Nagellak

Swatch: L’Oréal Graffiti D’Amour Top Coat

Tegenwoordig zijn de nagellakken bij de drogisterijen al een stuk spannender dan een paar jaar geleden, maar toch houden sommige merken het graag wat veilig. Zo zijn veel glitterlakken nog steeds een beetje saai en hetzelfde, al maken sommige merken soms een uitstapje naar iets anders. L’Oréal had bijvoorbeeld een tijdje geleden de vrolijke Confettis Top Coat, met matte zwarte en witter glitters. Onlangs kwam ik een andere spannende glitterlak van L’Oréal tegen, de L’Oréal Graffiti D’Amour Top Coat. Oh, deze ziet er interessant uit!

L'Oréal Graffiti D'Amour - 1

L'Oréal Graffiti D'Amour - 2

Graffiti D’Amour is een top coat in een transparante basis, dus je kunt hem het beste gebruiken in combinatie met een andere lak. Ik heb hem hier aangebracht over OPI Kiss Me, I’m Brazilian. Ik heb hem ook weleens over een mintgroene nagellak gezien, dat zag er ook erg gaaf uit! In Graffiti D’Amour zit een combinatie van witte, lichtroze en rode glitters. De glitters zijn mat en daardoor heeft de topcoat een beetje een snoepjes-achtig effect. Hij doet me heel erg denken aan Golden Rose Jolly Jewels 109, maar dan in een iets grotere versie.L'Oréal Graffiti D'Amour - 3

Je zou denken dat de grove glitters erg lastig zijn om aan te brengen, maar dat valt reuze mee! Ik kun de glitters vrij makkelijk verdelen over de lak, al gaat dat wel het beste als je een flinke laag aanbrengt. L’Oréal belooft trouwens dat de glittertopcoat al beschermt tegen het beschadigen van je nagellak en dat je geen gewone topcoat nodig hebt. Ik heb dat echter wel gedaan, maar je zou ‘m dus over kunnen slaan als je dat zou willen.

De houdbaarheid van Graffiti D’Amour is wel sterk afhankelijk van de lak die je eronder gebruikt, maar als dat een goede is zullen de glitters absoluut een paar dagen moeten blijven zitten. Het verwijderen is uiteraard wat minder makkelijk, maar met een nagellakremover met véél aceton kom je al een heel eind. Binnenkort deel ik een fijne tip met jullie voor zulke nagellakken! En je kunt uiteraard altijd een speciale glitter basecoat gebruiken, zoals deze of deze.

Verkrijgbaarheid
L’Oréal Graffiti D’Amour komt volgens mij uit de voorjaarscollectie van 2014 en is wat moeilijk verkrijgbaar. Je vindt deze tint vooral bij winkels met grote schappen, zoals grote winkels van Kruidvat of Etos die een breed L’Oréal-schap hebben. Ook kun je hem in de webshops van Kruidvat en Bol.com bestellen! Hij kost €5,99.

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Jammer dat ie uit de voorjaarscollectie is. Ik vind ‘m namelijk echt heel leuk. Ik ga op zoek!

  1. priscilla zegt:

   Hoi.

   Ik heb hem vandaag gekocht bij etos.. en er ging ook nog eens 20% korting vanaf.

 2. Wat een prachtig lakje! Het lijkt me echt zo iets voor valentijn of iets dzrgelijks.

 3. In mijn puberteit moest ik echt op zoek gaan naar een leuke kleur nagellak. Catrice & Essence (budgettoppertjes) bestonden toen nog niet. Tof dat er tegenwoordig zoveel keuze is 🙂 Jammer dat het iets minder is voor de portemonnee, haha! Ik vind de ‘confetti-nagellak’ onwijs leuk! Wat een vrolijkheid op je nagels 🙂

 4. Oh, deze is echt super schattig! Perfect voor valentijn’s dag 🙂 Zo lief, en met de mintgroene kleur lijkt hij me inderdaad ook super gaaf! X

 5. Prachtig!

 6. Mooi snoep-achtig effect heeft dit lakje!

 7. Wat een leuke combinatie!

 8. Wat een schattig en feestelijk lakje <3

 9. Prachtige lak 😉
  Voor een leuke party look.

 10. Valérie zegt:

  Hij lijkt erg op een lak van OPI… weet even niet meer hoe hij heet, maar jij hebt ‘m ook 🙂

 11. Cute girly lakje! ♡

 12. Hij deed mij ook onmiddellijk denken aan golden rose…

 13. Deze is zo leuk.
  Liefs, xxx

 14. Echt een pinky polish lakje!

 15. Wat een leuke top coat! Ik dacht eerst dat het gewoon met een dotting tool was gedaan. Het kleurtje trekt mij alleen niet zo, jammer dat-ie niet in andere kleuren beschikbaar is!

 16. Zo pretty! Heel leuk effect.

 17. Wat een super leuke top coat!

 18. Super leuk gedaan zo! Heel snoeperig.

 19. Hij is leuk! Hij doet me erg denken aan OPI Bearest of them all, alleen zonder de hartjes. Ik hou wel van dit soort lakjes.

 20. Super cute! Heel erg girly

  Xo

 21. Oh, wat cool! Leuk dat je deze reviewede (hoe schrijf je dat woord?! 😉 ). Ben al een tijdje van plan om deze topcoat te kopen, maar nooit gedaan! Wel een blog geschreven over de naturelkleuren die er zijn. Ik ben trouwens wel heel erg fan van deze nagellakjes. Blijven zo goed zitten! 🙂

 22. Wat een leuke combinatie, super leuke topcoat.

 23. Wat een leuk lakje! Mooie combi!

 24. Wat een prachtige combi 🙂

 25. Ziet er heel mooi uit vind ik! <3

 26. Door jouw topcoat artikelen denk ik altijd dat ik ook topcoats wil, maar het past gewoon niet zo bij mij, maar bij jou vind ik het altijd zoo mooi! Ik word er hebberig van!

 27. Ziet er erg leuk uit. Ook wel een beetje kerst zuurstok kleurtjes vind ik 🙂

 28. Wat een super leuke topcoat! Heel lief ^^

 29. Wat een zoet lakje, erg leuk voor de feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.