Nagellak

Swatch: Nails Inc. – Topping Lane (Sprinkles Collection)

Ik heb nou weer zo’n leuke nagellak! Ik was een tijdje geleden wat aan het surfen en kwam toen de Topping-collectie van Nails Inc. tegen. Een collectie die helemaal geïnspireerd is door cupcakes en de versieringen daarvan! Helaas was de collectie nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar ik kon ‘m makkelijk bestellen. Hoewel de collectie uit meerdere tinten bestaat, besloot ik voor de roze lak uit de collectie te gaan. Topping Lane!

Ik ben dol op nagellakken met bijzondere dingetjes erin, zoals deze glitters! Echte glitters zijn het ook weer niet, want ze zijn niet echt metallic. Er zitten ‘stukjes’ in drie verschillende kleuren in, namelijk donkerroze, wit en blauw. De lak zelf is vrij koel van kleur en dat vind ik best jammer. Ik vind ‘m ontzettend leuk, maar ik had ‘m nóg mooier gevonden als hij wat warmer van tint was geweest.

Ik was overigens echt verbaasd door de dekking van Topping Lane! Hij was zo ontzettend dekkend dat ik zelfs met één laagje weg had kunnen komen. Voor het mooie heb ik toch een tweede laag gedaan en toen was hij echt perfect. De houdbaarheid is op zich ook prima en bleef hij een aantal dagen keurig zitten.

En dan nog even het flesje, is hij niet leuk? Ik ben echt groot fan van deze collectie en ik denk dat ik nog wel een paar tinten van de vier lakken wil. Ik heb van Sephora begrepen dat de Sprinkles-collectie wel in Nederland verwacht wordt en dat ze over enkele weken daar verkrijgbaar kunnen zijn. Zelf bestelde ik mijn lakje bij Feelunique. Ook is hij te koop bij ASOS.com! De prijzen verschillen een beetje per webshop, maar ze zitten allemaal rond de €15,00. Aanrader!

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Daisy zegt:

  wauw! wat een mooi lakje jammer dat ze nu nog niet in Nederland verkrijgbaar zijn

 2. Dit kleurtje is leuk,zeg! Echt heerlijke glittertjes ook! 😀

 3. Mijn god, de perfecte lak <3

 4. Een super mooi lakje. Was nóg leuker geweest met metallic deeltjes.

 5. Wat een prachtig lakje Doet me echt denken aan cupcake sprinkles haha

 6. Oh kei leuke nagellak ! Die ga ik me ook eens aanschaffen denkik ! 🙂

 7. Wat een leuke lak zeg! Het doet me echt denken aan sprinkles voor op cupcakes. Ik heb gelijk trek in cupcakes!

 8. schattig lakje!

 9. Superleuk lakje !

 10. Wauw!
  Echt een heel mooi lakje!
  De verpakking lijkt heel erg op de Essence special effect toppers
  echt een mooi lakje!!

 11. Wow, super mooii!

 12. wauw wat een mooi lakje! Wel een beetje duur ..

 13. Wauw, wat een geweldige lak!

 14. Wat een super schattig kleurtje en erg mooie gilters

 15. Wat een super lief lakje! 🙂

 16. Like-like-dikke-like! ^^
  Ben net nieuw met nails inc. en vind het sowieso een fijn merk!

 17. Claudia zegt:

  Oeh voor dat geld leg ik er nog een paar euros bovenop om Candy Shop van Deborah Lippmann te kopen!

 18. Zo enorm leuk! Fijn dat hij ook zo goed dekt, trouwens.

 19. Ohh wat ontzettend mooi:D

 20. Ik vind hem zooooo moooi <3 Super happy 😀

 21. Ooh die is mooi <3 x

 22. Wow echt heel mooi! Wel wat duur. XX

 23. Oh my god, zo mooi! :O

 24. Super leuk die flesjes! Ik ga eens een kijkje nemen op die site! Die lakjes zijn mij gewoon op het lijf geschreven 🙂

 25. Wat een leuk lakje, ziet er vrolijk uit 😀

 26. oee waauwhh deze is zo tof!!

 27. Wat een leuk lakje!

 28. Wauw! Wat een leuk kleurtje, echt apart. 🙂

 29. wauw wat een leuk lakjee!

 30. Ik zou heel graag de bruine hebben van deze collectie!

  En ik denk dat de ‘glitters’ in de nagellak ook echt glitters worden genoemd specifieker zelfs matte glitters 🙂

 31. Waaauw, die ziet er echt té mooi uit! Waarom woon ik nu niet in Nederland haha.. Ach ja, weer een reden om binnenkort eens naar Nederland te gaan. 🙂

 32. Vrolijk lakje, doet me inderdaad denken aan spikkels op ijsjes en cakjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.