Nagellak

Swatch: OPI – Excuse Moi! (Muppets Collection)

Ik hoop dat jullie de OPI Muppets Collection nog niet zat zijn, want ik heb nog een paar mooie lakken uit deze collectie om aan jullie te laten zien! Ik had al een paar Muppets-lakjes in mijn mandje zitten en na lang wikken en wegen besloot ik Excuse Moi! toch ook maar mee te nemen. Wat ben ik daar blij om! Ik dacht eerst dat Rainbow Connection mijn favoriet zou zijn, maar ik heb zo’n vermoeden dat Excuse Moi! deze eerste plaats over gaat nemen. Wat een gaaf lakje!

Excuse Moi! is een zeer volle glitter nagellak. De roze basis een een beetje metallic-achtig en verder bevat dit lakje vooral heel veel glitters! Hij doet me ergens ook wel denken aan een roze versie van Rainbow Connection, maar dan mijn kleinere glittertjes. De glitters zijn echt in alle kleuren van de regenboog, variërend van rood tot groen en blauw. Alle kleuren zitten erin! De finish is overigens best bijzonder, want hij lijkt wel semi-matte op te drogen. En toch ook weer met een mooi glansje. Apart! De foto’s uit dit artikel zijn overigens iets anders dan normaal aangezien ik mijn eigen camera hier nu niet heb, maar de allereerste foto laat het lakje het beste uitkomen.

Een ander groot pluspunt van Excuse Moi! is dat hij zeer dekkend is. Ik had maar twee laagjes nodig om ‘m perfect dekkend te krijgen! Doordat de glitters vrij klein zijn lakt hij ook nog eens erg prettig en is het absoluut niet lastig om hem netjes aan te brengen. Top!

Dit is wat mij betreft het verborgen juweeltje uit de OPI Muppets Collection. Wees er snel bij, want de gehele (!) collectie is op sommige plekken zelfs al uitverkocht! Sommige winkels krijgen ze gelukkig nog wel een keertje aangeleverd (maar dat zou kunnen verschillen), maar ze zijn tijdelijk, dus zullen op een gegeven moment toch echt niet meer verkrijgbaar zijn…

OPI Excuse Moi! kost €13,95 en maakt deel uit van de zeer tijdelijke Muppets Collection. Kijk voor de verkooppunten op de site van OPI Nederland.

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. Ik wil hem hebben! Echt heel erg mooi!

 2. Deze is prachtig! Supermooi. Ik ga maar eens een kijkje nemen bij Sephora vanmiddag.

 3. omg echt prachtig 😀

 4. Heel die Muppets Collection is zo mooi! Het liefst wil ik ze allemaal!

 5. Wat een prachtig lakje!!

 6. Alle glitterlakjes van deze collectie zien er zo mooi uit !

 7. Wauw, prachtig en dat zonder een basislak eronder 😉 mooi!

 8. Woooow, wat een ontzettend mooi lakje!

 9. Hij is zoo mooi! Ik heb em besteld via ebay. Kan niet wachten totdat hij binnen is!!

 10. Echt een schitterend lakje!
  Ik neem aan dat hij in de volle zon echt geweldig is!

 11. wauw, heel mooi!

 12. Wauw, echt een prachtige lak en mooie swatches!

 13. Heel erg mooi, zeker in de zon!

 14. Ik vind de kleur echt heerlijk, geweldig! Wauw! Ik vind het alleen altijd wel heel jammer dat je 13,95 voor één flesje betaald.

 15. richelle zegt:

  aahhh prachtig echt zoo mooi een van de mooiste lakjes die ik ooit heb gezien maar die circus confettie van essence die er toen eens was vind ik zoooo jammer dat ik die niet heb gekocht die vind ik ook echt heheeellll erg geweldig

  1. Die is er nog steeds hoor! Cirucs Confetti is te koop bij de grote filialen van Kruidvat die een extra Essence Nail Art-schap hebben 🙂

 16. Zojuist deze en Rainbow Connection gekocht via Ebay! Happy me!

 17. Oh, supermooi 😀

 18. Oeeee moooooi!! =D

 19. Mooie kleur. Die hele collectie is sowieso amazing (:

 20. Ik heb hem ook.. hij is prachtig! Maar.. vind wel dat hij erg slecht blijft zitten.. was bij mij na nog geen dag al voor de helft afgebladderd!

 21. Oh mijn god! Dit vind ik misschien tot nu toe de mooiste. Naast die Rainbow glitter natuurlijk!

 22. wauw, wat is het toch een mooie collectie!

 23. Leuke blog heb je, kijk er de laatste tijd vaak op en je filmpje van hoe je je nagels netjes lakt heeft me ook erg geholpen! Kan je misschien ook swatches maken van Warm & Fozzie? Die wil ik misschien gaan kopen..

 24. Manuela zegt:

  Echt super mooi!
  Alleen jammer dat ze wat aan de dure kant zijn…
  Ik geef liever geen 14 euro aan een lakje uit haha

 25. Oh dat is echt een heel mooi lakje 😀

 26. amber zegt:

  je site gaat zwaar omlaag, dat wou ik even zeggen.
  doei

 27. Mooi mooi mooi!

 28. ik vind je site echt waardeloos je hebt nu al een week geen artikel geplaatst! daarom ben ik het eens met amber!!

  1. Ik heb het druk met mijn studie, soms gaan andere dingen even voor. Mijn site is gratis te bezoeken, ik steek er bergen met tijd in, dus ik denk dat het een beetje te ver gaat om te zeggen dat mijn site waardeloos is. Ik ben maar een mens, heb een leven en stel prioriteiten. Helaas kan mijn site niet altijd op de eerste plaats staan en gaan mijn studie en gezondheid voor.

 29. Irene zegt:

  Ik denk inderdaad dat je hiermee heel veel bezoekers gaan verliezen. Maar je moet keuzes maken en ik begrijp heel goed dat andere dingen voor gaan! Zou precies hetzelfde doen. De mensen die het niet waarderen, kom dan gewoon niet meer op deze website zou ik zeggen..

 30. loes1996 zegt:

  wow die is echt super mooi !! lovely <3

 31. Desirée zegt:

  Wat een pieperts heb je weer op je site! Niks van aantrekken..
  De regelmaat van artikelen gaat, door belangrijkere dingen ;), dan misschien wat op en neer, maar dat maakt de kwaliteit niet minder toch? 😉

  Ik heb deze vandaag ook gekocht, hoewel ik de mini eigenlijk al had ;p maar ik dacht ik neem m nu het nog kan! 🙂 Die mini is vast niet genoeg, voor zo een mooi lakje ;p

 32. Wauw, deze is prachtig! Had ik niet verwacht!

 33. Ik heb hem ook, absoluut een van m’n favorieten! Alleen zo’n hel om ze te verwijderen -____-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.