Nagellak

Swatch: Maybelline – Light It Up (#31daysofsparkle)

Ik liet eerder deze maand al Maybelline Spark The Night zien, een vrolijke glitterlak met verschillende tinten. In de Be Brilliant!-serie zitten nog een paar andere interessante lakken, waaronder Maybelline Light It Up. Hij lijkt misschien een beetje hetzelfde, maar op je nagels is hij toch echt anders. Ik ga hem laten zien!

Wil je weten wat 31 days of Sparkle is? Lees er meer over in dit artikel en bekijk alle lakken die tot nu toe verschenen zijn hier.

Maybelline Light It Up - 1

Maybelline Light It Up - 2

Light It Up is veel lichter van kleur dan Spark The Night. In Light It Up zitten vooral veel zilveren glitters, wat blauw, groen en nog wat andere tintjes. Bovendien zijn de fijne glitters holografisch! Het geeft echt een prachtig effect in zonlicht of bij kaarslicht. Een feestje op je nagel! Ik heb hem hier aangebracht over NYC Raindrops, een lichtblauwe tint. Ik vond hem perfect bij Light It Up passen, maar ik denk dat deze glitterlak ook mooi zou kunnen zijn over donkerblauw, zwart of misschien zelfs zilver. Of wat dacht je van mintgroen? Genoeg mogelijkheden!

Maybelline Light It Up - 3Op deze foto’s heb ik één laagje van Light It Up gebruikt. Het effect mag van mij nog wel iets sterker, dus wellicht dat ik volgende keer een tweede laagje aan zou brengen voor nog meer sparkle op m’n nagels. Toen ik Light It Up kocht twijfelde ik nog eventjes (ik heb immers al veel lakken die hier een beetje op lijken), maar dit is toch wel mijn favoriet uit de collectie. Ik vind hem stiekem nog ietsjes mooier dan Spark The Night!

Verkrijgbaarheid
Maybelline Light It Up is tijdelijk verkrijgbaar en kost €3,99. Maybelline is te koop bij drogisterijen als Etos, Kruidvat en DA.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Wat een leuke kleurtjes bevatten de glitters! Eén laag vind ik al een leuk effect geven.

 2. Die combinatie is super leuk! Echt een mooi effect 🙂

 3. Zo dat ziet er heel goed 😉

 4. Dat ziet er mooi uit.

 5. Ziet er heel mooi uit! De combinatie is weer super ;)!

 6. Ik vind de baby blue kleur erg mooi. Je gaat goed met de Sparkle posts!

 7. Ah wat leuk! Lekker winters! X

 8. Meestal ben ik niet zo van dit soort effecten, maar deze vind ik super leuk!

 9. Wat een mooie nagellak en wat zien je nagels er mooi uit!

 10. Wat een mooie topcoat! <3

 11. Wat staat deze topcoat mooi op het blauwe lakje! Heel gaaf, ik zou inderdaad ook twee laagjes doen

 12. Lekker vrolijk weer!

 13. Oh wauw! Wat heb je deze mooi gecombineerd! Echt een leuk effect! 🙂

 14. Ziet er mooi uit!

 15. Ziet er uit als een leuke topcoat!

 16. Erg leuke glitters!

 17. oh wow super mooi gedaan!
  echt heel mooi resultaat

  liefs
  Karlien

 18. Super mooie combinatie! doet me een beetje aan frozen denken.
  De prijs valt me ook erg mee, denk dat ik morgen maar even naar de kruidvat ga 🙂

 19. Heel erg mooie Combinatie ! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.