Nagellak

Swatch: Eyeko – Tea Rose Polish

Eyeko - Tea Rose Polish

Eyeko – Tea Rose Polish

Een tijdje geleden zijn er nieuwe Eyeko-lakjes uitgekomen! Ik had ze al eerder geprobeerd te bestellen, maar ze kwamen tot drie keer toe niet aan… Gelukkig was Eyeko behulpzaam en heb ik mijn geld teruggekregen, maar ik bleef nieuwsgierig naar de lakjes. Ik besloot het er nogmaals op te wagen, dus bestelde ik ze vorige week maandag. Ik had ze vrijdag al in huis, snel hè? Deze keer ging het gelukkig wel goed!

Tea Rose Polish is echt zo’n kleur die je ‘oud roze’ kunt noemen. Dit is een kleur die mensen vaak associëren met oude dames, maar dit kleurtje is bezig met een comeback! Ik heb ‘m al in een paar collecties voorbij zien komen. Ik vind het oude-vrouwen-gehalte van dit lakje behoorlijk meevallen, want ik vind ‘m juist wel classy. Dit kleurtje is perfect voor werk, niet te opvallend maar toch stylish.

Eyeko heeft de kwaliteit van de nagellak flink verbeterd (zie hier en hier mijn review over de oude lakjes), maar ik ben nog niet helemaal tevreden. Het kwastje is er zeker op vooruit gegaan, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik niet helemaal tevreden ben met de formule van de lak. Hij is vrij dik en stroperig, wat het lakken nou niet echt makkelijk maakt. Ik denk dat ik er een beetje nagellakverdunner op los ga laten en dat het probleem dan opgelost zal zijn. Gelukkig is de dekking wel goed en was hij na twee laagjes prima dekkend.

Eyeko nagellak is de koop bij de (vernieuwde!) webshop van Eyeko en kost €4,00 per stuk. Als je mijn Ambassador Code “E8787” gebruikt bij het afrekenen ontvang je een cadeautje bij besteding vanaf 10 pond. Eyeko verzendt altijd gratis!

10 Comments

 • Reply
  Marleen
  10 juni 2010 at 10:46

  inderdaad mooi kleurtje zeg 🙂

 • Reply
  As
  10 juni 2010 at 11:14

  Ja, weer eens wat anders op het gebied van roze!

 • Reply
  Marjolein
  10 juni 2010 at 11:54

  Ik hou van dit kleurtje <3

 • Reply
  Rani
  10 juni 2010 at 12:20

  Oh nice!
  Liefs

 • Reply
  Teddy
  10 juni 2010 at 15:33

  weat een mooi zacht kleurtje<3

 • Reply
  Martine
  10 juni 2010 at 21:06

  Waaauw wat een prachtig kleurtje! Vaak wordt deze nagellak als slecht bestempeld maar bij jou ziet hij er prachtig uit! Maar ja, bij jou zien alle lakjes er prachtig uit 😉 Good job!

  x Martine

 • Reply
  Eva!
  10 juni 2010 at 23:47

  vind dit echt een mooie kleur!

 • Reply
  Anne
  12 juni 2010 at 14:13

  Lovely is hij he? Ik heb hem gister opgedaan, mijn lakje heeft dan blijkbaar een hele andere substantie want die is verre weg van stroperig, jammer! 🙁

 • Reply
  tess
  28 januari 2011 at 17:59

  wat voor kleur is leuk voor een vrouw 31 jaar
  weet dus niet welke kleur ik moet gaan dragen
  en kom steeds met de verkeerde kleur thuis balen !
  magniet te opvallend zijn maar oook niet te ligt .

  dank

 • Reply
  Kiezen, kiezen, kiezen – LINVANT
  30 december 2015 at 16:37

  […] foto is geleend van Pinky Polish. Deze swatch is van […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.