Budget Nagellak

Swatch: Etos – Pink Matt Velvet

Vorige week liet ik al even Etos Strawberry Cupcake zien, één van de nieuwe lakken die je tegenwoordig bij de drogist kunt vinden. Ik vertelde al even dat ik nog een paar andere interessante lakken had gekocht en vandaag laat ik de tweede zien. Etos Pink Matt Velvet is een donkerroze lak met een bijzondere finish. Kijk, nog zo’n soort lak waar ik dol op ben!

De naam ‘Matt Velvet’ deed me al vermoeden dat de lak een ietwat matte finish zou hebben, maar ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten. In eerste instantie was ik eigenlijk een beetje teleurgesteld toen ik ‘m uitprobeerde. Ik vond ‘m wat vlak en het hem nog wel iets spannender willen zien, maar aan de andere kant past het effect wel perfect bij de naam. Hij is ietwat mat, maar je ziet de shimmers er nog wel duidelijk doorheen schitteren. Een matte lak, maar dan net anders! Ik vind de diepte van de kleuren trouwens ook erg leuk. Niet alleen maar roze, maar ook wat rood en zilver.

Ik vond de substantie van Strawberry Cupcake ontzettend slecht en onhandelbaar, maar Etos heeft met Pink Matt Velvet heel wat goed gemaakt. Deze lakt ‘als een zonnetje’ (als je dat over nagellak zou kunnen zeggen). Hij is precies goed waardoor je ‘m makkelijk kunt ‘besturen’ en na twee laagjes is hij perfect.

Dit is trouwens een perfecte basiskleur voor glitterlakken, maar dat zal ik op een ander moment nog wel laten zien. Hij is in elk geval erg mooi! Er is overigens ook een rode en blauwe versie verkrijgbaar, maar ik vond dit persoonlijk de mooiste. Wat vinden jullie ervan?

Etos Pink Matt Velvet kost €2,49 en is verkrijgbaar bij Etos.

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. Super leuk kleurtje, het matte effect met de glitters is inderdaad erg mooi! Zoiets heb ik eigenlijk nog nooit gezien! 😉

 2. Een mooi apart lakje! 😉

 3. Wat een prachtige nagellak! Ik ben positief verrast 🙂

 4. Wat een mooi lakje! Hij heeft echt een gave finish.

 5. het effect is erg mooi. toch is het niet ets wat ik snel zou dragen. gewoon niet echt mijn ding.

 6. Ik vind het een erg mooi kleurtje! Die ga ik ook aanschaffen:) x

 7. erg mooi!

 8. Wauw, prachtig lakje! Ik ben helemaal verliefd op de mooie kleur!

 9. Wauw, wat een super gaaf lakje! Heel mooi!

 10. Ik vind hem prachtig! Strakjes naar Etos dus zal m’n ogen er even op richten:)

 11. Mooie kleur!

 12. Pretty!!! Heel mooi kleurtje dit.

 13. Deze is wel heel erg mooi!

 14. Wauw, ik had niet verwacht dat deze zo mooi was als ik naar het flesje keek!

 15. Wow, wat een prachtige nagellak!

 16. woah gorgeous 😀

 17. Wauw, ziet er erg mooi uit! Niet echt iets voor mij maar wel een gaaf effect

 18. Wauw, wat een prachtige lak zeg!

 19. Hele mooie kleur! Gaaf!

 20. Wow! Just wow! Very pretty 🙂

 21. Oh jeetje, is dit echt Etos?! Het verbaast me enorm! Hij is mooi zeg 🙂

 22. Ik vind ‘m helemaal geweldig!

 23. Jeetje, dit is echt een prachtig lakje. Wauw.

 24. Wow prachtige kleur 😀 x

 25. Een erg mooi kleurtje! En lekker betaalbaar ook! Ik heb het idee dat Etos huismerk met steeds mooiere producten komt

 26. Wauw, etos heeft zijn best gedaan! Wat een prachtig lakje!

  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.