Nagellak

Swatch: Maybelline – Spark The Night (#31daysofsparkle)

Ik trap 31 days of Sparkle maar meteen af met een zeer feestelijk glitterlakje. En hij is ‘gewoon’ van Maybelline! Dit bekende dogisterijmerk bracht vorig jaar ook al zulke leuke glitters uit (kennen jullie Rosy Rosettes nog?) en dit jaar doen ze het gewoon nog een keertje. In de Be Brilliant-collectie zitten vier schitterende topcoats die perfect zijn voor het feestelijke seizoen. Vandaag ga ik de tint Spark The Night aan jullie laten zien!

Wil je weten wat 31 days of Sparkle is? Lees er meer over in dit artikel.

 

Maybelline Colour Show Be Brilliant Spark the Night - 1

Maybelline Colour Show Be Brilliant Spark the Night - 2

Omdat Spark The Night een topcoat in een transparante basis is, kun je hem het beste over een andere lak gebruiken. Ik draag hem hier over OPI I Carol About You, een donkerpaarse tint. Deze combinatie is zo gaaf! En stiekem doet deze combinatie me ook aan één van mijn Nike sportleggings denken. Overigens doet Spark The Night het voornamelijk goed over donkere tinten. Zo komen de glitters extra mooi uit en passen de kleuren goed bij elkaar! Hij zou bijvoorbeeld ook heel gaaf kunnen zijn over donkerblauw of donkergroen.

Maybelline Colour Show Be Brilliant Spark the Night - 3

Op de foto’s zie je één laagje van Spark The Night, dus hij is goed gevuld met glitters. De laatste tijd heb ik een paar lakken gehad die ’te weinig’ glitters in zich hadden, dus ik was blij te zien dat deze gewoon prettig lakte. De houdbaarheid van deze lak is erg afhankelijk van de lak die je eronder draagt, dus houd daar rekening mee bij het combineren. Op deze foto’s heb ik trouwens geen topcoat gebruikt, maar als je een iets gladder effect wilt kun je er beter nog een laagje overheen aanbrengen.

Deze glittercombinatie is wellicht niet heel erg vernieuwend, maar voor een drogisterijmerk als Maybelline is het een stap in de goed richting!

Verkrijgbaarheid
Maybelline Spark The Night is tijdelijk verkrijgbaar en kost €3,99. Maybelline is te koop bij drogisterijen als Etos, Kruidvat en DA.

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Ik verheug me nu al op elke dag een nieuwe glitterlak <3 deze vind ik alvast mooi! Ik hou van multicolor.

 2. Wat een prachtige lak om de 31 Days of Sparkles mee te starten. Mooie match met de paarse basiskleur.

 3. Echt een onwijs mooi lakje voor de feestdagen!

 4. Wauw, prachtig 😉

 5. Jazzvonmaart zegt:

  Wat een top idee 31 dagen glitterlak!
  Nr 1 wordt alvast door mij gekocht…l

 6. Geweldige feestelijke nagels <3

 7. Mooie combinatie zo met dat paars!

 8. Dit ziet er echt heel mooi uit. Ik zou er trouwens wel een topcoat overheen doen, want die grotere glitters blijven bij mij vaak haken in truien en sjaals en zo.

 9. Wat een mooie topcoat!

 10. Dat ziet er prachtig uit!

 11. Mooi! Lijkt me ook leuk op wit of zwart met die vrolijke kleurtjes.

 12. wat ontzettend gaaf deze lak. Vooral in combinatie met die mooie kleur van OPI. Heel mooi! Leuk concept ook, ik verheug me nu al op al die prachtige glitterlakken!:)

 13. Echt een onwijs mooi lakje voor December!

 14. woah gorgeous met dat paars!

 15. Waauw, very party proof, leuk!

 16. Mooi lakje! De combinatie is inderdaad heel erg leuk

 17. Wat een leuke combinatie.

 18. Prachtig zo op dat paarse!

 19. Wat een mooi lakje!

 20. Ziet er erg mooi uit!

 21. Ik vind de glitters niet zo interessant maar de I Carol About You is ZO mooi!!

 22. Wauw wat een prachtige combinatie.

 23. Ik kocht ze gister nog! Ze zijn echt super leuk 🙂

 24. Wauw wat een beauty!

 25. Oeh die komt zeker op mn wishlist !

 26. lizzy zegt:

  prachtig!! zo’n kleur zou ik dus nooit zomaar kopen, omdat ik het carnavalachtig vind lijken, maar als ik dan dan een swatch zie, zie ik hoe mooi hij is. Ik vind nagellakflesjes zo misleidend! Ik ga echt meer swatches gebruiken.

 27. Echt een leuke rubriek, elke dag een vrolijk glitterlakje word ik wel vrolijk van 😀 Deze wil ik sowieso nog even scoren, hij is zo mooi! X

 28. Wauw ik vind het echt een prachtige lak!

 29. Echt een hele mooie combinatie, de glans is ook zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.