Nagellak

Swatch: Eyeko – Posh Polish

Eyeko - Posh Polish
Eyeko – Posh Polish

Ja ja, ook Eyeko gaat aan de leverkleurige nagellak! Posh Polish is één van de nieuwe lakjes waar ik het al eerder over had. Ook met deze kleur ben ik erg blij! Hij lakte prima en was na 2 laagjes helemaal dekkend. In tegenstelling tot Eyeko Tea Rose Polish was deze gelukkig niet te stroperig!

Zoals je kan zien lijkt deze enorm veel op Chanel Particulière en Catrice From Dusk To Dawn. Ik heb ze vergeleken, en kwam tot de conclusie dat hij heel erg lijkt op Catrice FDTD. Foto’s volgen snel!

Eyeko nagellak is de koop bij de (vernieuwde!) webshop van Eyeko en kost €4,00 per stuk. Als je mijn Ambassador Code “E8787″ gebruikt bij het afrekenen ontvang je een cadeautje bij besteding vanaf 10 pond. Eyeko verzendt altijd gratis!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Mooie kleur!

  x

 2. Ik heb ook zo'n kleurtje als deze, maar eigenlijk is het toch niet mijn kleurtje 🙁 Mss in de herfst wel weer 😛

  x Martine

 3. Leuke kleur!

  + je nagels zijn echt mooi!

 4. Samantha zegt:

  Ik heb deze vorige week besteld, samen met de Tea Rose. Ben benieuwd wanneer ik ze binnen heb 🙂

 5. Mooie nagels!

  De kleur is leuk, glanst ook goed

 6. wauw heel mooi kleurtje!

 7. Mooi kleurtje! Ik ga FDTD van Catrice kopen ^^

 8. Ik vind het een mooie kleur.

 9. Supermoooi:) love it

 10. Oeh, I like it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.