Budget Nagellak

Swatch: NYC – Platinum Card

Januari 2012 is budget-maand op PinkyPolish.nl! Meer weten? Lees dit artikel en houd deze categorie in de gaten.

Ik ben dol op Essence en Catrice, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit veel aandacht besteed aan het NYC-schap wanneer ik bij Kruidvat ben. Ik weet niet wat het is, maar het merk trekt me gewoon nooit echt. Toen NYC net in Nederland verkrijgbaar was heb ik een oogschaduwpalette gereviewd, maar die was dermate slecht dat ik vervolgens nooit meer iets heb geprobeerd. Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op Catrice Goldfinger, een prachtige foil-achtige gouden nagellak. Onlangs kreeg ik de tip dat NYC Platinum Card de zilveren versie zou zijn van Goldfinger, dus dat moest ik natuurlijk wel eventjes proberen!

Ik draag niet zo heel vaak zilver, maar bij een manicure zoals mijn Super Sparkly New Year’s Eve-nagels vind ik het toch wel erg leuk. Zeker wanneer je zo’n zilverkleurig lakjes combineert met een glitterlak zullen je nagels zeker weten aandacht trekken. Ik gebruikte eerst graag Orly Shine voor dit soort combinaties, maar volgens mij is NYC Platinum Card een heel goed budget-alternatief! Ik heb het idee dat Platinum Card ietsjes donkerder is, maar de intensiteit en de finish van het lakje zijn exact hetzelfde. Mooi zo, aangezien Orly vrij lastig verkrijgbaar is en de NCY-versie bovendien een heel stuk goedkoper is!

Platinum Card lakt erg soepel en is na twee laagjes keurig dekkend. Ik ben erg blij met dit lakje, maar ik sta nog steeds niet echt te springen om andere NYC-lakjes uit te testen. Misschien ligt het aan mij, maar vinden jullie de kleuren ook niet wat saai? Eventuele must-haves hoor ik natuurlijk graag van jullie! Hoe dan ook, NYC Platinum Card is een mooie nagellak en wat mij betreft een aanrader!

NYC Platinum Card kost €2,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Ik heb ook een keer een quattro-oogschaduw hiervan uitgeprobeerd maar dat was absoluut geen succes. Ik heb 2 nagellakjes die wel prima zijn, maar ik loop ook meestal het NYC schap gewoon voorbij.

  1. Ik heb hetzelfde gevoel over nyc en ik denk dat het bij mij vooral aan de verpakking ligt, ze zien er te plastiek en goedkoop uit, ik weet dat je niet teveel moet eisen voor zo’n prijs, maar catrice doet het een pak beter op gebied van appeal :).

 2. Ik had je deze tip gegeven, leuk om te zien dat je hem gekocht hebt! Ik vind de andere lakjes verder ook niet zo boeiend, maar deze sprong er wel uit;) De topcoat 155 gramercy glitz is trouwens ook niet verkeerd, wel oppassen op welke kleur lak je hem aanbrengt,

  Liefs Amanda

  1. Nog heel erg bedankt daarvoor! Anders zou ik ‘m waarschijnlijk niet eens hebben geprobeerd. Volgens mij heb ik die topcoat ergens liggen (een keertje gekregen). Ik vind ‘m zelf wat aan de saaie kant, maar ik zal ‘m een keertje proberen 😉

 3. Mooi lakje! Maar ik heb dus ook dat ik de kleuren zo saai vind, NYC trekt me niet echt 😉

 4. amber zegt:

  ik vindt dit kleurtje erwel uit springen maar die andere kleurtje zijn zo gewoon!
  en ik vindt ze ook best een beetje duur voor zo potje maar die van catrice staren me veel meer aan en is goedkoper en betere kleuren!

 5. Everdiena zegt:

  Kleur is oke. Toch vind ik de 555 silver van Gosh toch een stuk mooier. Ook ik laat het NYC schap altijd voor wat het is.

 6. Mooi kleurtje! Hebben ze zoiets ook niet van Catrice?

 7. wat een mooie kleur!:D

 8. mooie kleur zeg!

 9. ik heb een donker rood lakje van NYC maar das echt een ramp. droogt heel snel en dekt voor geen meter, ik zou niet zo snel weer een lakje van dit merk kopen doe mij maar Catrice

 10. Wat een mooi kleurtje 😀

 11. Ik weet geen echte aanrader, ik heb een keer een lakje gekocht en dat was Water Taxi Peach en dat was echt een drama. Hij dekte niet zelfs niet na 4 lagen dat is dus een echte afrader. Niet kopen dus.

  xx Astrid

 12. het is niet echt een kleurtje voor mij.. verder ziet hij er wel goed uit.
  vind NYC zelf niet zo’n leuk merk, look er eigenlijk altijd voorbij.
  het er een lakje van (gramercy glitz) die haalde ik bij een actie waarbij je tegen inlevering van een oud make-up product een nyc product gratis greeg 😛

 13. ellen zegt:

  ik heb er 1 van de hema die daar zeer hard op lijkt.
  Zo een met janneke erop.
  ben ik heel blij mee.
  ik heb een poeder van NYC en ben daar best blij mee de rest heb ik nog niet geprobeerd

 14. Mooi kleurtje! Ik heb hetzelfde als jou, het schap van NYC krijgt van mij een blik en that’s it. Het is inderdaad, zoals je zegt, een beetje saai..

 15. Dit kleurtje vind ik wel heel mooi. En bij mij geldt eigenlijk ook het zelfde, als ik de kruidvat binnen loop, kijk ik ook even snel naar het schap maar het is inderdaad niet echt pakkend. Maar misschien ga ik dit lakje wel kopen..

 16. Jaa superleuke kleur !

 17. Wat een mooi lakje! Ik heb zelf 1 lakje van dit merk en ben er niet heel enthousiast over!

 18. De matte topcoat van NYC is fijn

 19. Mooi kleurtje 😀 x

 20. mooi lakje hoor, helaas verkopen ze hier geen NYC

 21. Ik vind deze kleur toch wel heel erg bijzonder! De rest van de kleuren in het assortiment niet echt, nee. Maar ik vind de kwaliteit van de nagellak wel heel goed.

 22. Mooi! Ik houd juist van zilveren nagellak. Zelf heb ik nog geen nagellak van NYC. Ik heb sowieso niet veel van dat merk, al ben ik zeker niet ontevreden over wat ik er wel van heb.

 23. “mijn” kruidvat heeft pas sinds 2 maanden een NYC-schap, het is trouwens geen schap maar een los staand “torentje”. Ik was heel blij toen NYC er eindelijk was maar ik heb eerlijk gezegd nog niks gekocht…

 24. NYC is niet eens bij ‘mijn’ Kruidvat verkrijgbaar…ik vind het lakje wel erg mooi!

 25. Suzanne zegt:

  Leuk kleurtje! Ik heb een zilveren nagellak van de Hema, ben ik ook erg blij mee!

  Zou je misschien een artikel kunnen maken waarin je de my skin tinted moisturizer en de pure skin natural cover moisturizer van Essence vergelijkt?

 26. Fleur zegt:

  Ik ben juist best blij met NYC!!
  Van de aller budget’s (denk aan; Essence, Miss sporty, Eigen drogisterij merken vb: Hema, Da, Kruidvat, Etos) merken vind ik NYC&Catrice het fijnst.

 27. Anne zegt:

  De kleuren van catrice zijn inderdaad mooier maar ik vind de nyc lakjes toch echt fijner lakken dus als ze de saaie kleurtjes nu even aanpakken zou het nog best een fijn budget nagellak merk zijn!

 28. Ik vind NYC juist heel fijn! Ik heb de mint kleur en de lichtgrijze. De mint heb ik in combinatie met de Rimmel top en base coat zeker 3 weken opgehad op mn teennagels zonder chippen!! Die mint is trouwens egt een aanrader! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.