Budget Nagellak

Swatch: NYC – Party Time Blue

Toen ik onlangs weer eens door Kruidvat liep kwam ik ineens een (tijdelijk) extra display met nagellakken van NYC tegen. Normaal vind ik de meeste NYC-lakjes niet zo spannend, maar het viel me op dat er kleuren tussen zaten die ik nog nooit had gezien. Er zaten een paar interessante glitterlakken tussen die ik in deze shoplog liet zien. Eén van die lakken is Party Time Blue, een vrolijke blauwe glitterlak!

Party Time Blue heeft een vrij transparante blauwe basis en zit vol met allerlei soorten glitters, waaronder grote blauwe glitters en fijne rode glittertjes. Het is in elk geval een glitterlak waar ik absoluut geen tweede van heb. Een bijzondere combinatie!

Als eerste besloot ik de lak over een zwarte nagellak uit te proberen, omdat ik had verwacht dat hij niet heel dekkend zou zijn. Het effect is best leuk, maar het kan beter. Dit is één laagje, al denk ik dat een tweede laag waarschijnlijk een interessanter resultaat zal geven.

Ik besloot de lak vervolgens zonder een andere lak eronder uit te proberen, omdat hij vrij dekkend leek te zijn.

Kijk, dat gaat er meer op lijken! Ik heb op deze foto’s twee laagjes gebruikt, wat al vrij dekkend is. Voor het mooie had er misschien een derde laag overheen gemoeten, maar dat hangt een beetje van de lengte van je nagels af. Ik denk dat Party Time Blue erg mooi zou staan als topcoat over een kobaltblauwe nagellak!

Ik weet niet precies hoe lang de extra NYC-displays in de winkels zullen staan en ik weet ook niet of ze overal verkrijgbaar zijn. Ik kocht deze bij een groot filiaal, dus waarschijnlijk maak je daar de meeste kans.

NYC Party Time Blue kost €2,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. margriet kuper zegt:

  heel mooi, heb hem op een knalblauwe nagel op een nagelwiel geswatched; erg mooi !

 2. Nienke zegt:

  Wat een cool lakje!

 3. Wat een ontzettend leuk lakje, zeg!

 4. Oeh die is pretty! ♡

 5. Oeh mooi nagellakje!!
  X

 6. Mooi! Weet je welke ik net heb ontdekt? Gold Fever van Essence (121), maar dan die uit de geupdate collectie (nieuwe flesjes). Transparante basis, gouden en zilveren miniglitters en diverse maten gouden en zilveren grotere glitters. En er zitten ook wat rode glittertjes in. Perfecte topper voor over heel veel kleuren nagellak! Ik heb hem nu over Clay-ton, My Hero van Catrice (een van m’n all-time favoriete lakjes van Catrice).
  Zou het volgens mij geweldig doen over jouw favoriet, NYC Full Metal Jacket.

 7. Wat een mooie glitter nagellak 🙂 Met name vanwege de doorzichte blauwe basiskleur.

 8. Ik vind het een super leuk lakje!

 9. Ziet er mooi uit!

 10. Mooi lakje, vooral zonder de zwarte lak is ie erg mooi.

 11. Wauw wat een mooie topcoat! x

 12. renske zegt:

  Jij hebt echt zulke mooie nagels !! Zou je misschien een keer een filmpjes kun
  nen maken met daarin je nagels verzorginga routine ofzo..?

  Leuk lakjes trouwens! Mooi over zwart !

 13. Wow, wat een super mooi lakje!

 14. Over een zwart lakje is die erg mooi!

 15. Wat een prachtig lakje! Met een mooie blauwe basislaag komt het volgens mij nog meer naar voren!

 16. Beautiful ! I ve got one on my nails now 🙂

 17. Wauw, gorgeous! Supermooi. Over zwart vind ik het resultaat toch ook wel erg vet hoor! Jammer dat NYC hier moeilijk te vinden is – en zo’n LE al helemaal geloof ik – maar ik moet toch eens goed zoeken zo te zien haha. 😀 Jouw nagels zijn trouwens echt per-fect.

 18. Wat een mooi lakje zeg! Ik vind over zwart ook wel een leuk effect geven. En zonder basis is het lakje ook erg mooi!

 19. Ik vind hem echt mooi! Misschien toch maar even testen omdat ik al een kobaltblauw van NYC heb.

 20. nabila zegt:

  Mooii

 21. Wat een prachtige lak! Als ik deze tegenkom neem ik hem mee 🙂

 22. super mooi!

 23. Prachtig lakje!

 24. Wow, wat een tof lakje!

 25. wauw wat een mooie lak!

 26. Ooooh mooi!

 27. Oeh deze is gaaf!

  XO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.