Nagellak

Swatch: Essie – Van D’Go

Het zal jullie niet verbazen dat het merendeel van mijn nagellakcollectie bestaat uit verschillende tinten roze. Ik heb ze niet geteld, maar ik weet zeker dat het er bijzonder veel zijn. De perfecte kleur roze zou ik niet kunnen omschrijven, maar ik heb een aantal tinten die aardig in de buurt komen. Een paar maanden geleden ontdekte ik Essie Van D’Go, een perfecte roze nagellak. Toen ik de swatches van andere bloggers had gezien wist ik het zeker: deze moest ik hebben. En jullie ook.

Essie Van D'Go - 1

Essie Van D'Go - 2

Essie Van D’Go ziet er op verschillende foto’s die online te vinden zijn er telkens wat anders uit. Soms lichtroze, soms meer perzik en soms weer wat lichter of donkerder. Tja, hij zit er gewoon echt een beetje tussenin. Ik zou hem omschrijven als lichtroze met een perzikkleurige ondertoon, dat komt aardig in de buurt. Ik vind hem in elk geval prachtig en vooral heel erg uniek. Hoewel ik al heel wat roze lakken geprobeerd heb, kan ik met zekerheid zeggen dat ik geen enkele lak heb zoals deze. Deze kleur is ook prachtig in combinatie met gouden glitters, zoals ik in dit artikel liet zien.

Essie Van D'Go - 3

Ik was er benieuwd naar de dekking, aangezien dat bij zulke lichte tinten nog weleens kan verschillen. Echter was ik aangenaam verrast, want Essie Van D’Go dekt fantastisch. Twee laagjes en hij zit er perfect op, prima dus. Overigens moet ik wel zeggen dat ik geen fan ben van het kwastje van deze lak. De ‘normale’ kwastjes van Essie zijn vrij breed waardoor je makkelijk snel lakt, maar omdat ik deze online heb besteld (deze kleur is in Nederland niet bij de drogist te vinden) heeft deze het salon-kwastje, wat erg dun is. Op zich geen ramp, maar het lakt gewoon net iets minder fijn en netjes dan ik van Essie gewend ben.

Een ander puntje waar ik met deze lak tegenaan liep is de houdbaarheid. Hij blijft op zich prima zitten, maar na een paar dagen ontstaan er gekke barstjes in de lak, waardoor hij er een beetje gek uit gaat zien. Wederom niet helemaal wat ik van Essie gewend ben, maar come on. Die kleur! Daar heb ik een beetje moeilijk lakken en wat barstjes wel voor over…

Essie – Van D’Go – $3.99 (+ verzendkosten)
eBay (meer info over deze eBay-shop vind je in dit artikel)

28 Comments

 • Reply
  Romina
  5 februari 2015 at 21:17

  Zo’n mooie kleur! <3 Wel jammer van de barstjes en dat het een ander kwastje is!

 • Reply
  Sarah
  5 februari 2015 at 21:37

  Prachtige kleur zeg!!

 • Reply
  Helene
  5 februari 2015 at 21:48

  Oh leuk! Ik heb zelf een kleur die er ongeveer op lijkt 😀 X

 • Reply
  beautifulday4makeup
  5 februari 2015 at 21:48

  Wat een lief kleurtje

 • Reply
  anouk
  5 februari 2015 at 21:57

  Deze kleur is zo leukk!

 • Reply
  Marijke
  5 februari 2015 at 22:13

  Prachtige kleur! Die barstjes krijg ik ook bij Urban Jungle.. Verder nog nooit bij een andere lak gehad..

  Xx

 • Reply
  Mandy
  5 februari 2015 at 22:20

  Wat een prachtige kleur! Jammer van de barstjes, maar een dekking in 2 laagjes is gelukkig wel weer top 😀

 • Reply
  Tedje
  5 februari 2015 at 22:27

  Ohhh wat een beauty!

 • Reply
  Karlien - Polished Cats
  5 februari 2015 at 22:35

  wat een mooi lakje!
  leuk kleurtje

  liefs
  Karlien

 • Reply
  Denise
  5 februari 2015 at 23:00

  Wat een prachtige kleur! Ik krijg spontaan zin in de lente!

 • Reply
  Nicole
  6 februari 2015 at 07:12

  Wauw wat een prachtig kleurtje zeg!

 • Reply
  Sanae
  6 februari 2015 at 09:38

  Dit is echt een prachtig kleurtje!!

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  6 februari 2015 at 10:16

  Wat een leuk schattig kleurtje zeg!! Fijn van de goede dekking, maar wel jammer van de houdbaarheid. 🙂

 • Reply
  Daisy
  6 februari 2015 at 10:20

  Ik heb niet veel nagellak, maar als ik er een flesje bijkoop is het zeker van Essie. De kleuren en kwaliteit vind ik zo goed dat ik het geld er voor over heb.

 • Reply
  Karen
  6 februari 2015 at 10:33

  Essie is en blijft mijn lievelingsnagellakmerk! Liefde voor dit kleurtje! 🙂

 • Reply
  Manouk
  6 februari 2015 at 11:21

  Ahhh deze ga ik onthouden! Thanks for sharing

 • Reply
  femketje
  6 februari 2015 at 11:38

  kek kleurtje 😀

 • Reply
  Margot
  6 februari 2015 at 11:53

  Wat een mooi en lief kleurtje!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  6 februari 2015 at 13:39

  Schattig kleurtje, leuk voor de lente al.

 • Reply
  Julie
  6 februari 2015 at 15:37

  Jammer dat hij niet zo even hier te koop is, en wat gek van de barstjes? Wel een prachtige kleur ja! 🙂

 • Reply
  Ilse
  6 februari 2015 at 19:11

  Wauw prachtig kleurtje! Wel jammer van die barstjes.

 • Reply
  Lies
  6 februari 2015 at 21:30

  Wat een ontzettend mooi kleurtje!

 • Reply
  Anne Solveig
  7 februari 2015 at 00:03

  Wat een perfecte kleur!

 • Reply
  larissa
  7 februari 2015 at 01:48

  Ik heb hem ook al een tijdje. Precies hetzelfde probleem met de barstjes, ik dacht altijd dat het gewoon aan mijn potje lag.
  Zeker wel een prachtige kleur, maar door de houdbaarheid pak ik hem nauwelijks

 • Reply
  Christel
  7 februari 2015 at 22:17

  Hoi!
  Wat een mooi kleurtje! Echt liefde voor Essie!

  Ik heb nu ook een abo bij de glamour genomen voor €24,-. Als aanbieding zitten daar 6 essie lakjes en een vijl bij! Misschien een leuke tip!

 • Reply
  Edith Sofia
  9 februari 2015 at 23:28

  Wauw wat een prachtig kleurtje ♥

 • Reply
  Sophie
  11 februari 2015 at 11:01

  Wauw hele mooie kleur zeg!

 • Reply
  Chinouk
  16 februari 2015 at 20:37

  Dit is zo’n leuk kleurtje voor de lente/zomer! Geweldig en die naam: so cute. Alleen ik draag alleen kleur lak op mijn tenen en die zijn knalrood van zichzelf, dus probeer altijd rood/roze tinten te ontwijken. Ik ga hem wel even doorsturen naar een vriendin, die gaat dit kleurtje geweldig vinden!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.