Nagellak

Swatch: Eyeko – Tea Rose Polish

Eyeko - Tea Rose Polish
Eyeko – Tea Rose Polish

Een tijdje geleden zijn er nieuwe Eyeko-lakjes uitgekomen! Ik had ze al eerder geprobeerd te bestellen, maar ze kwamen tot drie keer toe niet aan… Gelukkig was Eyeko behulpzaam en heb ik mijn geld teruggekregen, maar ik bleef nieuwsgierig naar de lakjes. Ik besloot het er nogmaals op te wagen, dus bestelde ik ze vorige week maandag. Ik had ze vrijdag al in huis, snel hè? Deze keer ging het gelukkig wel goed!

Tea Rose Polish is echt zo’n kleur die je ‘oud roze’ kunt noemen. Dit is een kleur die mensen vaak associëren met oude dames, maar dit kleurtje is bezig met een comeback! Ik heb ‘m al in een paar collecties voorbij zien komen. Ik vind het oude-vrouwen-gehalte van dit lakje behoorlijk meevallen, want ik vind ‘m juist wel classy. Dit kleurtje is perfect voor werk, niet te opvallend maar toch stylish.

Eyeko heeft de kwaliteit van de nagellak flink verbeterd (zie hier en hier mijn review over de oude lakjes), maar ik ben nog niet helemaal tevreden. Het kwastje is er zeker op vooruit gegaan, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik niet helemaal tevreden ben met de formule van de lak. Hij is vrij dik en stroperig, wat het lakken nou niet echt makkelijk maakt. Ik denk dat ik er een beetje nagellakverdunner op los ga laten en dat het probleem dan opgelost zal zijn. Gelukkig is de dekking wel goed en was hij na twee laagjes prima dekkend.

Eyeko nagellak is de koop bij de (vernieuwde!) webshop van Eyeko en kost €4,00 per stuk. Als je mijn Ambassador Code “E8787” gebruikt bij het afrekenen ontvang je een cadeautje bij besteding vanaf 10 pond. Eyeko verzendt altijd gratis!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. inderdaad mooi kleurtje zeg 🙂

 2. Ja, weer eens wat anders op het gebied van roze!

 3. Ik hou van dit kleurtje <3

 4. Oh nice!
  Liefs

 5. weat een mooi zacht kleurtje<3

 6. Waaauw wat een prachtig kleurtje! Vaak wordt deze nagellak als slecht bestempeld maar bij jou ziet hij er prachtig uit! Maar ja, bij jou zien alle lakjes er prachtig uit 😉 Good job!

  x Martine

 7. vind dit echt een mooie kleur!

 8. Lovely is hij he? Ik heb hem gister opgedaan, mijn lakje heeft dan blijkbaar een hele andere substantie want die is verre weg van stroperig, jammer! 🙁

 9. wat voor kleur is leuk voor een vrouw 31 jaar
  weet dus niet welke kleur ik moet gaan dragen
  en kom steeds met de verkeerde kleur thuis balen !
  magniet te opvallend zijn maar oook niet te ligt .

  dank

 10. […] foto is geleend van Pinky Polish. Deze swatch is van […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.