Nagellak

Swatch: Inglot Nail Enamel – 203 (Flakie)

Inglot 203 was het allereerste flakie-lakje dat ik op de openingsdag van Inglot kocht. Ik had ‘m uiteraard meteen thuis getest, maar ik was er eerlijk gezegd niet echt van ondersteboven. Dat was ook niet zo gek, want ik had ‘m over een licht lakje gedaan. Niet zo handig van mij, want flakies horen natuurlijk over een donker lakje aangebracht te worden, dan komen ze het beste uit! Even later probeerde ik Inglot 203 over Catrice Hip Queens Wear Blue Jeans. Gelukkig bleek dat wel een geslaagde combinatie te zijn!

Ziet er goed uit, vinden jullie ook niet? Ik vind de combinatie van het donkerblauw met deze flakie erg bijzonder. Het lijkt bijna water!

Overigens is dit flakie-lakje totaal anders dan Inglot 202. Die heeft namelijk veel meer oranje, goud en groen in zich waardoor hij een soort vurig effect geeft. Inglot 203 is een stukje koeler van kleur en bevat vooral groen en blauw. Je kan alle flakies natuurlijk over elk willekeurig lakje gebruiken, zodat je elke keer weer een ander effect krijgt. Ik heb Inglot 203 ook al een keertje gedragen over Catrice Run Forest Run! en ook dat stond geweldig!

Inglot Nail Enamel 203 kost €11,00 en is verkrijgbaar bij de Inglot-winkel in Amsterdam aan de Van Baerlestraat op nummer 8.

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Ik heb hem zelf ook en vind hem prachtig! Hij lijkt zich aan te passen aan de kleur nagellak die eronder zit! Hij is ook erg mooi over geel, peachy kleurtjes en rood!

  1. Ow wacht ik heb de 202, dit is de 203 zie ik! Die wil ik nu ook haha

 2. Ik heb zelf nog geen flakies lak maar wil er heel graag een gaan aanschaffen. Denk toch dat ik dan maar even naar Inglot moet! Super mooie combinatie op je nagels!

 3. Wauw die is mooi! Ik wil echt al lang een flakies lak 🙂
  x

 4. Vind hem niet zo mooi, beetje te druk 🙁

 5. Oh waaaauw!
  Nu wordt het nog lastiger me in te houden bij Inglot..
  Ik wist helemaal niet dat ze zoveel flakies hadden.. (yay!)
  Mooie swatches weer!

 6. Die 2 lakjes gaan heel goed samen. Heb zelf nog geen flakies in mijn stash. Het wordt dringend tijd dat ik me er eens één aanschaf 🙂

 7. Dat is echt een hele mooie flakie, ik wil graag ook een flakie en misschien word deze het wel! Pretty!

 8. ohh deze ziet er leuk uit.

 9. Wauw, echt erg mooi! ziet er prachtig uit.

 10. Mooie combinatie met die ‘basis’ lak!

 11. Ik vind het altijd zo mooi dat van die flakies zoveel diepte maakt in de nagellak (:

 12. Wauw deze is heel erg mooi!
  Wordt onderhand echt wel eens tijd dat ik wat flakies ga aanschaffen zeg, haha.

 13. omg die is zo pretty 😀

 14. Geweldige combinatie! Ik heb nog helemaal geen flakie in mijn nagellak stash..Wanneer opent inglot zijn webshop dan?

  1. Het zou eerst ergens in juli zijn, maar het heeft blijkbaar wat vertraging opgelopen. Hopelijk nog ergens dit najaar!

 15. Wauw, staat echt supermooi!

 16. Ik heb dit lakje in mijn handen gehad maar toch laten liggen, des te meer reden om terug te gaan! Vind dit toch wel een erg mooi lakje ga binnenkort toch maar haleb! Deze combi is ook erg mooi!

 17. Heel erg mooie combi!
  Ik heb zelf een aantal flakies van golden rose, en vind ze ook geweldig!

 18. frouke zegt:

  wooooww ik verslikte me in mijn drinken dit is egt een awsome kleurtje als nagelak verslavden moet ik die hebben 🙂 leuke combo

 19. Oehh wat ziet dat er mooi uit! Ben wel benieuwd naar hoe het lakje eruit ziet zonder zo’n donkere kleur eronder. Moet maar weer snel naar Amsterdam, op naar Inglot 😉

 20. Renske zegt:

  Hij is echt supermooi! Ik heb een flakie in ongeveer dezelfde kleur (van Golden Rose) en droeg hem toevallig ook over dat lakje van Catrice. Wat een mooie combinatie is dat zeg!

 21. Zo mooi! Ik wil ook een flakie.

 22. woow dat ziet er echt gaaf uit! die moet ik hebben

 23. Flakies zijn zo mooi! Weet je misschien een budget variant?

 24. Ik houuu van flakies.

 25. Desirée zegt:

  Oee flakies.. heb er net ook een opgedaan :p
  Heb er een paar van Golden Rose 🙂 Volgens mij zeker zo mooi.. en niet duur 🙂

 26. Wow, cool effect over blauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.