Nagellak

Swatch: H&M – Peach Me Soon

Chanel weet altijd goed de trends te zetten (zoals Chanel June van de lente-collectie van dit jaar) en Hennes & Mauritz doet daar vrolijk aan mee. Alweer een tijdje geleden kwam ik het perzikkleurige lakje Peach Me Soon tegen. Er zijn tot nu toe vrij weinig Chanel June-dupes te vinden, maar deze kwam aardig in de buurt. Daarnaast is het natuurlijk gewoon een fijn zomers tintje!

Peach Me Soon is een licht oranje crème-lakje. Deze kleur wordt vaak omschreven als ‘perzik’, maar ik vind ‘m eigenlijk gewoon licht oranje. Een mooie tint, zeker in het kader van het EK dit jaar.

Ik had weinig vertrouwen in de dekking van de lak (H&M Lemon Tree was geen succes), maar het viel ontzettend mee! Na twee laagjes is hij perfect dekkend en is er geen nagelwit meer te zien. Ook lakt hij vrij soepel (al is hij wat aan de dikke kant) en geeft de nagellak nauwelijks strepen.

Ik ben nog niet in de gelegenheid geweest om Chanel June en H&M Peach Me Soon naast elkaar te swatchen (bovendien ben ik erg zuinig op June!), maar ik heb wel de flesjes naast elkaar vergeleken:

Komt aardig in de buurt, nietwaar? Nee, echte dupes zijn het niet, maar het is wel één van de lakjes die tot nu toe het dichtste in de buurt komt. June is iets meer roze (en daardoor meer perzik), maar is daarnaast ook minder dekkend. Overigens viel me ook op dat Peach Me Soon sneller droogt dan June. Misschien geen belangrijk detail, maar het viel me toevallig op. Kortom, het zijn geen exacte dupes van elkaar, maar H&M Peach Me Soon is een prima betaalbaar alternatief!

H&M Peach Me Soon kost €3,95 en is verkrijgbaar bij de filialen van Hennes & Mauritz waar cosmetica wordt verkocht.

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Ik vind hem heel erg mooi 😀 en dan ook zeker een mooi betaalbaar alternatief ;).

 2. Schattig kleurtje! Heel zomers, ik had deze kleur nog nooit gezien van de h&m

 3. Je hebt erg mooie nagels!

 4. Mooie duidelijke swatches! Ik vind de nagellak van H&M altijd heel wisselend, maar deze ziet er top uit!

 5. wauw 😀 prachtige peachy tint!

 6. Ik vind dit inderdaad eerder een oranje kleur in plaats van perzik, maar het is wel een vrolijk kleurtje:)

 7. Ik vind het best een leuk kleurtje. Helaas is het geen dupe van June…

 8. Wat een mooie kleur! Lekker zomers 🙂

 9. Wat een mooi kleurtje! Lijkt wat op Salmon & Garfunkel van Catrice, maar dan toch iets feller. Heel leuk!

 10. June is sooo pretty ! Die van H&M lijkt me fijn ook !

 11. Lotte zegt:

  Jammer dat ik nu net met mezelf heb afgesproken dat ik even geen nagellak meer ga kopen, anders was ik vandaag zeker even de h&m ingelopen!

 12. Mooi kleurtje! Je ziet wel duidelijk verschil tussen de twee, liefs.x

 13. Mooie kleur en ze lijken inderdaad veel op elkaar!

 14. Mooi lakje zeg! Ik vind altijd dat jij je nagels zo mooi lakt 🙂

 15. Als ik deze vandaag tegenkom in de H&M gaat ie mee. 🙂

  1. Ik heb ‘m inderdaad gekocht gisteren! Hij is prettteh! Heb ook Lemon Tree gekocht en ik lees net je swatch artikel terug van dat lakje, maar bij mij is ’t gewoon een prima lak?! 😀

   1. Ah leuk! Tja, je ziet wel vaker dat nagellakken echt per flesje verschillen. Jammer, want Lemon Tree is zo leuk! Misschien dat ik op de gok gewoon nog eentje moet kopen, hihi 🙂 Veel plezier met je nieuwe kleuren!

 16. Hij is wel heel erg mooi! Maar de kleur is inderdaad niet zo peachy…

 17. Ik vind hem leuk! Eens zien wat ik aan oranje heb liggen. 🙂

 18. Wat een prachtig kleurtje!

 19. It’s pretty 🙂

 20. Mooi kleurtje 😀 x

 21. Supermooie kleur!

 22. het is wel een mooie kleur. nagellak.

 23. Wat een mooie kleur 😀

 24. Oeh deze heb ik ook ^^ Heel lang geleden een keer gedragen, toch binnekort eens opdoen!

 25. Mooie kleur op zich wel, zou hem zelf niet zo snel dragen 🙂

 26. Oh super mooie kleur! Die ga ik binnenkort eens opzoeken 🙂

 27. wat een appart kleurtje zeg! Ik vind hem wel wat hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.