Nagellak

Swatch: Nails Inc – Marylebone High Street

Vroeger droeg ik vrijwel alleen maar roze nagellakken, maar de laatste tijd is mijn voorkeur toch wat verschoven naar koraalroze. Ik durf niet te zeggen hoeveel lakken ik in deze kleur heb, maar het zijn er behoorlijk wat. En toch lukt het me telkens om een kleurtje te vinden wat ik nog niet heb. In Londen kwam ik de kleur Marylebone High Street tegen van Nails Inc. Het was geen goedkope nagellak, maar hij leek precies tussen mijn twee favoriete koraalroze kleuren in te zitten. Ik ga hem aan jullie laten zien!

Nails Inc Marylebone High Street - 1 van 4

Nails Inc Marylebone High Street - 2 van 4

De kleur van Marylebone High Street is onmiskenbaar koraalroze. Ik dacht in het flesje dat hij vooral heel erg op Claire’s Pastel Neons zou lijken. Ik wilde iets lekker fels! Eenmaal op mijn nagels bleek hij echt tussen die kleur en Essie Tart Deco in te zitten. Het is dan ook geen verrassing dat ik Marylebone High Street een prachtige kleur vind, want die twee lakken zijn mijn favoriete kleuren. Oh, en Marylebone High Street is een superleuke straat om in te winkelen in Londen!

Nails Inc Marylebone High Street - 3 van 4

Van Nails Inc heb ik voornamelijk wat glitterlakken die qua substantie niet echt te vergelijken zijn, dus ik was benieuwd naar de kwaliteit van de lak. Vooral omdat deze lak uit de Nail Kale-serie komt (jaja, superfood voor je nagels) waren mijn verwachtingen hoog. Bij het aanbrengen was ik direct blown away. Wow, wat een geweldige substantie! Ik ben normaal al dol op Essie vanwege de fijne kwaliteit, maar dit is nog wel een trapje hoger. Zo fijn! Mag natuurlijk ook wel met zo’n prijskaartje.

Qua houdbaarheid vind ik hem ook zeker niet slecht, al is dat iets minder indrukwekkend. Na hem vier dagen gedragen te hebben ziet hij er nog keurig uit, maar van dichtbij zie je wel dat hij langs de randjes iets is versleten en dat hij op bepaalde plekken een beetje is gaan chippen. Nou moet ik zeggen dat nagellakken de laatste tijd het sowieso slecht uithouden op mijn nagels, maar dit is wat dat betreft dus geen topper. Maar de prachtige kleur en fantastische substantie maken veel goed, dus het zou zomaar kunnen dat ik bij mijn volgende tripje naar Londen nog eens een nagellak uit deze serie van Nails Inc meeneem!

Nails Inc Marylebone High Street – £14.00/± €20,00 (14 ml)
Feelunique

26 Comments

 • Reply
  Alyssa
  23 mei 2015 at 09:39

  Van dit merk had ik nog nooit eerder gehoord – erg mooie kleur! Alleen zou niet zo snel zo’n duur lakje kopen.

 • Reply
  Mariëlle
  23 mei 2015 at 10:11

  Dit is weer zo’n typische tint waar ik helemaal gek op ben!!

 • Reply
  Margot
  23 mei 2015 at 10:36

  Wat een mooie kleur! Ik denk dat mijn nagels zo ook maar weer eens ga lakken.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  23 mei 2015 at 11:06

  I like it, roze doet ‘t altijd goed bij mij 🙂

 • Reply
  Marjolein
  23 mei 2015 at 11:07

  Oeh ziet er wel echt prachtig uit! Zowel de kleur als hoe het eruit ziet op je nagels. Wel jammer van de prijs, daardoor had ik zelf destijds niks ervan gekocht toen ik in Londen was.

 • Reply
  Maaike
  23 mei 2015 at 11:23

  Mooie kleur idd! Ik heb zelf een lakje uit The New White collectie gekocht van dit merk: White Horse Street. Dit is een bleek grijze/ taupe tint. Daar ben ik op het moment helemaal dol op.

 • Reply
  Joyce - Beamingbeautynl
  23 mei 2015 at 12:16

  Wat een prachtige kleur! Maar jeetje wat een prijs voor een doodgewone nagellak haha. Dan zou ik toch overslaan!

 • Reply
  Dana
  23 mei 2015 at 12:25

  Dat is echt een pracht kleurtje en je foto’s zijn echt stunning!

 • Reply
  Denise
  23 mei 2015 at 14:43

  Wauw, die prijs is echt heel hoog helaas! Mooi kleurtje <3

 • Reply
  NailTalk
  23 mei 2015 at 16:51

  Oh wat een heerlijk kleurtje. Love it!

 • Reply
  Mirjam
  23 mei 2015 at 18:03

  Wat een mooie, zomerse kleur!

 • Reply
  Marloes/GLAMOURMOES
  23 mei 2015 at 18:07

  Ik heb ook een lakje van Nails Inc. in een felroze/koraal kleurtje. Deze is ook pretty!

 • Reply
  Daphne
  23 mei 2015 at 19:18

  Wauwie, lijkt super erg op een kleurtje van Essie die ik nu op heb (Peach Side Babe). Mooi kleurtje!

 • Reply
  Jana
  23 mei 2015 at 19:55

  Dit is zo een mooie zomerse kleur! Nails Inc is toch een geweldig merk, ze hebben zo een bijzondere collectie’s altijd 🙂 x

 • Reply
  Femke
  23 mei 2015 at 21:09

  Wauwwwww, ik vind dit echt een ontzettend mooie kleur! Ik ben meteen aan het zoeken waar ik deze kan kopen <3!

 • Reply
  Mieke
  23 mei 2015 at 21:35

  Ik vind het wel te duur voor deze lak! Vind hem niet heel speciaal, dan zou ik liever een mooi lakje van Sally Hansen aanschaffen.

 • Reply
  Kelly
  24 mei 2015 at 07:34

  Wat een tof kleurtje, alleen de prijs vind ik aan de hoge kant!

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  24 mei 2015 at 07:53

  Echt een mooie kleurtje! Ik ben zelf ook gek op koraal roze voor op mijn nagels! 🙂

 • Reply
  Mandy | MakeupyourMandy
  24 mei 2015 at 09:51

  Mooie kleur, dit is een echte “PinkyPolish”-kleur, helemaal jij!

  • Reply
   Charlotte
   25 mei 2015 at 10:19

   Haha, yes, klopt helemaal! 😀

 • Reply
  Bianca
  24 mei 2015 at 10:16

  Was al benieuwd naar dit merk, mooie kleur.

 • Reply
  Nicole
  24 mei 2015 at 12:27

  Echt een prachtige kleur!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  24 mei 2015 at 15:05

  Het is een prachtige kleur, maar hij is idd wel wat aan de prijs

 • Reply
  Bertine
  24 mei 2015 at 19:32

  wauw wat lak jij strak, prachtig! hele mooie kleur ook;)

 • Reply
  Bianca
  25 mei 2015 at 09:11

  Wat een prachtige kleur is dit zeg x

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.