Nagellak

Swatch: Golden Rose – Jolly Jewels 113

Als ik het weerbericht voor de komende dagen bekijk lijkt de lente nog erg ver weg, maar toen ik gisteren even bij Zara aan het shoppen was hingen de rekken alweer vol met frisse zomerkleuren. Ach, een beetje kleur kan natuurlijk altijd! In de zomer ben ik vooral dol op de combinatie perzikoranje met donkerroze, en aan de nieuwe trends te zien zal ik dat ook komend seizoen weer veel gaan dragen (ik moest me bij Zara inhouden!). Sinds ik de Golden Rose Jolly Jewels heb kan ik bij mijn favoriete kleurencombinatie ook een perfect gecombineerde lak dragen. Nummer 113 is hierbij perfect!

Pretty, pretty, pretty! Golden Rose Jolly Jewels 113 bevat een vrij koele basiskleur roze met daarin grove oranje glitters, gecombineerd met iets kleinere zilveren glitters. Een aparte combinatie, maar het past eigenlijk heel erg goed samen!

Op mijn nagels vind ik hem mooi, maar ik ben er niet helemaal weg van. Daar was ik zelf ook een beetje verbaasd over! Ik vind de kleur niet niet mooi passen bij mijn huidskleur, misschien ligt het daaraan? Ook valt de lak iets donkerder uit dan in het flesje, waardoor hij wat anders overkomt. Toch vind ik de combinatie van het oranje en het roze erg gaaf, dus het zou zomaar kunnen dat ik er deze zomer weer heel anders over denk.

De Jolly Jewels lakken in principe allemaal ongeveer hetzelfde, al vond ik deze wel wat aan de dikke kant. Dat komt vooral door de grote hoeveelheid glitters, dus dat is onvermijdelijk. Gelukkig dekken ze erg goed en heb je maar twee laagjes nodig. Helaas had ik ook bij deze tint dat hij erg slecht bleef zitten, zo jammer! Dat verschilt blijkbaar per persoon, maar tot nu toe heb ik nog geen enkele Jolly Jewel gebruikt die echt een paar dagen mooi bleef. Helaas…

De Golden Rose Jolly Jewels kosten €3,95 per stuk en zijn onder andere te koop bij de Miss Lipgloss webshop.

Dit vind je misschien ook leuk...

42 reacties

 1. Ik vind hem heel mooi! Maar die ondertoon kan idd bij bepaalde huidskleuren niet passen. En toch is ie prachtig ^^

 2. Aperte kleuren combinatie, maakt hem bijzonder! 🙂

 3. Heel apart, maar zo goedkoop en zo mooi!!

 4. Jammer dat ze zo slecht blijven zitten, maar mooi issie wel!

 5. Zo jammer want ik vind deze zo mooi!

 6. Ziet er prachtig uit!

 7. Wauw ik vind ‘m juist super mooi!

 8. Wat een super mooi kleurtje, i love golden rose!

 9. Erg mooi lakje! Jammer dat ze niet zo goed blijven zitten.

 10. Ik vind hem echt heel mooi. Deze collectie van Golden Rose is echt super!

 11. Prachtig kleurtje en mooie glitters!
  Liefs

 12. Mooi kleurtje.. spijtig van de nadelen..
  Eefje

 13. Echt zo’n lief roze kleurtje! Heel mooi alleen jammer dat ze niet zo lang blijven zitten.

 14. Ligt het nou aan mij of zijn de foto’s niet zo scherp als normaal? Viel me op haha. Ik vind het wel een vrolijk, leuk lakje!

 15. Wat jammer, ik vind hem er net heel mooi uitzien!

 16. Wauw, pretty!

 17. Ziet er heerlijk fris en zomers uit! Leuk!

 18. Mooi!! Heb je tegenwoordig je nagels wat korter? Viel me gewoon op 😉

 19. Super mooi! Zit elke keer te twijfelen om ze te bestellen 🙂

 20. Echt een super leuk kleurtje!

 21. Super leuk kleurtje! 🙂

 22. OMGTEMOOIIKWILHEMHEBBENNU!

 23. Mooi kleurtje! Ik heb het inderdaad ook met de lakken… ze chippen erg snel… jammer!

 24. Ik vind hem juist wel echt heel erg mooi 🙂

 25. Ik zou dit dus echt wel leuk vinden om ze voor een dag te dragen omdat ze zo snel chippen. Ik heb met glitterlakken toch vaak dat ik de volgende dag weer wat anders wil.

 26. Wat een prachtig lakje!

 27. Ik vind het erg mooi! Alleen jammer van de houdbaarheid…

 28. Wauw wat een mooi lakje. Heel bijzonder. Jammer van de houdbaarheid.

 29. Pretty!!!

 30. Esther zegt:

  Ik heb jolly jewels 110 nu voor de derde dag op mijn nagels, kleine randjes maar dat is vandaag gekomen. ik ben er super blij mee.

 31. Beetje jammer van die grote rode glitters, die lijken te krullen. Maar verder is ie erg leuk!!

 32. Deze is leuk!

 33. Prachtige kleur 😀 x

 34. Prachtige kleur! Vind het juist wel mooi bij je huidskleur passen 🙂
  Jammer dat het niet zo lang blijft zitten, zou je wel verwachten van een nagellak met glitters..

 35. Wat een prachtig lakje! misschien dat ik volgend weekend naar de beautybeurs ga even langs de stand van golden rose, ik hou van hun nagellakjes!

 36. Ik denk dat ik hem zonder de oranje glitters leuker had gevonden.. het is nu best wel druk

 37. Anne zegt:

  Super leuke collectie! Heb zelf nummer 108. Vond het wel een rotklus om de glitters er weer af te boenen!

 38. erg mooi!

 39. Mooi lakje! Ik vind deze serie lakken echt geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.