Budget Nagellak

Swatch: NYC – Raindrop

Nu het officieel lente is hebben we echt geen excuses meer nodig om vrolijke nagellakken te dragen. Bring on the colours! Tijdens de 31 Days of Sparkle van afgelopen december liet ik al een vrolijk lichtblauw lakje als basiskleur zien, maar ik vond dat deze nagellak nog wel even individueel in de spotlight mocht staan. NYC Raindrop is namenlijk prachtig en perfect voor het voorjaar!

NYC In A New York Color Minute Quick Dry – 325 Raindrop

NYC Raindrop 004

NYC Raindrop 001

Als je deze kleur online opzoekt kom je overal foto’s tegen waarop hij er net even anders uitziet. Blauw is immers een moeilijke kleur om op foto vast te leggen. Echter denk ik dat ik hem hier aardig goed te pakken heb gekregen en dat deze foto’s behoorlijk betrouwbaar zijn. Het is niet echt babyblauw, maar net een tikje feller. Normaal ben ik geen liefhebber van blauwe nagellak, maar voor zo’n mooie kleur maak ik graag een uitzondering.

NYC Raindrop 002

Ik was eerder al fan van de kleur Raspberry Ice Cream van NYC, omdat de dekking daarvan perfect was. En dat is de dekking van Raindrop ook! Twee laagjes is ruim voldoende en de substantie is zodanig dat je hem makkelijk netjes en strak kunt aanbrengen. Jippie! Mooi om te zien dat het NYC gelukt is om ook van deze lichte kleur de substantie en dekking perfect te krijgen. Laat die mooie lichte kleuren maar komen, want ik wil er wel meer zoals deze!

NYC Raindrop – €2,49 (9,7 ml)
Kruidvat

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Perfecte swatches van een heel lief kleurtje! <3

 2. Wat een mooi kleurtje!

  XO

 3. Deze heb ik vorige maand nog gekocht. Ik ben momenteel echt helemaal into lichtblauwe nagellak en deze past dus perfect in dat straatje. Dit kleurtje trok mij meteen in het schap. Zo lekker fris en lenteproof.

 4. Ik vind het een geweldige kleur en dan ook al een tijdje fan van Raindrop hihi he’s so pretty!!

 5. Ik vind het een mooi kleurtje, maar ik vind dat het lakje erg traag droogt.

 6. Hele mooie zomerse kleur en wat een fijne prijs.

 7. Wat een lieve blauwe kleur, erg mooi!

 8. Ik vind deze kleurtje heel leuk voor de lente

 9. lekker knallend 😀 love it!

 10. Wat een lief kleurtje!

 11. Wat een prachtige foto’s maak jij toch altijd! 😀
  Ik heb deze vorige week ook gekocht en hij is werkelijk prachtig! En Raspberry Ice Cream? Die gaat NU op mijn wishlist! 😉

 12. Oeeh deze is mooi!!

 13. Dit is zo een mooi kleurtje!

 14. Wat een prachtige kleur

 15. It’s sooooo pretty!!

 16. Wauw wat is dit een gave kleur, ik ben hier geloof ik verliefd op hihi!

 17. It looks soon pretty!

 18. Wat een speciale kleur! Vind ‘m echt prachtig, net wat anders dan ‘gewoon’ lichtblauw.

 19. Mooie lieve kleur voor de lente!

 20. Wauw, wat een mooie kleur! Zelf ben ik normaal ook niet gek van blauw, maar deze is wel mooi!

 21. Echt een super mooi lakje zeg! 🙂

 22. Wat een pretty kleurtje! En wat maak jij toch perfecte swatches zeg!

 23. Wauw, wat een prachtige kleur! x

 24. Prachtig lief kleurtje, perfect voor de lente 😀

 25. Normaal houd ik niet zo van blauw, maar deze is écht heeel mooi. Ik denk dat ik deze week nog even naar de winkel ren 😀

 26. Wat een mooie kleur! Hij knalt echt van je nagels af. Helemaal een zomerkleur, erg nice.

 27. Wat een mooie kleur!

 28. Sunanda zegt:

  Heb hem net gekocht! Ben benieuwd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.