Nagellak

Swatch: Let It Glitter! – Neontastic (#31daysofsparkle)

Ik heb al eerder wat van de bijzondere lakken van Let It Glitter! laten zien en toen ik de plannen voor 31 days of Sparkle aan het maken was, wist ik dat de lakjes van Suzanne niet mochten ontbreken. Ik heb een paar hele unieke glitters om later deze maand te laten zien en vandaag trap ik af met de bijzondere matte glitter Neontastic.

Wil je weten wat 31 days of Sparkle is? Lees er meer over in dit artikel en bekijk alle lakken die tot nu toe verschenen zijn hier.

Let It Glitter Neontastic - 1

Let It Glitter Neontastic - 2

Neontastic is een topcoat met fijne gekleurde matte glitters. Hij zit heel erg in de hoek van Let It Glitter! Neon Matteness (de eerste lak van Let It Glitter! die ik probeerde!), maar dan dus in een miniversie. Je kunt Neontastic natuurlijk met allerlei tinten combineren, maar hij doet het vooral goed samen met wat fellere kleuren. Ik heb daarom voor deze foto’s Barry M Grapefruit gebruikt, een knalroze tint die een beetje naar neon neigt. Een basiskleur als zwart of wit zou ook heel mooi kunnen zijn, dus je kunt er eindeloos mee combineren.

Let It Glitter Neontastic - 3

Hier kun je nog even de mooie glitters extra goed zien. Ik vind ze zo gaaf! Vooral omdat de glitters mat zijn, het geeft een uniek effect. Overigens is Neontastic door de fijne glitters makkelijk aan te brengen. Op deze foto’s heb ik één laagje gebruikt en dat is echt voldoende om genoeg glitters op je nagels te krijgen. Het is misschien geen typische nagellak voor Kerstmis, maar Neontastic zorgt hoe dan ook voor een feestje op je nagels!

Verkrijgbaarheid
Let It Glitter! Neontastic is verkrijgbaar via deze Etsy-shop. De mini’s van 5 ml (deze heb ik) kosten €5,00 per stuk en de fullsize flesjes van 11 ml kosten €8,00.

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Oehhh wat is dit pretty <3 ben heel benieuwd hoe dit er uit ziet op witte nagels. Doet met heel erg aan een softijsje denken. Super pretty.

 2. Wat een mooie glitter top coat. Mooie en lieve combinatie.

 3. Toen ik de glitters in het flesje zag, dacht ik dat het Caviar Pearls waren. Ik vind ze erg mooi! Subtiel en feestelijk.

 4. Dat ziet er weer zo mooi uit 😉

 5. Prachtig!

 6. Alweer een heel mooi lakje!

 7. mooi glitters nagellak

 8. Amai, die matte glitters zorgen idd voor een mooi en speciaal effect. Lijkt mij een echte aanrader.

 9. Ah dit ziet er heel cute uit!

 10. Wat een vrolijk lakje!

 11. Wat een prachtige en vrolijke nageltjes. Om helemaal happy van te worden <3

 12. Wat ziet dat er vrolijk uit!

 13. Wat superschattig en girly. Ik hou ervan!

 14. ah super leuk lakje ;D

 15. Schattig effect, heel lief.

 16. Ik vind dit echt een zomer glitterlakje!

 17. Ziet er ook heel leuk uit! Leuk voor de zomer!

 18. Wat schattig! alleen niet zo snel iets wat ik zou kopen

 19. Erg leuke glitters, super schattig effect met deze roze kleur!

 20. ik vind het juist mooi zo met die roze eronder 🙂 happpppyyy nails 🙂

 21. Gaaf, matte glitters zie je niet vaak! Deze is lekker vrolijk, het lijkt me een leuk merk! X

 22. Wauw, deze glitters zijn echt prachtig. Kleurrijk, maar toch heel subtiel, mooi!

 23. Het ziet er zo leuk uit! Bijna de disco dip van de ijsjes!

 24. Deze is leuk! Staat ook heel mooi zo over een roze basis!

 25. Die is echt te cute!

 26. oh wat een prachtig en snoeperig lakje!

  liefs
  Karlien

 27. Echt een feestje op je nagels zeg! Ik vind het zo leuk eruit zien!

 28. Het geeft met één laag al een duidelijk effect. Zelf vind ik geen niet zo mooi, dus ik zou eerder voor een andere glittervariant kiezen.

 29. Ziet er super leuk uit!

 30. Wow wat een gaaf effect geven de glitters 😀 x

 31. Dat ziet er super leuk uit!

 32. Ow geweldig. Ik vind de lakken van Let It Glitter zoooo onwijs tof!

 33. Wat een super vrolijk lakje! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.