Nagellak

Swatch: L’Oréal Color Riche Top Coat – Confettis

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat L’Oréal nieuwe bijzondere topcoats heeft uitgebracht! In het artikel van mijn Face of the Day van 24 Fabruari liet ik al eventjes de L’Oréal Color Riche Top Coat Confettis zien en ik kreeg ontzettend veel enthousiaste comments. Deze topcoat doet inmiddels online heel wat stof opwaaien en ik zie ‘m op allerlei internationale blogs voorbij komen. Ik vind dat hij in Nederland nog wat extra aandacht verdient, dus vandaag staat Confettis in de spotlight!

De Confettis Top Coat (ja, met een ‘s’ op het einde, zo heet hij echt volgens het flesje!) is een transparante lak met daarin zwarte en witte glitters in verschillende maten. De glitters zijn niet standaard metallic en glanzend, dus net even anders dan ‘gewone’ glitters. Daarnaast zitten er nog hele fijne groene shimmers in die de lak nog bijzonderder maken. Zo’n topcoat heb ik nog nooit gezien! De topcoat is van zichzelf heel transparant, dus je moet ‘m echt over een andere lak heen gebruiken.

Als eerste probeerde ik ‘m over een lichtblauwe lak, Essence Sure Azure (helaas uit het assortiment). Wat een gave combinatie! Ik vond het vrij lastig om een goede basiskleur de kiezen die mooi bij de topcoat zou passen, maar lichtblauw is absoluut een geweldige kleur om ‘m mee te combineren! Bovendien voegt Confettis een kleine shimmer toe die heel mooi bij de lichtblauwe basis past.

Ik bedacht me dat hij misschien ook leuk zou zijn over een zilveren lak, dus ik gebruikte Confettis over NYC Platinum Card. Deze combinatie vind ik op zich ook wel goed geslaagd, maar ik vind ‘m niet zo goed bij mij passen. Ik houd van meer kleur, maar ik kan me voorstellen dat anderen ‘m wel heel erg leuk vinden zo! Bij nader inzien lijkt hij me ook wel geschikt om over NYC Full Metal Jacket te dragen, dus ik denk dat ik die combinatie binnenkort een keer ga proberen.

Over zwart is hij ook wel leuk (hier heb ik ‘m over Catrice I Wear My Sunglasses At Night), maar dan komt hij niet helemaal uit de verf. De zwarte glitters zijn dan namelijk niet meer te zien! Natuurlijk vallen hierdoor de witte glitters wel extra op, dus daar kun je ‘m wel weer goed gebruiken.

Normaal ben ik niet zo onder de indruk van de producten van L’Oréal en ik vind hun nagellakken vaak wat achterhaald. Met deze topcoat maken ze dat alweer aardig goed, aangezien ik deze echt uniek vind! Wel vind ik de flesjes aan de kleine kant (slechts 5ml), maar ze zijn relatief betaalbaar (€5,99), dus dat is in verhouding best netjes. Er zijn uit deze serie nog drie andere bijzondere topcoats verkrijgbaar, maar dit is absoluut de must-have uit de collectie!

Dit vind je misschien ook leuk...

48 reacties

 1. Super mooie nagellak! Dit is echt een super mooi kleurtje! Zou je mischien een look filmpje willen maken met het catrice nude pallet?

  1. Bianca zegt:

   Ja, leuk ! 😀

 2. ik vind ‘m wel gaaf 😀

 3. Ziet er echt heel gaaf uit!

 4. Ziet er heel erg leuk uit! Vooral met dat grijs en dat zwart! Ondanks dat het niet heel kleurrijk is vind ik dat toch heel mooi en chique staan.

 5. Wauw, wat een gaaf lakje! Love it 🙂

 6. Wauw, op grijs vind ik het mooi!

 7. Wat een prachtige glitters!

 8. Oooh, i like this one! Iets wat ik nog niet heb in mijn stash. Over lichtblauw vind ik hem het mooist!

 9. Over lichtblauw vind ik hem prachtig!

 10. Ooh wat een gaaf lakje zeg!

 11. Op dat lichtblauwe lakje vind ik hem zo tof!

 12. Nienke zegt:

  Ik ga hem zeker halen!

 13. Ik vind het in het flesje heel bijzonder maar als top-coat minder.

 14. Leuk dat lakje! Vind die aparte topcoats echt tof de laatste tijd 🙂

 15. Prachtige lak, en mooie foto’s!

 16. Deze ziet er leuk uit! Vind ‘m over een zilveren lak toch wel het leukst.

 17. Ik vind de combi met de grijze nagellak erg gaaf uitzien:-)

 18. Ik vind hem eigenlijk het leukst over zwart, ondanks dat je de zwarte glitters niet ziet. Het heeft gewoon wel wat!

 19. Ziet er grappig uit!!

 20. Erg leuk!

 21. Erg leuk!

 22. Yvette zegt:

  Ik heb hem deze week gedragen over een knal roze lak (nieuwe van maybeline) stond ook erg leuk :). Ik haf hem dan alleen op mn wijsvinger.

 23. Oh wat een mooie topcoat! Ik vind hem op een zilveren onderlaag het mooist!

 24. Wat een leuk lakje, zo vrolijk 🙂

 25. Brenda zegt:

  ik zag hem staan in het schap en heb hem laten staan…..spijt nu hihi!

 26. Desirée zegt:

  Hij is zo leuk he!
  Ik heb er 6 winkels voor afgezocht hier, maar gelukkig had ik de uiteindelijk de allerlaatste gevonden! :p

 27. Leuk, vooral de laatste foto!

 28. Ik vind dit de leukste uit de serie lakjes 🙂

 29. wat een leuke coat!

 30. Leuke combi met de zilveren en zwarte lak!
  Eefje

 31. De confetti topcoat-trend is toch niet helemaal mijn ding denk ik. Ziet er wel leuk uit hoor! Maar weet niet of ik het zelf zou dragen. Misschien wel vrolijk met een knalroze basiskleur.

 32. Ik vind hem heel mooi!

 33. Ik vind het een leuk lakje!

 34. Over lichtblauw is hij prachtig 😀 x

 35. Op zwart vind ik het wel mooi, maar verder is het echt niet zo ‘wauw’.

 36. Wow, vooral de combi met de lichtste lak vind ik erg mooi!

 37. Het mooist vind ik het over Sure Azure. Nu wil ik ‘m ook! Haha 🙂

 38. heel erg mooie topcoat!
  ik vind hem erg speciaal op het zwart!

  €5.99 vind ik wel veel voor maar 5ml…

 39. In combinatie met zilver vind ik ‘m erg mooi!

 40. Ik kende hem nog niet, maar wat ziet hij er leuk uit 🙂 vooral gewoon wit en zwart 🙂

 41. Ik vind dit soort topcoats steeds leuker worden!

 42. Vind hem heel mooi en origineel!

 43. Celine zegt:

  mooi lakje,
  maar ik zat net te denken heb jij eigenlijk It’s dynamite van de nieuwe collectie van catrice want volgens mij is dat echt een beetje een glitterlakje voor jou!

 44. Mooi lakje!

 45. Bernadette zegt:

  Mooi met zilver! Ik had hem zelf over een glinsterend parelmoerlakje gedaan die dan wel goed en dicht dekt! Ook erg leuk 🙂

 46. Romy zegt:

  Heel mooi waar kan je heb kopen hoe duur is ie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.