Nagellak

Swatch: MAC Soirée

Ik ben altijd al dol op MAC make-up en het is dan ook één van mijn favoriete merken. Ook heb ik een aantal bijzondere nagellakken van MAC in mijn stash, maar die waren afkomstig uit speciale Limited Edition-collecties. Gelukkig is daar verandering in gekomen, want vanaf nu heeft MAC maar liefst 30 verschillende lakjes in de vaste collectie. Dat is is een goede vooruitgang! Bovendien is een oude favoriet van mij teruggekeerd als onderdeel van deze vaste serie: MAC Soirée, de mooie nagellak die we al in de Cham-Pale-collectie voorbij zagen komen.

MAC Soirée heeft mijn favoriete finish, namelijk een mooie foil-finish! Hierdoor lijkt het bijna alsof je een laagje folie over je nagels hebt geplakt. Zo bijzonder! Hij is qua finish dus vergelijkbaar met lakjes als NYC Platinum Card, NYC Full Metal Jacket of Catrice Goldfinger. MAC Soirée is een warme tint die naar champagne neigt. Ik dacht ooit dat hij in de buurt kwam van Chanel Delight, maar hij is nog veel warmer van kleur. Het is zo’n kleur die ik altijd heel chique vind staan. Aan de ene kant is hij vrij subtiel door de kleur, maar de finish maakt ‘m net even wat spannender.

Hoewel MAC natuurlijk niet een speciaal nagellakmerk is, vind ik Soirée een prima lakje! Hij lakt mooi en egaal in twee laagjes, al is het kwastje niet heel bijzonder. De houdbaarheid is ook prima en ik heb al een paar keer gehad dat hij makkelijk zo’n 4 dagen op m’n nagels bleef zitten.

Ik had Soirée al in mijn collectie omdat ik ‘m uit de Cham-Pale-collectie heb gekocht (zie hier de originele swatches), maar ik was er altijd heel zuinig op omdat het een Limited Edition was. Toevallig ontving ik exact dezelfde kleur vanwege de lancering van de nieuwe MAC-lakjes, dus jullie kunnen je wel voorstellen hoe blij ik was. Een aanrader wat mij betreft!

MAC Soirée kost €13,50 en maakt deel uit van de permanente serie nagellakken van MAC. MAC is verkrijgbaar bij de speciale MAC-counters en bij de MAC Webshop.

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Mooi lakje! Erg leuk voor de herfst. Ik heb zelf nog geen mac lakje, zou er wel graag een willen.(:

 2. Daniëlle zegt:

  Wauw, echt een mooie kleur!

 3. Ik vind dit zo’n mooie kleur! Ik ben echt blij om te horen dat hij nu in de vaste collectie komt! Nu heb ik nog meer redenen om snel weer een bezoekje aan Mac te brengen hihi!

 4. Wauw, heel mooi!

 5. Nathalie zegt:

  Helemaal geweldig! Deze komt op mijn verlanglijstje 🙂

 6. Wouw wat een prachtig lakje!

 7. Ohh jaaa deze ken ik nog wel! Ik wilde die zoooo graag hebben maar hij was helaas al uitverkocht ;-(

  1. Ehm, ik was nog niet klaar. Haha, ik ben blij dan hij in het vaste assortiment komt, dan kan ik ‘m alsnog inslaan!

 8. echt een prachtig lakje!

 9. Vorig jaar vond ik hem al PRACHTIG dus nu ook haha!

 10. woah 😀 deze is echt perfect voor de kerst 😀

 11. Joyce zegt:

  Wat een mooie kleur voor een feestje!

 12. Wow die is mooi!

 13. Wauw echt prachtig!

 14. Prachtig kleurtje 😀 x

 15. hele mooie kleur!
  deze wil ik zelf ook nog graag 🙂

 16. Lois zegt:

  Toevallig was ik benieuwd naar dit lakje!
  Ben gek op dit soort lakjes, heb zelf ook chanel delight maar daar ben ik zuinig op dit is wel een goede vervanging! 😀

 17. Mooi lakje! Perfect voor kerst!

 18. Wat een mooie nagellak!

 19. Oehh, pretty! <3

 20. Ik heb dol op rose gold nagellak! Ik heb er twee van Essie die ook zo’n kleur hebben. Love it!

  Groetjes
  Deborah
  Deborahschrijft.blogspot.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.