Budget Nagellak

Swatch: Miss Sporty – Pink Boom (Crush on You)

Eerder dit jaar was ik razend enthousiast over de Crush On You-lakjes van Miss Sporty. Die waren zo ontzettend mooi! Toen ik afgelopen weekeinde even bij Etos was (ze hebben deze week nog 30% korting op alle make-up!) zag ik dat er een paar nieuwe lakjes aan de Crush On You-serie waren toegevoegd. Oh yeah! Ik nam de prachtige roze kleur Pink Boom (065) mee. En geloof me, hij is prachtig.

Miss Sporty Pink Boom - 1

Miss Sporty Pink Boom - 2

Uhm. Wow! Dit is echt heel mooi! Ik zat al een hele tijd op zo’n lak te wachten en ik heb ‘m eindelijk gevonden. Deze lak heeft een Liquid Sand-achtige finish en is daardoor vrij mat, maar door de gouden glitters is hij wel lekker sprankelend. Het is een soort combinatie van Essence Hello Rosy samen met Catrice Call Me Princess, twee lakjes die ik sowieso al erg mooi vind.

Miss Sporty Pink Boom - 3

 

Hoe mooi Pink Boom ook is, hij heeft één nadeel: de dekking. De eerste laag was echt heel transparant en ik had zeker drie laagjes nodig om hem netjes te krijgen. Dat had nog wel iets beter gekund. Maar gelukkig blijft hij best goed zitten en heb je er wel een dag of drie á vier plezier van, wat meer dan veel andere Liquid Sand-achtige lakken is.

Yep, deze is leuk! Bovendien is er ook nog een iets lichtere kleur roze verkrijgbaar, maar deze is toch echt mijn favoriet. Oh, en natuurlijk fijn geprijsd, ook niet verkeerd!

Miss Sporty Pink Boom (065) kost €1,99 en is verkrijgbaar bij Etos en DA.

Dit vind je misschien ook leuk...

39 reacties

 1. Echt een heerlijk, snoeperig kleurtje! Ik vind drie laagjes op zich niet zo erg, maar dan moeten het wel drie dunne lagen zijn en niet dat je rondloopt met een heel plakkaat nagellak op je nagels.

 2. Wauw, wat een prachtig lakje! De kleur is ook super mooi 🙂

 3. Wauw, echt een heel gaaf effect!

 4. Wauw, mooi lakje!

 5. Aaaaah wat een onwijs mooi en girly lak. Met zulke nagels waan je jezelf net een prinses <3

 6. Super mooie nagellak 😉

 7. Wat een ontzettend mooie zoete kleur! Je swatches, aaah om bij weg te dromen!

 8. Ahh, ik dacht dat het Hello Rose was van Essence. Hè, jammer dat ik het niet goed had geraden (via Instagram). Maar, het is dan wel een goede dupe. Ik vind de kleur en het effect awesome! 3 Laagjes is vrij veel, maar dat mag de pret niet drukken.

 9. prachtige kleur!!

 10. Wat een lieflijk kleurtje!

 11. Oh, wat een prachtige kleur! Echt heel erg mooi 🙂

 12. Mooi kleurtje. Lekker fleurig tijdens de eerste herfstdagen!

 13. Wauw wat een prachtig lakje! Jammer dat ze bij onze Etos geen Miss Sporty hebben! Hopelijk kom ik binnenkort ergens waar ze het wel hebben want deze wil ik toch wel proberen 🙂

 14. Aaah wat een geweldig lakje!

 15. Wow, deze kende ik nog niet, echt prachtig!

 16. Jammer dat de dekking zo tegenviel, want dit lakje is echt PRACHTIG!!! 😀 Echt heel mooi, met die gouden shimmers enzo ^_^

 17. Wauw! Deze vind ik echt ontzettend mooi! Ik ga hem sowieso halen! 🙂

 18. Wat een schitterend lakje!

 19. Heel mooi kleurtje. Jammer van de dekking.
  Liefs, xxx

 20. Wauw dit is echt een mooie kleur die altijd wel kan! Wordt er vrolijk van!

 21. Ben niet zo van de glitters op nagels maar deze vind wel mooi!

 22. Echt heel moo vind ik deze!

 23. Wat een gave kleur!

 24. pretty!!

 25. Heeel mooi!

 26. Die Jinx dupe van Miss sporty is bij mij al bijna op maar deze ziet er ook echt mooi uit!

 27. Weer zo’n prachtige kleur! Deze moet ik ook hebben!

 28. Echt heel tof met die glitters!

 29. Echt heel tof met die glitters!

 30. Hoewel ik eigenlijk gekapt was met liquid sand lakken te kopen vind ik deze toch wel weer errug mooi 🙂

 31. wauw, ik vind hem echt heel mooi!

 32. die is gorgeous 😀

 33. Wauw, prachtige kleur! Dat hij 3 laagjes nodig heeft neem ik dan maar voor lief 😉

 34. Deze is leuk!! Ik word er helemaal vrolijk van!

 35. Wat een mooi lakje!

 36. die is echt heel mooi.

 37. Wow die is echt mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.