Nagellak

Swatch: OPI – Designer… De Better! (Muppets Collection)

Ik heb de afgelopen weken al een paar OPI-lakjes uit de Muppets Collection voorbij laten komen (zie hier de andere lakjes) en ik dacht dat ik inmiddels toch wel echt uitgeshopt was. Toch was er nog één nagellak die maar in mijn hoofd bleef, namelijk Designer… De Better. Ik besloot ‘m gisteren dan toch eigenlijk te kopen, aangezien de collectie nu nog redelijk makkelijk verkrijgbaar is (ze zijn op veel plekken weer aangevuld!). En ik ben er blij mee!

Ik ben dol op foil-lakjes zoals Catrice Goldfinger en Orly Shine, dus ik wist zeker dat ik Designer… De Better! ook erg gaaf zou vinden. Deze lak is weer net iets anders dan andere lakjes, omdat hij niet één egale zilveren kleur heeft, maar ook kleine bronzen glitters bevat. Het is niet op alle foto’s even zichtbaar, en met het blote oog ook niet direct te zien, maar het geeft de lak een bijzondere finish.

Designer… De Better! is net als veel andere foil-lakjes na twee laagjes perfect dekkend en is vrij snel droog. Ik vind ‘m echt heel erg gaaf, het is aan de ene kant een vrij subtiele nagellak, maar aan de andere kant ook heel feestelijk! Perfect voor de aankomende feestdagen, nietwaar?

Jullie hebben nog swatches van één lakje te goed (Warm & Fozzie) en dan denk ik dat ik toch echt even klaar ben met de OPI Muppets Collectie. Wat een geweldige nagellakken zijn dit toch!

OPI Designer… De Better! kost €13,95 en maakt deel uit van de tijdelijke OPI Muppets Collection. Kijk voor verkooppunten op de site van OPI Nederland.

19 Comments

 • Reply
  Tedje
  23 november 2011 at 09:01

  wauw wat een mooi kleurtje! Leuk voor kerstmis 🙂

 • Reply
  shannara
  23 november 2011 at 09:19

  ziet er mooi uit!

 • Reply
  Marloes
  23 november 2011 at 09:45

  Ik vind dit toch wel een bijzonder kleurtje!
  Ik moet zeggen dat ik hem gisteren ook heb gekocht bij de Mooi op Amsterdam CS, de medewerkster vertelde mij trouwens dat ze nog een HELE LA vol hebben liggen met de lakjes van de Muppets collectie!!

  Dus daar zijn ALLE lakjes, behalve Rainbow Connection nog te vinden!
  Ikzelf heb uit de collectie: Animal-istic (vind ik persoonlijk niet top dekken dus doe hem over rood heen), Meep-Meep, Designer De Better, Excuse Moi en Warm & Fuzzie.
  De andere glitterlakjes vind ik ook wel mooi, maar jammer dat ik dan altijd een andere kleur eronder moet doen. En vind ze wellicht toch iets té glitterig…

 • Reply
  xx_Patries_xx
  23 november 2011 at 09:47

  heel apaart wel mooi

 • Reply
  Kelly
  23 november 2011 at 10:17

  Wat een apart kleurtje! Ik vind de finish erg mooi, niet helemaal zilver, maar ook mooie andere delen die terug komen in dit lakje. Prachtige aanwinst op je stash!

 • Reply
  Miranda
  23 november 2011 at 12:08

  wat een mooie en aparte kleur!

 • Reply
  ValleyDollEva
  23 november 2011 at 13:11

  Bijzondere kleur maar ie staat wel leuk vind ik !

 • Reply
  Mandy
  23 november 2011 at 13:27

  Prachtig kleurtje!

 • Reply
  knoopje
  23 november 2011 at 14:02

  Maar die naam he? Dit is de enige uit de collectie die ik niet thuis kan brengen…
  Waarschijnlijk zullen we het zien in de nieuwe film die eraan komt! 😀

  • Reply
   Charlotte
   23 november 2011 at 14:18

   Ik zou het echt niet weten! Hoe leuk ik deze collectie ook vind, mijn Muppet-kennis houdt na Kermit en Miss Piggy toch echt op, hihi 😉

   • Reply
    knoopje
    23 november 2011 at 18:13

    Haha, ik ben juist Muppetfan 🙂
    Ze verwijzen allemaal naar een Muppet (zelfs 3 naar Miss Piggy en 2 naar Fozzie Bear volgens mij) 😀

 • Reply
  Elien
  23 november 2011 at 14:40

  Wow, prachtig! Heel die collectie is heerlijk 😀

 • Reply
  charile
  23 november 2011 at 16:42

  Hele mooie kleur!

 • Reply
  Jana
  23 november 2011 at 20:49

  Mooi kleurtje (: x

 • Reply
  LottedeJ
  23 november 2011 at 22:27

  Wauw, hij is prachtig! Inderdaad foil-achtig, heel erg mooi.

 • Reply
  Brigitta
  24 november 2011 at 07:11

  Heel mooi lakje 😉

 • Reply
  Nicole
  24 november 2011 at 16:39

  vind hem echt heel mooi!
  toch vind ik dit soort lakjes bij mezelf vaak weer neit zo mooi, geen idee waarom eigenlijk..

 • Reply
  Britt
  24 november 2011 at 17:12

  Wauw, deze nagellak is écht supermooi!

 • Reply
  Nannick
  25 november 2011 at 08:24

  Mooi kleurtje! Apart maar wel leuk ;d

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.