Budget Nagellak

Swatch: NYC – Full Metal Jacket

Jullie weten inmiddels vast wel dat ik dol ben op gouden nagellak. Deze kleur is altijd goed! Ik vind ‘m geweldig onder een glitterlak of wanneer ik gewoon niet weet welke kleur nagellak ik moet dragen. Mijn absolute topfavoriet is Orly Luxe, maar ook Catrice Goldfinger is inmiddels al tot over de helft leeg. Toen ik pas bij Kruidvat stond te neuzen kwam ik NYC Full Metal Jacket tegen. Eerder schreef ik al over het prachtige foil-lakje NYC Platinum Card. Zou dit een gouden versie kunnen zijn?

Er zijn natuurlijk talloze gouden lakjes te koop, maar er zijn er maar weinig die precies zijn zoals ik ze wil. Wat mij betreft ziet de ideale gouden nagellak eruit alsof je met je nagels in een badje goud hebt gezeten. Hij moet super metallic zijn en op je nagels eruit zien als een soort laagje folie. Orly Luxe is zo’n lakje die precies goed is, maar los van Catrice Goldfinger kwam er weinig in de buurt. Tot NYC Full Metal Jacket! Jemig, wat is deze mooi! Dit is precies zoals ik een gouden lak wil hebben en hij is zelfs nog ietsje meer foil/metallic dat Orly Luxe. Score!

Wat ik zou leuk vind aan lakjes met een foil-finish is dat ze je nagels een metallic laagje zonder strepen geven. Het lijkt daardoor echt aslof je een laagje folie op je nagels hebt zitten! NYC Full Metal Jacket is mooi dekkend. Voor een egaal effect zijn twee laagjes wel nodig, maar als je ‘m bijvoorbeeld als basis voor glitters gaat gebruiken is één laagje ruim voldoende.

Wijsvinger: NYC Full Metal Jacket | Middelvinger: Orly Luxe | Ringvinger: Essence Go Bold | Pink: Catrice Goldfinger

Omdat ik inmiddels aardig wat gouden lakjes heb leek het me handig om ze voor jullie even op een rijtje te zetten, zodat jullie de verschillen kunnen zien. NYC Full Metal Jacket komt het meest in de buurt van Orly Luxe. Essence Go Bold (uit de vernieuwde collectie) is veel glitteriger qua finish en eigenlijk nauwelijks vergelijkbaar. Catrice Goldfinger is net wat warmer en minder metallic dan de rest.

Ik ben zo blij met NYC Full Metal Jacket! Ik heb zo’n vermoeden dat ik nog wel een paar flesjes van deze kleur in ga slaan, aangezien dit een perfect alternatief is voor Orly Luxe. Een aanrader!

NYC Full Metal Jacket kost €2,29. NYC is te koop bij Kruidvat.

25 Comments

 • Reply
  Charile
  3 september 2012 at 08:16

  Wauw, dat is weer een mooi lakje zeg!

 • Reply
  Tessa
  3 september 2012 at 08:20

  ik heb die ook en ben er best te vreden over!

 • Reply
  Linda
  3 september 2012 at 08:34

  Hmn, niet zo mijn kleur…

 • Reply
  beautybysandra
  3 september 2012 at 08:34

  wat een mooi lakje!

 • Reply
  Chantal
  3 september 2012 at 08:59

  Ik heb ‘m van de week ook geswatched en het is inderdaad een prachtig lakje!

 • Reply
  Danielle
  3 september 2012 at 09:10

  Wat een pracht van een lakje!

 • Reply
  laralaurentia
  3 september 2012 at 09:15

  Essence go bold vind ik eigenlijk nog mooier dan deze!

 • Reply
  Esmay
  3 september 2012 at 09:42

  Wat een prachtige lak! Tof ook dat ‘ie heel erg lijkt op een favoriete lak van jou! 😀

 • Reply
  Mariska
  3 september 2012 at 09:48

  Deze vind ik echt prachtig!

 • Reply
  Beautyraiseplace
  3 september 2012 at 10:54

  Ik had hem ook al gezien bij veracamilla maar wel een heel mooi lakje!

 • Reply
  femketje
  3 september 2012 at 10:59

  oeh die is pretty 😀

 • Reply
  Juudith
  3 september 2012 at 11:26

  oee die is mooooi!!

 • Reply
  MySuperSweetLife
  3 september 2012 at 12:12

  Wauw wat een prachtige nagellak!
  Liefs

 • Reply
  Suus
  3 september 2012 at 15:43

  Leuk kleurtje voor een feestje 🙂

 • Reply
  Anne
  3 september 2012 at 17:10

  Ik vind die van Orly het mooist, want die heeft een mooie warme gloed, maar NYC is ook heel mooi.

 • Reply
  Kim
  3 september 2012 at 19:36

  Voor mij is het een basic goud lakje. Niks bijzonders aan. NYC heeft mooie kleuren, nu nog wachten op knallende neon kleuren! 😀

 • Reply
  Jana
  3 september 2012 at 20:12

  Mooi lakje 😀 x

 • Reply
  BeautyShades
  3 september 2012 at 20:49

  Wauw, heel mooi lakje! <3

 • Reply
  Nynke
  3 september 2012 at 20:54

  Mooi! Even iets anders: weet jij heel toevallig wat het verrassingsproduct is dat je nu bij online bestellingen bij de Body Shop kan krijgen? Probeer erachter te komen of het de moeite waard is 🙂

  • Reply
   Charlotte
   3 september 2012 at 21:08

   Nee, geen idee! De Webshop staat helemaal los van de winkels, dus ik kan er niks over zeggen…

   • Reply
    Nynke
    3 september 2012 at 22:37

    Toch bedankt! Dan blijft het een echte verrassing 🙂

 • Reply
  Kimberly
  4 september 2012 at 15:54

  Wat een prachtig lakje!!

 • Reply
  ricecookie
  4 september 2012 at 23:48

  op één of andere manier doet deze nagellak me denken aan Kerstmis :p

 • Reply
  Emma - Life&Cookies.nl
  5 september 2012 at 18:27

  Ja! Heel mooi! Perfecte gouden lakjes zijn inderdaad lastig te vinden, zelfde gaat op voor een écht mooie zilver. Deze is wel echt heel erg geslaagd!

 • Reply
  Dominique
  1 oktober 2012 at 21:25

  Mooie kleur, dankzij dit artikel heb ik ‘m vandaag ook gekocht. (1+1 gratis op alle NYC make up bij Kruidvat)

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.