Nagellak

Swatch: Let It Glitter! – Golden Star (#31daysofsparkle)

Hebben jullie allemaal fijne kerstdagen gehad? Ik heb vooral heel veel ontspannen en mijn laptop eigenlijk niet aangeraakt. Dat was ook wel eens fijn voor de verandering! Maar nu is het weer tijd voor wat glitter, want jullie hebben nog het één en ander van me tegoed. Ik ga jullie vandaag Let It Glitter! Golden Star laten zien, een bijzonder lakje voor de winter!

Let It Glitter Golden Star 004

Let It Glitter Golden Star 001

Golden Star ziet er in het flesje al heel erg leuk uit en ik kon ook niet wachten om hem uit te proberen. Voor deze foto’s heb ik hem aangebracht over Essie Double Breasted Jacket, een rode nagellak uit de wintercollectie. Ik was vooral heel erg benieuwd naar de gouden sterretjes die in Golden Star te vinden zijn, maar ik vind de combinatie met de witte glitters in verschillende formaten vooral erg leuk. Winters, opvallend en net even anders dan andere glitterlakken.

Let It Glitter Golden Star 002

Helaas had ik wel heel erg veel moeite om de gouden sterretjes ook daadwerkelijk op mijn nagels te krijgen. Nou is dat sowieso al lastig met zulke vormen, maar na het lakken van al mijn nagels had ik er nog steeds geen eentje te pakken gekregen! Ik ben vervolgens met het kwastje in het flesje gaan vissen en heb er een paar uit kunnen halen, zodat ik ze aan jullie op deze foto’s kon laten zien. Wellicht dat je met een groter flesje meer geluk hebt (dit was een mini flesje, dus daardoor ook met een wat kleiner kwastje), maar houd er rekening mee dat je wel even wat moeite moet doen om de sterretjes op je nagels te toveren!

Verkrijgbaarheid
Let It Glitter! Golden Star is verkrijgbaar via deze Etsy-shop. De mini’s van 5 ml (deze heb ik) kosten €5,00 per stuk en de fullsize flesjes van 11 ml kosten €8,00.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Wat een lief lakje!

 2. Super cute!

 3. Echt prachtig die glitters.

 4. Wat mooi gedaan! Ziet er echt prachtig uit

  Xo

 5. Die sterretjes zijn wel schattig!

 6. Ahh, die sterretjes zijn super cute!

 7. Ik vind het altijd lastig om grovere glitters goed aan te brengen op mijn nagels. Maar het ziet er wel heel leuk uit, vooral met de rode ondergrond!

 8. Oeh wat een gave glitters!

 9. Oooh met die sterretjes erin is dit een superleuk lakje!

 10. Echt super gaaf met die sterretjes, leuk!! 🙂

 11. Cute met die sterretjes 🙂

 12. oh wat een schattig lakje!
  zo mooi

  liefs
  karlien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.