Nagellak

Swatch: Gosh – Frosted Soft Coral (Frosted Sand)

Nu steeds meer merken met Liquid Sand-achtige lakken komen, lijkt het alsof alle lakken vrijwel hetzelfde zijn. Daarom vind ik het juist extra leuk als een merk met iets komt dat net weer even anders is. Gosh heeft al een tijdje een serie Frosted Sand Look-lakjes in de collectie, een type lak met een zand-achtige finish. Onlangs ontdekte ik een nieuwe kleur in het schap, namelijk Frosted Soft Coral. En hij is mooi!

De kleur van de lak is inderdaad een zachte tint koraal, al zou je hem zelfs perzik of zalmkleurig kunnen noemen. Het unieke in deze lak zijn de grove glitters die erin zitten. Dat zie je niet vaak, maar het maakt de lak nog een stuk leuker! De rest van de lak heeft ook echt een typische Liquid Sand-finish, al had hij van mij nog iets meer glitterig mogen zijn. Frosted Soft Coral geeft echt een zoet effect dat ik met suikerspinnen associeer. Misschien niet geschikt voor iedereen, maar ik houd er op z’n tijd wel van.

Frosted Soft Coral heeft een fijne substantie die makkelijk en soepel lakt. Dat is best bijzonder, vooral vanwege de hoeveelheid glitters die erin zitten. Daardoor is hij overigens wel wat lastig te verwijderen, maar dat is onvermijdelijk met zulke glitters. De dekking is ook keurig, want na twee laagjes zit hij er perfect op.

Normaal vind ik de nagellakken van Gosh altijd een beetje saai (net als de rest van het merk eigenlijk), maar deze is leuk! Het is weer net even anders dan toppers als Catrice Call Me Princess of Barry M Majesty, doordat de glitters deze tint net een ander effect geven. I like it!

Gosh Frosted Soft Coral kost €7,29 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

41 reacties

 1. Wauw! Deze vind ik echt heel mooi! Het heeft net iets meer dan de andere zusjes!

 2. deze is zo mooi!

 3. Wat is deze prachtig!

 4. Super mooi lakje, echt een kleurtje voor de lente/zomer

 5. Wauw, deze is echt prachtig gewoon!

 6. Wauw, deze is echt prachtig.
  Liefs, xxx

 7. Wauw hij is prachtig! Perfect met dit weer ook!

 8. Ooooh, dit is zo’n mooie lak! Heb de groene en blauwe versie ook al in de winkel zien liggen en deze gaat ook zeker op m’n verlanglijstje.

 9. Wat een lief kleurtje! Helemaal lente- en zomerproof 🙂

 10. Ahh super lief, schattig, roze kleurtje! Erg mooi!

 11. Wauw, mooi kleurtje! Deze zou ik wel erg graag willen hebben.

 12. Wauw, wat een ontzettend mooie nagellak!

 13. Wauw, ik vind dit lakje echt prachtig! 🙂

 14. Oh wow, ik ben verliefd! De laatste tijd helemaal into de nagellak omdat mijn nagels eindelijk normaal lang groeien zonder af te breken. Ik ren vast naar de drogist 😉

 15. Wat een schattig lakje!

 16. Wow zo mooi!!

 17. Wat een leuk lakje!

 18. Heeeeel mooi! Die wil ik!

 19. Ah vind hem erg mooi!

 20. Oeh, hij is mooooi!
  Ik heb ook eentje met van die grotere glitters er in maar dan in het blauw, ook een erg mooi lakje! Hij is van de Claire’s.

 21. Dit is wel echt een prachtig lakje. Jeetje, wat mooi!

 22. erg mooi kleurtje~!!

 23. Cariena zegt:

  Wat een mooie lak. Oh my gosh, Charlotte, jij had het altijd over het Barry M liquid sand nagellakje in Princess en ik zocht er al naar sinds jou review ervan online kwam. Ein-de-lijk heb ik hem in de River Island winkel gevonden (alle kleuren stonden er elke keer wel, behalve Princess). En nu ben ik zo gelukkig, haha!! Ik ben er nu al verslaafd aan <3

 24. Prachtig kleurtje! 🙂

 25. Nice, ik vind ‘m super gaaf. Gosh bewijst dat lichte liquid sand lakken wél kunnen!

 26. echt prachtig zeg, wauw!

 27. Wauw, wat een mooie nagellak!

 28. Wow dit vind ik echt een parel van een lakje!
  Ik ga hem zeker halen 🙂

  Liefs,
  Karlien

 29. Wow , Gosh heeft me dit keer verrast! 🙂 x

 30. Heel erg mooi!

 31. Heel mooi, op je nagels is ie nog mooier als in het potje 🙂

 32. Leuk kleurtje!

 33. oehhh hij is echt gorgeous!

 34. Wauw wat een mooi lakje! En zeker als je een beetje bruine hand hebt door de zon zijn dit soort lakjes mooi! 🙂

 35. Prachtig kleurtje! Ik ben gek op peachy-achtige tinten. Ik kan nog geen genoeg krijgen van het liquid sand effect.

 36. Bij jou vind ik ‘m wel mooi, maar toen ik ‘m onlangs op een andere blog zag vond ik hem niet zo super.

 37. Super mooi! Love it!

 38. Prachtig!

 39. Oh, wat is dit prachtig!

 40. Olga zegt:

  Heel mooi maar iets te licht bij mijn huidskleur

 41. Ik heb deze ook, maar nog steeds niet getest! Wat een mooi kleurtje.!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.