Budget Nagellak

Swatch: H&M Duo Nail Polish-setjes

In mijn shoplog liet ik jullie al de nieuwe Duo Nail Polish-sets zien die ik bij Hennes & Mauritz tegen was gekomen. Ik was erg benieuwd, aangezien ik dol ben op glitters! De Duo Nail Polish-setjes bestaan elk uit een basislakje en een glittertopcoat. Ik testte de roze en de goudkleurige versie uit!

Ik weet overigens niet of er meerdere kleuren verkrijgbaar zijn, maar dit waren de tinten die ik tegenkwam! Goede kleuren, want laten goud en roze nou precies mijn favoriete nagellakkleuren zijn.

Het roze setje bestaat uit de holografische glitterlak Zoo en de  donkerroze roze crèmelak City. Vooral Zoo ziet er in het flesje zeer veelbelovend uit, al is dat op de foto niet helemaal te zien.

City is een prima basic donkerroze nagellak. Hij is niet heel bijzonder, maar ik snap wel dat ze voor deze tint als basiskleur gekozen hebben. Hij lakt prima en is na twee laagjes keurig dekkend.

Vervolgens heb ik Zoo over City aangebracht, dat geeft een mooi effect! Zoals je ziet is Zoo niet dekkend genoeg om op zichzelf te dragen, maar over een andere lak heen is hij erg mooi. Ik kon het holografische effect niet goed vastleggen op foto, maar geloof me als ik zeg dat hij prachtig in het zonlicht schittert!

En dan is er nog het gouden duo dat bestaat uit de gouden glitterglak Into The Wild en het warmgouden lakje met frostfinish Back By Noon.

Nee, Back By Noon is niet mijn kleur! Hij is te groen en daarnaast vind ik ‘m iets te frosty voor mij. Het is een beetje een gedateerde nagellak, zo komt hij op mij over. Wel lakt hij redelijk goed en is hij na twee laagjes helemaal dekkend.

En dan de glitterlak, Into The Wild! Dat is meer mijn stijl, al vind ik ‘m niet zo goed uit de verf komen over Back By Noon heen. De glitters van Into The Wild zijn iets grover dan de holografische glitters van Zoo (uit het roze duo), maar toch kleiner dan veel andere glitterlakken.

Tja, mijn mening is duidelijk, ik ben vooral fan van het roze duo, Zoo en City! Ik vind het wel jammer dat City (de basiskleur) zo saai is, dat had best wat ander gekund. Zoo is daarentegen erg leuk om mee te spelen en ik denk dat je er meerdere mooie combinaties mee zal kunnen maken.

De H&M Duo Nail Polish-setjes kosten €2,95 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de filialen van Hennes & Mauritz waar cosmetica wordt verkocht.

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Wat een leuke setjes =)
  die roze moet ik echt hebben hihi.

 2. Joyce zegt:

  De roze is echt heel mooi!!

 3. Mooi hoor!

  Vooral die roze!
  Vraag me af hoe die glitter is als je die alleen gebruikt?

  1. Een link naar je website kan je plaatsen in het bedoelde vakje, maar spammen wordt niet gewaardeerd.

  2. Heel doorzichtig, hij is niet op zichzelf dekkend te krijgen!

 4. Jana zegt:

  Ik zou die roze ook wel willen!
  Misschien kan je “into the wild” op een van je andere gouden lakjes eens proberen, geeft vast een mooier effect!

  1. Dat denk ik ook!

 5. Oooh dat roze setje! Must have! Nu wil ik graag naar H&M, haha, morgen gauw eens binnenspringen na m’n examen!

 6. wauw ik vind ze allebei eigenlijk wel mooi!

 7. Awh leuke setjes! Die gouden zijn echt heel classy. :’D

 8. Ik vind vooral de roze heel erg mooi! 🙂

 9. Aaah! Wat een gave setjes! en ook helemaal niet zo duur!

 10. Mooie kleurtjes vooral die roze combinatie is mooi 🙂

 11. Oh ik vind het roze duo, Zoo en City zo ontzettend leuk;D

 12. Wat een mooie setjes, die moet ik hebben 😀

 13. Het roze duo is ook mijn favoriet inderdaad 😀

 14. Ik vind de gouden echt wel leuk staan hoor 🙂

 15. Wat een leuke setjes! Vooral die roze is leuk!!

 16. Wauw, suupermooie lakken!

 17. City is ook echt een leuk kleurtje op zichzelf! Het gouden lakje op zichzelf is niet zo mooi, maar met de glitters erover vind ik het eigenlijk mooier als de roze met glitters! Ieder zijn smaak, zo zie je maar weer 🙂

 18. Ik vind ze allebei eigenlijk wel leuk, ook de gouden met glitters eroverheen 😀

 19. Mooie lakjes, leuk met die glitterss!

 20. Wat zijn ze leuk zeg! Vooral dat eerste setje is prachtig!
  Liefs

 21. Wow! Mooi dat eerste setje 😀 x

 22. ziet er goed uit.

 23. Ik vind het erg leuke combinaties, vooral dat eerste setje! 😀

 24. Wauw de roze versie is echt gaaf!
  liefs.x

 25. Wat een leuke duo’s! Vooral de roze, erg erg lief!

 26. Dounia zegt:

  Ik heb zelf ook de roze set. En ik moet zeggen I LOVE IT!

 27. Het roze kleurtje is leuk zeg! de combi met de glitters vind ik wat saai! de gouden versie vind ik wel erg naise!

 28. Wat een mooie setjes! De gouden vind ik net iets mooier dan de roze, maar beide zijn leuk.

 29. Wat een leuke setjes! Ik vind vooral de eerste erg leuk.

 30. De lakjes zien er erg mooi uit, vooral de roze variant!

 31. Woow supermooie kleurtjes! Vooral die gouden is echt heel chic! x

 32. Mooie lakjes! die gouden is echt lekker feestelijk =).

 33. waaauw ik vind ze echt allebei prachtig 😀

 34. Vind het eerste setje wel heel erg leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.