Budget Nagellak

Swatch: NYC – Designer Dress

Doordat ik zo dol ben op bijzondere glitterlakken vergeet ik soms om even een kijkje tussen ‘gewone’ nagellakken te nemen. Toen ik onlangs bij Kruidvat een extra schap met tijdelijke NYC nagellakken tegenkwam dook ik dan ook meteen op de fonkelende glitters. Even later viel mijn oog op een warme roze kleur, Designer Dress. Deze zag er interessant uit!

Hoewel mijn collectie uitpuilt van allerlei tinten roze, blijft de zoektocht naar dé perfecte roze lak voortduren. Veel lakken zijn te koel van kleur, iets wat niet bij mijn huidskleur past. Anderen zijn juist weer te licht of te donker, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Voor mij in elk geval een perfect excuus om door de blijven zoeken! Designer Dress is een vrij warme medium donkere tint roze. Ik vind ‘m mooi! Hij is lichter dan de meeste donkerroze lakken die ik heb, maar ook weer donker genoeg om niet al te ‘snoeperig’ te zijn.

De substanties van de NYC-lakjes kunnen onderling behoorlijk verschillen, maar over Designer Dress heb ik niks te klagen. Hij lakt perfect dekkend na twee laagjes. De substantie is ietwat stroperig, maar er valt goed mee te werken.

Ik vond de lakken van NYC lange tijd een beetje saai en ouderwets, maar er zit absoluut een stijgende lijn in! Volgens mij is Designer Dress slechts tijdelijk verkrijgbaar in een tijdelijk extra schap dat in de grotere vestigingen van Kruidvat te vinden is, maar ik hoop dat we zulke mooie tinten ook ooit in de vaste collectie gaan vinden.

NYC Designer Dress kost €2,99 en is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

43 reacties

 1. Heel mooi kleurtje!
  x

 2. Mooi kleurtje!
  Eefje

 3. Mooie kleur!:)

 4. Ontzettend mooi roze kleurtje!

 5. Wat een mooie roze kleur! Prachtig gelakt.

 6. Wauw, echt ’n mooie kleur! Wat gebruik je voor ’n topcoat? Je lak glanst echt enorm!

  1. Bij swatches gebruik ik eigenlijk nooit topcoat (en als ik dat wel doe zet ik het erbij), dus dit is echt hoe de lak van zichzelf glanst!

 7. Oh wat een snoepje! Ben vandaag het NYC nagellak schap voorbij gelopen 🙁 Volgende keer doe ik dat niet weer.

 8. Heel erg mooi!

 9. Super schattig kleurtje!

 10. Wat een mooie kleur roze! Geen zuurstokroze, maar net iets warmer / donkerder. Daar houd ik wel van 🙂

 11. Super lief kleurtje 🙂

 12. Ik heb hem ook, echt een mooie roze kleur 🙂

 13. Mooi roze lakje! Ik hou echt van de NYC lakjes! 😉

 14. Ik was ook op zoek naar de perfecte roze! Deze ziet er goed uit 🙂

 15. Wat een lief kleurtje!

 16. Mooi kleurtje.

 17. Ik vind het een heel mooi lief roze kleurtje! 🙂

 18. Wauw wat een mooie kleur 😀

 19. Super mooie kleur:)

 20. wat een mooie warm roze kleur !

 21. Wat een super mooi kleurtje! En wat zijn je nagels mooi zeg!

 22. Super mooie kleur, ik vind ze helemaal geweldig!

 23. Wat een mooi kleurtje! Ik loop eigenlijk altijd langs de NYC schap. Vind het inderdaad niet heel bijzonder.

 24. Vind dit echt een prachtige kleur! Ziet er erg mooi uit!

 25. Ik vind het een mooie lieve kleur!

 26. Wow deze vind ik echt heel erg mooi! 🙂

 27. Wat een lief kleurtje! Dat is zeker eentje die ik wil hebben 😀

 28. Wat een mooi kleurtje!

 29. Mooie kleur!

 30. Wat ’n apart kleurtje, heel gaaf!

 31. Dit vind ik een heel mooi en lief kleurtje! Ik ben echt dol op roze hihi

 32. Mooi kleurtje!

 33. Ooh, dit is de ideale roze nagellak, love it!

 34. Wat een lief kleurtje.
  Liefs, xxx

 35. Wat een lief roze kleurtje 🙂 Beetje Barbie.

 36. Hele mooie kleur en wat heb jij mooie nagels!

 37. Wat een schattige barbie roze kleur! (:

 38. Wat een heerlijk roze kleurtje. Zo’n kleur zou iedere vrouw in haar stash moeten hebben

 39. Wat een lief kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.