Nagellak

Swatch: Gosh – Dusty Rose

Gosh is misschien niet een merk waarvan de nagellakken heel populair zijn, maar af en toe hebben ze best fijne kleuren. Zoals jullie weten wordt ook het assortiment van Gosh voor de komende seizoenen aangepast en worden er weer een aantal nieuwe lakjes toegevoegd. Eén van die lakjes is Dusty Rose, een perfecte lak voor dames die het liever wat rustiger houden!

Echte nagellakliefhebbers hebben het waarschijnlijk al meteen gezien, want Dusty Rose lijkt een mooie dupe te zijn voor OPI Barefoot In Barcelona. Het lakje van OPI heb ik zelf niet (al heb ik ‘m wel ooit van een vriendin geswatched), maar ze zien er wel heel erg vergelijkbaar uit.

Dit is een perfecte lak om naar het werk te dragen of als je liever niet al te opvallende kleuren draagt. Het staat volwassen, chique en verzorgd! Ook is dit wel weer een fijne afwisseling van de taupe-kleurtjes die we de laatste tijd veel hebben gezien. Een wat warmere tint was wat mij betreft van harte welkom!

Over de kwaliteit van de lakjes van Gosh heb ik eigenlijk niks te klagen. Over het algemeen lakken ze fijn en dekken ze goed en daar is Dusty Rose niet anders in. De substantie was prima en twee laagjes waren voldoende om ‘m mooi te laten dekken.

Gosh Dusty Rose kost €6,49 en is vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Niet echt mijn kleur helaas 🙁

 2. Ik zag deze al in de winkel afgelopen week en twijfelde al of ik ‘m mee zou nemen, maar vind ‘m nu ik ‘m op jouw nagels zie toch best leuk!

 3. gorgeous lakje zeg 😀

 4. Gosh heeft hele mooie lakjes maar deze vind ik niet zo geslaagd, nogal een fletse kleur.

 5. Wauw, prachtige nude kleur!

 6. Ik vind hem wel leuk, maar niet dat ik denk: die moet ik hebben!
  Ben meer van knalroze, geel, rood etc. haha!

 7. Ik blijf het een mooi lakje vinden!

 8. Dit vind ik een prachtig kleurtje!

 9. Wauw, prachtige kleur! Maar ik vind het wat te duur…
  x

 10. Ik weet nu al zeker dat ik deze de komende maanden veel zal dragen. 🙂

 11. nee, deze kleur vind ik echt niet mooi..

 12. Mooie kleur! Ik hou wel van zulke tinten. Vooral in de winter enzo!

 13. Mooie kleur! Ik vind de kleuren van Gosh normaal nogal saai, maar deze vind ik erg mooi.

 14. wat een mooie lak, vind hem echt iets voor de herfst/winter

 15. Supermooi lakje!

 16. wauw, heel mooi! 😀

 17. Ik moet zeggen dat ik het wel echt een hele mooie kleur vind!

 18. Samantha zegt:

  Mooi lakje. Ga ik zeker eens voor kijken.

 19. Prachtige kleur, hij heeft echt een hoog ‘want’-gehalte!

 20. Niet mijn kleur, maar ik houd gewoon nooit zo van nudekleurige lakjes. Dan heb ik liever een opvallend kleurtje of metallic of glitter. Hij is inderdaad wel geschikt voor werk of voor een sollicitatie.

 21. Wat een mooi nude kleurtje!

 22. Moooi kleurtje, de meeste van Gosh vind ik niet zo leuk maar deze toch wel 🙂

 23. Wat een mooie kleur 😀

 24. omg die is super mooi ! jammer dat ze zo duur zijn 🙁 anders lag die al in me stash

 25. Ik vind de kleur wel iets minder, een beetje saai.
  Maar wel een mooie glans 😀

 26. wauw ik vind hem echt heel mooi!

 27. Jasmijn zegt:

  Ik heb deze vandaag gekocht en ik heb er echt bijna zo’n perfecte mannequin look mee, of hoe dat ook heet. De kleur lijkt erg op mijn huidskleur.

 28. Ik vind het echt een mooie kleur, zou je misschien ‘040 Petit Four As Dessert’ uit de Ultimate Nudes collectie van Catrice een keer willen swatchen? Het lijkt mij een heel appart kleurtje

 29. Wat een mooie kleur, zit ook mooi!

  Fashiable

 30. mooi naturel kleurtje zeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.