Budget Nagellak

Swatch: H&M Glitters (Pink Flamingo, Sunset Gold, Sparkling Rainbow en Aqua Splash)

Onlangs kwam ik bij H&M een stel hele vrolijke nagellakken tegen, namelijk een hele serie glitterlakjes. Tja, jullie weten hoe dol ik ben op glitters! Daar kan ik echt nooit genoeg van krijgen. Ik begon met slechts één lakje, maar ik kon het niet laten en na een paar dagen had ik ze allemaal in huis. Jullie konden ze al zien in mijn shoplog en inmiddels heb ik ze voor jullie op de foto gezet!

De dekking van de lakjes verschilt behoorlijk, maar voor de foto’s heb ik van elke lak een laagje over een zwarte nagellak aangebracht. Zo kun je precies zien hoe goed ze dekken.

Pink Flamingo is een lichtroze glitterlak. Hij is mooi vol en bevat vrij grove glitters. Waarschijnlijk is deze wel dekkend te krijgen na drie laagjes, zeker wanneer je er een zachtroze nagellak onder gebruikt. Pretty!

Sunset Gold is mijn favoriet, een mooie gouden glitterlak. Het formaat van de glitters is vergelijkbaar met die van Pink Flamingo, maar de nagellak is nog veel dekkender. Ik was echt verrast en ik denk dat je ‘m na twee laagjes nagenoeg dekkend zal kunnen krijgen.

Sparkling Rainbow had ik als eerste in huis en is en multi-color glitterlak. Hij is een beetje in de sfeer van Essence Circus Confetti, maar dan met kleinere glitters. Hij is niet heel dekkend, maar een laagje is voldoende om je nagellak een leuke boost te geven.

Aqua Splash is weer heel anders dan de rest, want deze glitters zijn een stuk kleiner dan die van de andere nagellakken. Dit vind ik een geweldige lak over zwart heen, maar ik denk dat hij ook over een turquoise lakje erg mooi zal staan. Leuk voor de zomer dus!

De H&M glitterlakjes zijn slechts €1,95 per stuk, wat ze perfect maakt om gewoon even mee te experimenteren. Ik heb Sparkling Rainbow al een paar keer over allerlei lakjes gedragen (hij doet het erg goed onder goud, zoals Catrice Goldfinger) en ik zit terwijl ik dit typ m’n nagels te lakken met Sunset Gold. Misschien dat ik binnenkort ook nog een keer een combinatie met Flamingo Pink laat zien, want ik ben erg benieuwd wat ik daar mee kan doen. Yep, ik ben fan!

De H&M Glitter-lakjes kosten €1,95 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de filialen van Hennes & Mauritz waar cosmetica wordt verkocht.

Dit vind je misschien ook leuk...

43 reacties

 1. Wauw, wat een geweldige lakjes!

 2. Vind de eerste twee lakjes prachtig! Echt heel mooi resultaat, die moet ik ook maar eens in huis halen 🙂

 3. Kat zegt:

  Die laatste is mooi zeg! <3

 4. wowww die zijn echt cute, jammer genoeg zit er geen h&m bij me in de buurt 🙁

 5. Wat een leuke lakjes zeg! Ik ben en blijf gek op glitter lakjes 😛

 6. Wat leuk! 🙂 Vind ze allemaal wel mooi

 7. Wat een mooie lakjes, ik moet die ook echt scoren!

 8. Wat zien ze er allemaal leuk uit! Ik hoop dat de H&M in de buurt eindelijk ook eens make-up gaat verkopen…

 9. Sunset Gold dekt echt super zeg, had ik niet verwacht! Jammer dat de laatste niet iets beter dekt ..

 10. Ze zien er leuk uit!

 11. Deze zijn echt super leuk! Ik heb de goude al, maar ik denk dat ik de lichtroze ook nog ga halen! Hij ziet er ook echt mooi uit.

 12. leuk ! moet dringend nog eens passeren bij de H&M 🙂

 13. Ik vind ze allemaal wel héél erg leuk! Maar ik heb nou eenmaal een zwak voor all things glittery!

 14. Gaaf! Ik hou wel van lakjes waarmee je alle lakjes die je al hebt gewoon wat kunt opvrolijken 😀

 15. Lois zegt:

  Ooh ze zijn leuk! Is die eerste een dupe voor die van river island? Die in dat pakje met een zilveren en zwarte glitter zat?
  Die van mij is namelijk bijna op!
  Die goude is ook prachtig, ja ik ga ze ook kopen hoor! Erg mooi

 16. Pink flamingo en aqua splash zijn erg leuk!:)

 17. Hele mooie lakjes!

 18. Wat een mooie lakjes! Ik vind vooral Aqua Splash erg leuk.

 19. hele mooie lakjes! de eerste vind ik het leukst 🙂

 20. Wow, wat een leuk effect geven ze!

 21. Wauuuw, prachtige lakken! Vooral die laatste.

 22. Ik heb er ook een paar van en vind ze zó leuk! Lekker vrolijk!

 23. Oh wat een mooie lakjes;D

 24. Suzanne zegt:

  Ik was laatst in Den Haag bij de h&m ‘beautybox’ waar ze alleen lingerie, strandkleding en make-up verkopen, maar ik zag alleen de groene glitterlak van deze, toch jammer dat ik hem niet gekocht heb want over zwart ziet hij er geweldig uit!

 25. Femke zegt:

  Wow! hier wordt ik vrolijk van 🙂
  Kun je een keer laten zien hoe je je nagels zo mooi in vorm brengt?

 26. Sparkling Rainbow vind ik echt super leuk. Alleen doet me wel een beetje denken aan kerst.. Ik weet niet wat het is whaha!

 27. Wat lak je toch prachtig en kan je het mooi op de foto zetten! ^^

 28. Nicole zegt:

  Wauw, ik vind ze werkelijk waar geweldig! Ik begin steeds meer fan te worden van glitterlakjes. ‘Pink Flamingo’ en ‘Aqua Splash’ móét ik gewoon hebben!

 29. Joyce zegt:

  Wauw!! Wat een geglitter! Mooi!!

 30. Wow mooie topcoats! En zoveel glitter! X

 31. Pink Flamingo heb ik ook, hij is erg mooi! Ik vind ze allemaal wel geslaagd 😀

 32. oee wauwhh mooi zijn ze zegg!! Vooral de blauwe kleur!

 33. Demi zegt:

  ze zijn allemaal superleuk. ik zou het wel heel leuk vinden als je een paar combinaties van pink flamingo laat zien. want ik vind hem heel mooi, dus ben benieuwd hoe die eruit ziet over andere kleuren. misschien als ik een keer naar almere of amsterdam ga dat ik ze dan koop want hier hebben ze geen make-up. of ik bestel ze een keer.

  superleuk!
  xx

 34. Wow vooral de roze vind ik erg mooi! Ik ga ze zeker halen, goede tip!

  Xx

  http://mloescloset.blogspot.nl/

 35. Die laatste is prachtig 😀 x

 36. Ik vind de lakjes er erg mooi uit zien.
  Ik hou zelf wel erg van glitterlakjes!

 37. Eva zegt:

  Wauw die lakjes zijn echt geweldig! Snel even langs de H&M 😀

 38. Aaah liefde voor aqua splash! Maar ik heb geen H&M in de buurt.. Zijn deze ook in België te koop eigenlijk?

 39. wow, vooral die pink flamingo vind ik echt super gaaf zeg! 😀 ook mooi over een nude-achtig lakje denk ik, om het geheel een beetje vrolijker te maken!

 40. Die zijn zeker leuk, zelf heb ik ze nog niet zien liggen.

 41. Valérie zegt:

  I <3 die turquoise glittertjes!
  xx

 42. Wat een geweldige lakjes!

 43. Ze zijn inderdaad leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.