nu al verliefd op de tint, haha! Tof dat de houdbaarheid zo goed is.

 8. Femke zegt:

  Jep ik heb hem ook 😉

 9. Hele mooie kleur! Die staat zeker op mijn ‘hebben-lijstje’!

 10. Ja deze heb ik vorig jaar gekocht, echt een ultiem zomerkleurtje.

 11. Bij mij is hij inderdaad dik aan het worden. Binnenkort maar eens met nagellakverdunner aan de gang!

 12. Voor nagellak swatches kom ik altijd bij jou kijken Charlotte!
  Jij laat elke nagellak er super uitzien en maakt prachtige en perfecte swatches! 🙂

 13. Een mooie kleur!

 14. Deze heb ik ook! Zo mooi! ^^

 15. Jacoline zegt:

  Wow zo’n mooie kleur! Sinds ik jouw blog volg ben ik ook helemaal gek van koraal. Ik twijfel nog tussen deze kleur en Mint Candy Apple als ik mijn eerste essie lak ga kopen maar deze is echt prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.