Nagellak

Swatch: MAC Soirée

Ik ben altijd al dol op MAC make-up en het is dan ook één van mijn favoriete merken. Ook heb ik een aantal bijzondere nagellakken van MAC in mijn stash, maar die waren afkomstig uit speciale Limited Edition-collecties. Gelukkig is daar verandering in gekomen, want vanaf nu heeft MAC maar liefst 30 verschillende lakjes in de vaste collectie. Dat is is een goede vooruitgang! Bovendien is een oude favoriet van mij teruggekeerd als onderdeel van deze vaste serie: MAC Soirée, de mooie nagellak die we al in de Cham-Pale-collectie voorbij zagen komen.

MAC Soirée heeft mijn favoriete finish, namelijk een mooie foil-finish! Hierdoor lijkt het bijna alsof je een laagje folie over je nagels hebt geplakt. Zo bijzonder! Hij is qua finish dus vergelijkbaar met lakjes als NYC Platinum Card, NYC Full Metal Jacket of Catrice Goldfinger. MAC Soirée is een warme tint die naar champagne neigt. Ik dacht ooit dat hij in de buurt kwam van Chanel Delight, maar hij is nog veel warmer van kleur. Het is zo’n kleur die ik altijd heel chique vind staan. Aan de ene kant is hij vrij subtiel door de kleur, maar de finish maakt ‘m net even wat spannender.

Hoewel MAC natuurlijk niet een speciaal nagellakmerk is, vind ik Soirée een prima lakje! Hij lakt mooi en egaal in twee laagjes, al is het kwastje niet heel bijzonder. De houdbaarheid is ook prima en ik heb al een paar keer gehad dat hij makkelijk zo’n 4 dagen op m’n nagels bleef zitten.

Ik had Soirée al in mijn collectie omdat ik ‘m uit de Cham-Pale-collectie heb gekocht (zie hier de originele swatches), maar ik was er altijd heel zuinig op omdat het een Limited Edition was. Toevallig ontving ik exact dezelfde kleur vanwege de lancering van de nieuwe MAC-lakjes, dus jullie kunnen je wel voorstellen hoe blij ik was. Een aanrader wat mij betreft!

MAC Soirée kost €13,50 en maakt deel uit van de permanente serie nagellakken van MAC. MAC is verkrijgbaar bij de speciale MAC-counters en bij de MAC Webshop.

21 Comments

 • Reply
  Lisette
  1 oktober 2012 at 21:09

  Mooi lakje! Erg leuk voor de herfst. Ik heb zelf nog geen mac lakje, zou er wel graag een willen.(:

 • Reply
  Daniëlle
  1 oktober 2012 at 21:09

  Wauw, echt een mooie kleur!

 • Reply
  Kimberly
  1 oktober 2012 at 21:18

  Ik vind dit zo’n mooie kleur! Ik ben echt blij om te horen dat hij nu in de vaste collectie komt! Nu heb ik nog meer redenen om snel weer een bezoekje aan Mac te brengen hihi!

 • Reply
  Charile
  1 oktober 2012 at 21:29

  Wauw, heel mooi!

 • Reply
  Nathalie
  1 oktober 2012 at 21:36

  Helemaal geweldig! Deze komt op mijn verlanglijstje 🙂

 • Reply
  Arletta
  1 oktober 2012 at 21:45

  Wouw wat een prachtig lakje!

 • Reply
  Milou
  1 oktober 2012 at 21:57

  Ohh jaaa deze ken ik nog wel! Ik wilde die zoooo graag hebben maar hij was helaas al uitverkocht ;-(

  • Reply
   Milou
   1 oktober 2012 at 21:58

   Ehm, ik was nog niet klaar. Haha, ik ben blij dan hij in het vaste assortiment komt, dan kan ik ‘m alsnog inslaan!

 • Reply
  beautybysandra
  2 oktober 2012 at 07:15

  echt een prachtig lakje!

 • Reply
  Esmay
  2 oktober 2012 at 09:20

  Vorig jaar vond ik hem al PRACHTIG dus nu ook haha!

 • Reply
  femketje
  2 oktober 2012 at 10:08

  woah 😀 deze is echt perfect voor de kerst 😀

 • Reply
  Joyce
  2 oktober 2012 at 10:31

  Wat een mooie kleur voor een feestje!

 • Reply
  Mariska
  2 oktober 2012 at 11:35

  Wow die is mooi!

 • Reply
  Tedje
  2 oktober 2012 at 11:42

  Wauw echt prachtig!

 • Reply
  Jana
  2 oktober 2012 at 20:27

  Prachtig kleurtje 😀 x

 • Reply
  Nicole
  2 oktober 2012 at 21:13

  hele mooie kleur!
  deze wil ik zelf ook nog graag 🙂

 • Reply
  Lois
  2 oktober 2012 at 21:29

  Toevallig was ik benieuwd naar dit lakje!
  Ben gek op dit soort lakjes, heb zelf ook chanel delight maar daar ben ik zuinig op dit is wel een goede vervanging! 😀

 • Reply
  Mariel
  2 oktober 2012 at 21:42

  Mooi lakje! Perfect voor kerst!

 • Reply
  Laura
  2 oktober 2012 at 22:36

  Wat een mooie nagellak!

 • Reply
  Bodi
  3 oktober 2012 at 17:03

  Oehh, pretty! <3

 • Reply
  Deborahschrijft
  7 oktober 2012 at 19:08

  Ik heb dol op rose gold nagellak! Ik heb er twee van Essie die ook zo’n kleur hebben. Love it!

  Groetjes
  Deborah
  Deborahschrijft.blogspot.com

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.