Budget Nagellak

Swatch: Etos – Strawberry Cupcake

Het is lang geleden dat ik nagellak van het Etos-huismerk voorbij heb laten komen, maar toen ik onlangs in de winkel was viel mijn oog op een serie interessante nagellakken. Volgens mij zijn er wat nieuwe tinten bijgekomen, want ineens zag ik allerlei glitterlakken en lakjes met bijzondere effecten. Leuk dat Etos zich daarmee bezig houdt! Ik heb er een paar gekocht, waaronder Strawberry Cupcake, één van de lakjes uit de Cupcake-serie, met schattige glitters. Oh, en roze natuurlijk.

Wow, kijk eens hoe leuk dit eruit ziet! Het is een mierzoete tint roze met daarin allerlei roze en multicolour glitters. Zo heb ik ze nog niet vaak gezien! Ik vind het vooral leuk dat Etos gekozen heeft voor dit type glitters, in plaats van er ‘spikkels’ doorheen te doen zoals we al bij veel andere lakken hebben gezien.

Hoe gaaf deze lak er ook uitziet, de substantie is echt dra-ma-tisch. Yep, daar moesten even streepjes tussen om de dramatiek te benadrukken. De eerste laag is prima, al wel behoorlijk transparant. De ellende begint pas als je een tweede laag aan wil brengen. Dat gaat gewoon bijna niet! De lak is extreem stroperig, hoopt op en je krijgt een soort gekke draden aan je vingertoppen als gevolg. Misschien had ik de eerste laag beter moeten laten drogen, maar ik heb dit nog nooit zo erg met een andere lak meegemaakt.

Ik heb op deze foto’s twee laagjes gebruikt en dat is net dekkend, maar ik denk dat deze het beste uit de verf komt als je ‘m over een andere lak gebruikt. Daarmee los je het probleem van de stroperige tweede laag op en kun je toch van het mooie effect genieten! Ik denk dat hij het erg goed zou doen over OPI Kiss Me I’m Brazillian.

Ik vind het effect erg leuk, maar Etos moet nog wel even aan de substantie sleutelen. Dat is overigens niks nieuws, want een paar jaar geleden waren de lakken kwalitatief ook wat twijfelachtig. Het ziet er in elk geval wal ontzettend leuk uit op je nagels! Ik weet niet exact welke andere kleuren er nog meer in de Cupcake-uitvoering zijn, maar volgens mij was er ook nog een blauwe of groene variant. Neem dus zeker even een kijkje bij Etos, want er zitten wat interessante lakken tussen.

Etos Strawberry Cupcake kost €2,49 en is verkrijgbaar bij de winkels van Etos.

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Wat een leuk lakje! Wel jammer van de substantie, maar over een ande kleurtje heen is inderdaad misschien wel een goede oplossing! 🙂

 2. Wat een bijzondere lak, heel leuk!

 3. Leuk lakje 🙂

 4. Ze zien er heel erg leuk uit, maar jammer dat de kwaliteit zo slecht is!

 5. Leuk lakje! Balen dat hij zo stroperig is..

 6. Wat een super schattig lakje <3

 7. wat een grappig lakje!

 8. hmm ik vind hem niet zo als ik eerlijk ben 😛

 9. Wat een heftig lakje. Hij doet zijn naam echt eer aan haha Ik vind hem op de een of andere manier wel heel erg leuk. Jammer alleen dat de substantie wat minder goed is.

 10. Bianca zegt:

  Pfff, jouw nagels, zo jaloers 😉

 11. Wauuw wat een prachtig lakje! Ik ga echt even kijken bij Etos! 🙂

 12. Super leuk lakje!

 13. Wauw, mooi is hij! Ik heb ook zoiets soortgelijks, maar dan van Illamasqua.

 14. wel een cute kleurtje!

 15. Sharona zegt:

  Jammer dat ie zo slecht lakt want hij ziet er wel prachtig uit!

 16. Cuuuute! Je kan op je foto’s niet zien dat de substantie zo slecht is..

 17. Aah het zoet druipt er vanaf, hier hou ik van haha! Mooi lakje 🙂

 18. Heel erg sweet kleurtje 🙂 Ik zou deze niet zo snel zelf kopen, omdat ik zou denk hij ’te’ zoetig is. Maar op de foto’s vind ik hem wel echt heel sweet.

 19. Bij de eerste foto van het flesje dacht ik echt mwahh, maar op je nagels ziet hij er wel erg leuk uit!

 20. Wat leuk zeg dat Etos dat heeft, weer eens iets anders dan de ‘standaard’ lakken 🙂

 21. Jammer, maar ja, je kunt natuurlijk ook niet echt kwaliteit verwachten voor die prijs. Al doen Catrice en Essence het best goed, en chipt mijn Chanellak al na een dag, dus ook daar hoef je niet altijd wat van te verwachten.

 22. Ik vind het echt een schattig lakje

 23. Hmm, niet volledig geslaagd!

 24. Toch een fantastische swatch!!

 25. Ik vind het lakje een erg lief kleurtje hebben en erg vrolijk. Alleen dat ie stroperig lakt is al niets voor mij.

 26. Ziet er superleuk uit! Nu de kwaliteit nog!

 27. Wauw, leuk kleurtje! Wat jammer van de kwaliteitl

 28. Lekker zoet kleurtje!

 29. Ik vind ’t er echt superleuk uitzien, heel snoepjesachtig.

 30. Ik heb ze alle drie gekocht. Ze zijn echt mooi. Perfect voor de lente. Alleen had de substantie inderdaad wat beter gemogen. 🙂

 31. Oh wat een geweldig lakje! Jammer zeg van de substantie xx

 32. Wat een geweldig leuk lakje! Zo jammer van de substantie, anders had ik ‘m graag willen kopen!

 33. Oeh die ziet er best wel heel leuk uit! 🙂

 34. Oef, wat jammer van de substantie want hij is zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.