Nagellak

Swatch: Golden Rose – Scale Effect 15

Het lijkt alsof de hype iets minder is dan een tijdje geleden, maar ik kan nog steeds geen genoeg krijgen van Flakie-topcoats! Ik heb er een paar van Inglot (deze en deze) en natuurlijk Essence Night In Vegas. Ook Golden Rose heeft een uitgebreide collectie flakie-lakjes, dus die wilde ik ook wel een keertje proberen. Ik heb inmiddels Golden Rose Scale Effect 15, een bijzonder lakje bomvol verschillende kleuren!

Scale Effect 15 is net als de meeste flakie-lakjes nagenoeg doorzichtig. Hij is daardoor dus niet echt geschikt om op zichzelf te dragen, maar hij is juist perfect als bijzondere topcoat! Op deze foto’s heb ik ‘m over een zwarte nagellak aangebracht, aangezien de kleuren dan het beste uitkomen.

Deze flakie is echt bijzonder en heel anders dan mijn andere flakie-lakjes. In Scale Effect 15 zit onder andere rood, blauw, groen, paars en geel, afhankelijk van de hoek waarin je de lak ziet. Erg bijzonder dus! Ik denk trouwens dat hij ook heel erg leuk zal zijn over donkerblauw, dus dat ga ik zeker nog een keertje proberen.

Scale Effect 15 kost €4,95. Golden Rose is niet makkelijk bij de gewone Nederlandse winkels verkrijgbaar, maar wel bij webshops zoals de Miss Lipgloss Webshop.

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Ik hou van flakies, dus deze vind ik ook geweldig <3

 2. Ik kan geen genoeg van flakies krijgen <3

 3. Cheyenne zegt:

  Die heb ik ook al een tijdje maar was hem eigenlijk al weer een tijdje vergeten! nu ga ik hem weer gebruiken! I <3 flakies!

 4. Ik hou van flakies, ik kan er geen genoeg van krijgen 😀

 5. Hij lijkt een beetje op het flakie van Essence! Echt super mooi!

 6. Ik hou echt van flakies! Deze is super!

 7. Flakies zijn en blijven leuk wat mij betreft!

 8. Heel erg mooi effect!

 9. wat een prachtig lakje!

 10. Oee wauwwhh me likes!!

 11. Zulke lakjes zijn echt leuk! Maar wel moeilijker verkrijgbaar jammer genoeg.. Deze zou wel in mijn stash passen (A):D
  Liefs, Anke

 12. Heel erg mooi, wauwie!

 13. Ik ben dol op Golden Rose en ik vind flakies hardstikke mooi. Dus wat mij betreft is dit ’the best of both worlds’.. 😉

  P.S: Nog bedankt voor de tip, want voorheen kwam ik de Golden Rose lakjes alleen tegen op de vakbeurzen..

 14. Ziet er erg mooi uit!!

 15. ik vind deze wel erg pretty 😀 ik heb zelf nummer 08 en 14 als ik het goed heb ^^

 16. aaaahhh hebben hebben hebbennnnn

 17. Ziet er wel leuk uit! 🙂

 18. oeh flakies 😀 Ze zien er echt mooi uit:D

 19. LaurA zegt:

  In Turkijeheb ik een paar golden rose lakjes gekocht ze zijn erg fijn en in Turkije Kosten ze maar €1

 20. Flakies zijn echt leuk, love it!

 21. Ooh wat mooi 😀 x

 22. Ik heb al een paar flakies van Golden Rose en ze zijn inderdaad geweldig! Niet heel duur maar de kwaliteit is echt goed! Deze heb ik nog niet maar ik vind de combinatie van kleuren erg leuk.

  Volgens mij verkopen ze deze lakjes ook bij Enchantra!

 23. Je kunt zo ook voor goedkoper krijgen bij nagelgroothandel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.