Budget Nagellak

Swatch: NYC – Full Metal Jacket

Jullie weten inmiddels vast wel dat ik dol ben op gouden nagellak. Deze kleur is altijd goed! Ik vind ‘m geweldig onder een glitterlak of wanneer ik gewoon niet weet welke kleur nagellak ik moet dragen. Mijn absolute topfavoriet is Orly Luxe, maar ook Catrice Goldfinger is inmiddels al tot over de helft leeg. Toen ik pas bij Kruidvat stond te neuzen kwam ik NYC Full Metal Jacket tegen. Eerder schreef ik al over het prachtige foil-lakje NYC Platinum Card. Zou dit een gouden versie kunnen zijn?

Er zijn natuurlijk talloze gouden lakjes te koop, maar er zijn er maar weinig die precies zijn zoals ik ze wil. Wat mij betreft ziet de ideale gouden nagellak eruit alsof je met je nagels in een badje goud hebt gezeten. Hij moet super metallic zijn en op je nagels eruit zien als een soort laagje folie. Orly Luxe is zo’n lakje die precies goed is, maar los van Catrice Goldfinger kwam er weinig in de buurt. Tot NYC Full Metal Jacket! Jemig, wat is deze mooi! Dit is precies zoals ik een gouden lak wil hebben en hij is zelfs nog ietsje meer foil/metallic dat Orly Luxe. Score!

Wat ik zou leuk vind aan lakjes met een foil-finish is dat ze je nagels een metallic laagje zonder strepen geven. Het lijkt daardoor echt aslof je een laagje folie op je nagels hebt zitten! NYC Full Metal Jacket is mooi dekkend. Voor een egaal effect zijn twee laagjes wel nodig, maar als je ‘m bijvoorbeeld als basis voor glitters gaat gebruiken is één laagje ruim voldoende.

Wijsvinger: NYC Full Metal Jacket | Middelvinger: Orly Luxe | Ringvinger: Essence Go Bold | Pink: Catrice Goldfinger

Omdat ik inmiddels aardig wat gouden lakjes heb leek het me handig om ze voor jullie even op een rijtje te zetten, zodat jullie de verschillen kunnen zien. NYC Full Metal Jacket komt het meest in de buurt van Orly Luxe. Essence Go Bold (uit de vernieuwde collectie) is veel glitteriger qua finish en eigenlijk nauwelijks vergelijkbaar. Catrice Goldfinger is net wat warmer en minder metallic dan de rest.

Ik ben zo blij met NYC Full Metal Jacket! Ik heb zo’n vermoeden dat ik nog wel een paar flesjes van deze kleur in ga slaan, aangezien dit een perfect alternatief is voor Orly Luxe. Een aanrader!

NYC Full Metal Jacket kost €2,29. NYC is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Wauw, dat is weer een mooi lakje zeg!

 2. ik heb die ook en ben er best te vreden over!

 3. Hmn, niet zo mijn kleur…

 4. wat een mooi lakje!

 5. Ik heb ‘m van de week ook geswatched en het is inderdaad een prachtig lakje!

 6. Wat een pracht van een lakje!

 7. Essence go bold vind ik eigenlijk nog mooier dan deze!

 8. Wat een prachtige lak! Tof ook dat ‘ie heel erg lijkt op een favoriete lak van jou! 😀

 9. Deze vind ik echt prachtig!

 10. Ik had hem ook al gezien bij veracamilla maar wel een heel mooi lakje!

 11. oeh die is pretty 😀

 12. oee die is mooooi!!

 13. Wauw wat een prachtige nagellak!
  Liefs

 14. Leuk kleurtje voor een feestje 🙂

 15. Ik vind die van Orly het mooist, want die heeft een mooie warme gloed, maar NYC is ook heel mooi.

 16. Voor mij is het een basic goud lakje. Niks bijzonders aan. NYC heeft mooie kleuren, nu nog wachten op knallende neon kleuren! 😀

 17. Mooi lakje 😀 x

 18. Wauw, heel mooi lakje! <3

 19. Nynke zegt:

  Mooi! Even iets anders: weet jij heel toevallig wat het verrassingsproduct is dat je nu bij online bestellingen bij de Body Shop kan krijgen? Probeer erachter te komen of het de moeite waard is 🙂

  1. Nee, geen idee! De Webshop staat helemaal los van de winkels, dus ik kan er niks over zeggen…

   1. Nynke zegt:

    Toch bedankt! Dan blijft het een echte verrassing 🙂

 20. Wat een prachtig lakje!!

 21. op één of andere manier doet deze nagellak me denken aan Kerstmis :p

 22. Ja! Heel mooi! Perfecte gouden lakjes zijn inderdaad lastig te vinden, zelfde gaat op voor een écht mooie zilver. Deze is wel echt heel erg geslaagd!

 23. Dominique zegt:

  Mooie kleur, dankzij dit artikel heb ik ‘m vandaag ook gekocht. (1+1 gratis op alle NYC make up bij Kruidvat)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.