Nagellak

Swatch: Herôme WIC (Panama, Las Vegas en Lisbon)

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op de nagellakjes van Herôme WIC (zie hier mijn WIC-stash). Ik mocht voor jullie nog eens drie kleuren testen en vandaag laat ik ze aan jullie zien!

Herome WIC - Panama
Herome WIC - Panama

Ik draag nauwelijks rood of oranje, dus dit is niet echt een kleur van mij. Toen ik ‘m in het schemerlicht in het flesje zag zitten dacht ik nog eventjes dat hij meer naar rood zou neigen, maar bij het aanbrengen bleek hij toch echt oranje te zijn. Handig om in de kast te hebben staan voor voetbal of Koninginnedag, maar verder zal ik ‘m weinig dragen. Het blijft gewoon een lastige nagellak-kleur! Wat me een beetje tegenviel aan deze lak was de substantie. Hij is namelijk erg dun en moeilijk onder controle te houden. Het lakken ging dus niet heel soepel omdat hij als het ware ‘uitliep’. De dekking is redelijk. Op deze foto heb ik twee laagjes op, maar voor het mooie had er nog een derde laag overheen gekund.

Herome WIC - Las Vegas
Herome WIC - Las Vegas

Deze zit een stuk meer in mijn straatje! Ach, hoe kan het ook anders, want hij is roze. Dit is echt een fijne nagellak. De kleur is mooi (IRL een beetje aan de donkere kant) en hij lakte erg fijn. De substantie was ook een stuk dikker dan Panama, dus dat maakt lakken een stukje makkelijker. Ook dekt hij ontzettend goed! Op deze foto heb ik één laagje op, en hij is nagenoeg volledig gedekt. Overigens moet je onder deze nagellak absoluut een basecoat gebruiken, want hij kan je nagels flink verkleuren. Wees overigens ook voorzichtig rondom je nagelriemen wanneer je ‘m verwijdert, want die kleuren ook makkelijk roze.

Herome WIC - Lisbon
Herome WIC - Lisbon

Paars is ook een kleur die je weinig in mijn stash tegen zal komen. Ik weet niet waarom, maar ik draag gewoon niet zo graag donkere kleuren. De kleur van deze lak is mooi, maar niet heel bijzonder. Het extraatje van deze nagellak zit ‘m namelijk in de finish. Hij is cream, maar zodra het licht erop valt zie shimmer tevoorschijn komen. Deze foto heb ik express met een flits genomen, zodat je ze kan zien. Het is niet heel duidelijk, maar ze zitten er echt! Ook deze lakte erg fijn en zat qua substantie tussen Panama en Las Vegas in. Op deze foto heb ik twee laagjes op.

Panama is niet mijn kleur, maar Las Vegas en Lisbon spreken mij zeer aan en zijn allebei erg fijne lakjes. Na het schrijven van dit artikel kreeg ik erg veel zin om mijn Konad-spulletjes weer uit de kast te halen voor een look geïnspireerd door deze kleuren. Stay tuned, want die laat ik snel zien!

De World Inspired Colours zijn te koop bij Douglas, de webshop van Herôme en andere parfumerieën. Ze kosten €6,95 per stuk bij Douglas en €7,50 bij de webshop van Herôme.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Leuke lakjes, de kleurtjes passen wel heel leuk bij elkaar! Ik vind Lisbon heel mooi 🙂

 2. Die onderste die is echt super mooi!!!

  1. Ik heb die ook, gisteren gekocht en vandaag al op mijn blog te zien.

 3. ik ben ook erge fan van de lakjes

 4. Mooie lakjes 😀

 5. Het Las Vegas kleurtje vind ik het mooiste en leukste 😀 Bedankt voor de swatches 😉

 6. super mooie kleurjes!

 7. De paarse is he mooist!

 8. Wauw die roze <3

 9. Allemaal erg mooi, maar Las Vegas is mijn favoriet!

 10. Wooow die roze & paarse zijn mooi zeg! Die eerste ben ik ook niet zo weg van.

 11. Carmen zegt:

  Wauw! Lisabon is echt prachtig!

 12. mooie kleurtjes!

 13. Leonie zegt:

  Vraagje, aangezien jouw nagels er altijd zo netjes uitzien.

  Laat jij je lagen eerst drogen voordat je een nieuwe aanbrengt?

  Ik heb zelf namelijk vaak het probleem dat het met een basecoat, 2 laagjes en een topcoat gewoon niet droog wordt..

  Ik laat de kleuren niet helemaal drogen, maar wacht tot het bijna droog is voordat ik de nieuwe laag kleur en daarna de topcoat aanbreng.

  Als ik smorgens wakker wordt staat de structuur van mijn dekens gewoon in mijn nagellak :s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.