Nagellak

Swatch: OPI – Fresh Frog Of Bel Air (Muppets Collection)

De OPI Muppets Collection ligt in de winkel! Eerder liet ik jullie al Rainbow Connection zien, maar toen ik de volledige collectie in de winkel tegenkwam kon ik het niet laten om nog een paar van deze prachtige glitters mee te nemen. Eén van de lakjes die op mijn lijstje stond was Fresh Frog Of Bel Air, gotta love Kermit!

Fresh Frog Of Bel Air is een groene glitterlak in een doorzichtige basis. Naast de groene glitters bevat deze lak ook grote zeshoekige zilveren glitters, erg bijzonder! De lak dekt op zichzelf nauwelijks, dus wanneer je enkel Fresh Frog Of Bel Air zou dragen zal je waarschijnlijk altijd nagel blijven zien. Ik heb dat voor deze foto’s opgelost door er één laagje Catrice Run Forest Run onder te doen. De combinatie van de donkergroene basis en de groene glitters werkt perfect! Het is dat ik het zelf wist, maar in het echt lijkt het eigenlijk alsof het lakje zo hoort te zijn.

Het is echt jammer dat Fresh Frog Of Bel Air van zichzelf niet zo dekkend is, maar door deze combinatie komt dat helemaal goed. Ik vind deze lak zo gaaf! Het is wel behoorlijk flashy, maar daar houd ik tegenwoordig wel van.

Ik zei het al in het vorige artikel, maar ik denk dat deze lakjes de winkels uit zullen vliegen. Toen ik een paar dagen nadat de collectie was neergezet weer bij DA Leidsestraat terugkwam, was Rainbow Connection al uitverkocht (en dat terwijl ze 3 displays hadden staan!). Moet je nagaan, zo populair zijn deze nagellakken. Zorg dus dat je er snel bij bent!

OPI Fresh Frog Of Bel Air kost €13,95 en maakt deel uit van de tijdelijke Muppets Collection van OPI. Kijk voor de verkooppunten op de site van OPI Nederland.

37 Comments

 • Reply
  Mireille
  7 november 2011 at 16:11

  Wat is dit een mooi lakje zeg! Blij dat ik hem besteld heb:)

 • Reply
  Lissa
  7 november 2011 at 16:41

  Heel erg mooie lakje! Ik vind OPI altijd heel erg leuk maar de prijs houd me soms wel wat tegen!

 • Reply
  charile
  7 november 2011 at 16:43

  Wauw, mooie kleur zeg!
  x

 • Reply
  Miranda
  7 november 2011 at 16:50

  Ohh wat een mooi lakje, helemaal voor kerst ;D

 • Reply
  The Beauty Gem
  7 november 2011 at 16:57

  Wauw, prachtige kleur! Hebben!

 • Reply
  Brigitta
  7 november 2011 at 17:28

  Heel mooi weer, Opi heeft inderdaad hele mooie lakjes maar ook mij houd de prijs een beetje tegen om het te kopen 🙁

  • Reply
   Charlotte
   7 november 2011 at 22:32

   Begrijpelijk! Als ik nog een budget-versie tegenkom laat ik het zeker weten 🙂

 • Reply
  Valérie
  7 november 2011 at 17:31

  Neeeeeeeee!!!!! Ik heb net een bestelling Transdesign gedaan en deze niet gekocht omdat ik de swatches niet mooi vond. Maar nu zie ik deze foto’s en heb ik zo’n spijt! Snik!!!

  • Reply
   Charlotte
   7 november 2011 at 22:28

   Wat zonde! Een kleine troost is misschien dat Transdesign geen OPI meer verkoopt… Of heb ik het mis?

   • Reply
    Valérie
    8 november 2011 at 09:15

    Jawel, alleen via een sneaky manier! 🙂 Als je in de zoekbalk “OPI” intypt kun je op OPI klikken en het gewoon kopen. Geloof dat ik maar even bezoekje aan de Sephora oid moet brengen voor deze beauty. 🙂 Thanks voor de mooie swatch!

    • Reply
     Charlotte
     8 november 2011 at 11:42

     Jeetje, dat is inderdaad sneaky zeg! Bedankt voor de tip, ik wist het niet 😀

 • Reply
  femketje
  7 november 2011 at 17:43

  oh wauw! 😀 echt super mooi

 • Reply
  Shna
  7 november 2011 at 17:43

  Hij dekt echt perfect met 3 laagjes hoor, geen nagel meer te zien.

  • Reply
   Charlotte
   7 november 2011 at 22:26

   Mooi zo! Bij mij zat dat er helaas niet in, ik had ruim 4 laagjes nodig gehad, dat werd me iets te gek, haha!

 • Reply
  Jennifer
  7 november 2011 at 17:46

  Morgen even bij de Sephora kijken!!!!

 • Reply
  Redhotjillypeppers
  7 november 2011 at 19:31

  Wat een prachtige glitters !

 • Reply
  Anneke
  7 november 2011 at 19:39

  Zeer kerstboom! Maar wel heel leuk 😀

 • Reply
  Cindy
  7 november 2011 at 20:10

  Prachtig lakje, heb hem zelf ook, net als Rainbow Connection. Mag ik vragen welke remover jij gebruikt om het eraf te krijgen ?
  Heb nu 4 dagen met 3 laagjes Rainbow Connection gelopen, maar zelfs de folie methode werkt niet, zit nu met watjes met remover en pleisters eromheen om mijn vinger, hopelijk weekt het zo wat beter los doordat de pleisters strak zitten 🙂

  • Reply
   Charlotte
   7 november 2011 at 20:27

   Ik gebruik gewoon de remover van Kruidvat (mét aceton!), dat werkt bij mij het beste. Als het er echt niet af gaat kan je natuurlijk ook pure aceton proberen. Dat is misschien niet echt fijn voor je nagels, maar het is wel effectief. Vergeet daarna niet je nagels te verzorgen met een goede olie of crème om de vochtbalans te herstellen!

   • Reply
    Cindy
    7 november 2011 at 21:23

    Dank je wel voor je reactie. Heb het er met veel pijn en moeite af gekregen, weken met folie en watjes in die paarse Essence remover (die sterke, uit het Nail schap), daarna weken met leukoplast en watjes, en uiteindelijk eraf geschraapt met mijn nagels,oei…
    Nu heb ik gelukkig sterkte nagels, dus dit kan geen kwaad. Het kostte me alleen erg veel tijd, dus het zal wel even duren voor ik het lakje weer gebruik 😉

    • Reply
     Charlotte
     7 november 2011 at 22:24

     Aaah, fijn om te horen dat het toch nog gelukt is! Overigens heb ik wel het idee dat de remover van Kruidvat nog ietsje sterker is dan die van Essence (ook al is die paarse ook wel erg fijn), maar dat kan aan mij liggen. Ach, het is in elk geval goed gekomen. Tja, je moet natuurlijk wel wat over hebben voor zo’n mooi lakje, hihi!

 • Reply
  LottedeJ
  7 november 2011 at 20:15

  Prachtige kleur, zeg! Lekker kerstachtig.

 • Reply
  Kelly
  7 november 2011 at 20:31

  Prachtig lakje!

 • Reply
  Ilja
  7 november 2011 at 20:56

  I ♥ it! ziet er prachtig uit!

 • Reply
  Kimly
  7 november 2011 at 21:05

  Ah wat is deze mooi!

 • Reply
  Merel
  7 november 2011 at 22:41

  I’m a crazy for green. Dus deze moet ik wel gaan toevoegen aan mijn collectie. Jammer dat hij niet van zichzelf dekkend kan werken.

 • Reply
  PrncszTffny
  8 november 2011 at 02:24

  wooooww super mooie groene lak!!! <3

 • Reply
  xx_Patries_xx
  8 november 2011 at 11:14

  ik hou niet zo van groen helaas

 • Reply
  Esmay
  8 november 2011 at 14:42

  Ah, wat een heeeerlijk glitterlakje weer <3!

 • Reply
  sanja
  8 november 2011 at 14:59

  Wauuwww mooie kleur! ik wil hem ook! <3

 • Reply
  Roos
  9 november 2011 at 13:31

  Ik vind deze collectie zo ontzettend mooi! Groen is niet mijn kleur dus ik zou niet zo snel voor dit lakje gaan.

 • Reply
  Juudith
  9 november 2011 at 14:41

  Okay deze is echt heeeeel tof!!

 • Reply
  Nannick
  9 november 2011 at 20:36

  Waauw alweer zo mooi! Ik vind ze allemaal mooi uit die collectie (:

 • Reply
  Anke
  12 november 2011 at 11:32

  Waaauw, echt een super mooi lakje ! Spijtig dat ‘ie maar tijdelijk is, van mij mogen ze ’em gerust in de vaste collectie steken !

 • Reply
  Tanja
  13 november 2011 at 09:14

  Deze is wel heel erg gaaf!

 • Reply
  Desirée
  15 november 2011 at 18:42

  Hm zo istie toch ook erg mooi, misschien ga ik m nog halen, alstie nog niet op is :p
  Is dit trouwens de oude of de nieuwe versie van Run forest run?

 • Reply
  Kim
  1 december 2011 at 20:29

  WAUW! Deze is echt heel mooi! Heel die Muppets collectie heeft een heel hoog hebbehebbehebbe-gehalte!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.