Nagellak

Swatch: Inglot – 02M Breathable Nail Enamel 605

Eerder schreef ik een review over het Inglot Freedom System (waar ik erg enthousiast over ben!), maar wisten jullie ook dat Inglot een gigantisch nagellak-assortiment heeft? Er zijn meer dan 200 kleuren nagellak uit te kiezen, in alle kleuren van de regenboog. Naast kleurlakken zijn er ook verschillende verzorgingsproducten verkrijgbaar en ook de flakie-lakken zijn absoluut de moeite waard. Een breed assortiment dus!

Binnen het assortiment zijn er verschillende nagellak-lijnen te vinden. De opvallendste lijn is de 02M-lijn, de zogenaamde Breathable Nail Enamels. Deze lakken hebben een speciale technologie (vergelijkbaar met het materiaal voor contactlenzen) die allerlei voordelen op zouden leveren. Zo zou deze techniek de nagels als het ware laten ademen, de lakjes zouden soepeler moeten lakken en de de lak zou uiteindelijk harder zijn wanneer deze droog is. Klinkt als een flinke belofte, nietwaar?

In dit artikel zien jullie 02M Nail Enamel 605. Ik vind het een beetje jammer dat de Inglot-lakken geen namen hebben, een gemiste kans! Uiteindelijk draait het om de lak zelf, maar het was een leuke toevoeging geweest. De kleur van de lak is een warme kleur roze die lichtelijk naar paars neigt. Dit is niet een kleur roze die ik zelf snel zou dragen, maar ik vind het wel een hele classy kleur! Vooral bij dames met een warme ondertoon zal deze erg mooi staan.

De grote vraag is natuurlijk of de 02M-formule enige verschil maakt! Om eerlijk te zeggen heb ik er weinig van gemerkt. Het is gewoon een fijn lakje! Hij lakt soepel, dekt goed (2 laagjes, maar 1 laagje was ook al bijna genoeg) en is redelijk snel droog. Een prima nagellak dus!

Inglot 02M Breathable Nail Enamel 605 kost €14,00 en is verkrijgbaar bij de Inglot-winkel in Amsterdam aan de Van Baerlestraat op nummer 8.

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Wat een prachtige kleur zeg, ik ga morgen naar de Inglot dus ben erg benieuwd!

 2. Prachtige lak met een hele mooie shimmer <3 Love it!

 3. Wat een prachtig kleurtje! Ik wil binnenkort snel naar inglot!

 4. Jammer dat de Inglot nagellakjes geen naam hebben! Ik vind dat altijd wel wat toevoegen.

  Ik vind het een mooie kleur, maar had hem persoonlijk liever met een crèmefinish gezien, ik ben niet zo weg van deze shimmer/metallic glans.

  Ik ben wel erg benieuwd naar de flakie lakjes! :O

 5. Ik vind dit echt een mooie kleur! Ik ga binnenkort naar de Inglot winkel dus grote kans dat deze in mijn mandje belandt!

 6. Ohh! wat een ontzettend mooi lakje!

 7. mooi kleurtje, wil zelf ook echt snel bij inglot gaan kijken, ziet er goed uit allemaal!

 8. Mooie kleur hoor en hij lakt inderdaad goed!

 9. Mooi! Heel mooi. Het is best een bijzondere kleur trouwens! Zo’n kleur zie je niet veel. Jammer inderdaad dat Inglot geen namen heeft, maargoed.

 10. Kim zegt:

  Sorry maar ik vind dit echt een spuuglelijke kleur,

  maarja ieder z’n eigen mening:P

 11. Oh I really really love this colour! Ik denk wel één van de mooiste kleurtjes die ik gezien heb! 😀

 12. Oh.. Die is echt super mooi! 😐
  En super fijn dat hij goed dekt en snel droogt ^^

 13. wauw 😀 mooie kleur!

 14. super mooie kleur zeg!
  x

 15. Erg mooi kleurtje, wil zelf ook nog een keer inkopen doen bij de ingelot

 16. Hm, ik ben niet echt weg van deze roze…

 17. Heel mooi kleurtje!

 18. Mooie kleur! Ik denk dat als ik met oma in Amsterdam ga winkelen, ik ook maar eens bij Inglot naar binnen stap 🙂

 19. Ook weer een hele mooie kleur roze.

 20. Mooie kleur roze zeg! 😀
  Als ik ooit in Inglot komt dan wil ik wel eventjes kijken,
  maar ik denk niet dat dat ooit is haha!

 21. Super mooie kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.