Nagellak

Swatch: OPI – Nothin’ Mousie ‘Bout It (Minnie Mouse)

De laatste OPI-collectie waar ik groot fan van was is natuurlijk The Muppets Collection! Wat een geweldige lakken waren dat, ik blijf ze nog steeds ontzettend mooi vinden. Inmiddels is OPI wederom een samenwerking met Disney aangegaan en deze keer is Minnie Mouse de ster! Het is een kleine collectie met slechts een paar roze lakjes, maar één van deze nagellakken is toch wel erg speciaal. Nothin’ Mousie ‘Bout It is namelijk een topcoat met heel veel glitters en hartjes! Dat klinkt toch wel erg schattig, dus ik wilde ‘m erg graag swatchen voor jullie.

Nothin’ Mousie ‘Bout It is een zachtroze doorzichtige nagellak met vooral heel veel glitters en hartjes erin. Hoewel je zulke hartjes nauwelijks bij grote merken ziet is het toch niet helemaal nieuw. Ik heb bijvoorbeeld vroeger weleens van zulke topcoats gehad van NYX, maar ik weet dat bijvoorbeeld Kleancolor ze ook heeft. Niet helemaal nieuw dus, maar daarom niet minder leuk.

Omdat de nagellak zo doorzichtig is heb ik ‘m aangebracht over een donkerroze lak, China Glaze Strawberry Fields. Hoewel deze lak van zichzelf gouden glitters heeft zijn ze nauwelijks meer zichtbaar, doordat de glitters van Nothin’ Mousie ‘Bout It ze volledig overstemmen. Zoals je ziet komen de glitters van Nothin’ Mousie ‘Bout It goed uit en verschillen ze van goud tot roze en lila. Mooi! De hartjes zijn allemaal zachtroze.

Dit ziet er allemaal nog best leuk uit, maar wat is dit een verschrikkelijke nagellak om aan te brengen! Niet normaal gewoon! De lak is behoorlijk dik en stroperig, al is dat niet het ergste probleem. Het probleem zit ‘m namelijk in de hartjes! Ze zijn zo moeilijk om op je nagels te krijgen, aangezien het kwastje ze niet goed oppakt. Wat ik uiteindelijk heb gedaan is ze geprobeerd uit het flesje te ‘vissen’ met het kwastje om ze vervolgens op mijn nagel te ‘drukken’. Met een beetje geluk kreeg ik misschien één of twee hartjes op mijn nagels, maar meer wilden echt niet lukken. Zonde, want die zijn juist zo leuk! Dit is wel een typisch probleem met zulke topcoats, maar ik vind het toch zonde.

Nee, het was dus geen succes! Hoe leuk de lak er ook uitziet in het flesje, hij is een ramp om aan te brengen. Misschien had OPI beter voor kleinere hartjes kunnen kiezen of de substantie van de lak iets dunner kunnen maken. Misschien had dat geholpen? Geen idee, maar ik vond ‘m erg tegenvallen. Voor een hartjestopcoat kun je waarschijnlijk beter besparen en kiezen voor een budget-lak van NYX of Kleancolor, aangezien die stukken goedkoper zijn en hetzelfde effect geven. Oké, je krijgt dan niet de mooie glitters van Nothin’ Mousie ‘Bout It (die blijven natuurlijk wel mooi!), maar het scheelt je flink. Helaas, OPI!

OPI Nothin’ Mousie ‘Bout It kost €13,95 en maakt deel uit van de tijdelijke Minnie Mouse-collectie die nu verkrijgbaar is. OPI is onder andere te koop bij Sephora, verschillende parfumerieën en schoonheidssalons (kijk voor de verkooppunten op de site van OPI). Daarnaast vind je OPI vrij goedkoop op eBay.

56 Comments

 • Reply
  Charile
  26 juni 2012 at 09:27

  Jammer dat het geen succes is, want het ziet er echt leuk uit!

 • Reply
  Uniflame
  26 juni 2012 at 09:38

  Zo jammer want ik wilde deze eigenlijk gaan halen. Het zou dan mijn allereerste OPI lakje worden.

  • Reply
   Karin
   28 juni 2012 at 08:44

   Same here! Ik had ook persberichten van het lakje gezien en dacht: ‘dít wordt m’n eerste OPI lakje’!
   Jammer hóór! Misschien koop ik wel de miniset, daar zit deze net niet in maar de andere kleuren van de collectie wel!xx

 • Reply
  Claudia (sparkling & Beautiful)
  26 juni 2012 at 09:42

  Leuk effectje maar jammer van de kwaliteit van het lakje

 • Reply
  Mariska
  26 juni 2012 at 09:42

  Ziet er wel mooi uit die combi!

 • Reply
  Maud
  26 juni 2012 at 09:51

  Hij ziet er schattig uit! Jammer dat ‘ie zo moeizaam lakt zeg..

 • Reply
  Marielle
  26 juni 2012 at 09:52

  De combinatie ziet er super leuk uit. Wel een tegenvaller van het lakje op zich.

 • Reply
  Els
  26 juni 2012 at 09:56

  Idd, had net hetzelfde probleem. Zonde want ik keek er al lang naar uit!

 • Reply
  Bianca
  26 juni 2012 at 10:09

  Ziet er wel leuk uit, wel jammer dat de nagellak verder geen succes was.

 • Reply
  The Beauty Gem
  26 juni 2012 at 10:16

  Ik vind dat het lakje supermooi is, maar spijtig dat ‘ie zo lastig aanbrengt!

 • Reply
  BeautybySunseeree
  26 juni 2012 at 10:16

  Wat een super schattig nagellakje !Het glanst zo mooi en de hartjes zijn so cute 🙂 xx

 • Reply
  Liselotte
  26 juni 2012 at 10:25

  hmm, ik had hem veel leuker verwacht! Maar wel een leuke combinatie zo.

 • Reply
  femketje
  26 juni 2012 at 10:27

  ik vind het zo cute met die hartjes 😀

 • Reply
  Suzanne
  26 juni 2012 at 10:37

  Het ziet er erg leuk uit vind ik. Ik heb zelf een paar dagen geleden via beautyjoint.com een aantal lakken van kleancolor besteld, onder andere een set van 6 minilakken, waar die met de hartjes bij zit. Ik hoop dat die van kleancolor net wat makkelijker zal zijn.

 • Reply
  Britt
  26 juni 2012 at 10:38

  Wat zonde, want hij is wel echt heel erg mooi!

 • Reply
  Lifesplash
  26 juni 2012 at 10:44

  Ik vind hem echt ontzettend lief en leuk eruit zien. Perfect voor Valentijnsdag of zo. Wel jammer dat hij dan zo slecht lakt, dat had ik echt niet verwacht. Ik bedoel… nagellak is zo belangrijk dat het fijn aanbrengt. En van OPI zijn we wel wat leuks gewend. Maar dat die zo moeilijk aanbrengt vind ik echt teleurstellend. Heel erg balen, want ik was echt verliefd op hoe die eruit zag. Vond het zo lief en snoezig, maar als hij moeilijk lakt hoef ik hem niet te hebben.

 • Reply
  Sofie
  26 juni 2012 at 10:48

  Deze is echt zo mooi! Al moeten wij in België nog even wachten. Tenminste, ik hoop toch dat deze naar België komt :s

 • Reply
  fashitail.
  26 juni 2012 at 10:52

  Als ik langere nagels had dan had ik dat lakje allang gehad haha!

 • Reply
  Helen
  26 juni 2012 at 11:11

  Zelf heb ik ook zo’n hartjes lakje van Nicole by OPI en dat is ook echt een verschrikkelijk lakje 😛 Brengt echt voor geen meter aan die hartjes.. 🙁

  • Reply
   Charlotte
   26 juni 2012 at 12:12

   Daar heb ik ooit ook nog bij staan kijken, maar ik bedacht me dat hij waarschijnlijk toch vervelend zou lakken, dus heb ‘m laten staan 😉

  • Reply
   Kris
   26 juni 2012 at 12:45

   Ik precies hetzelfde probleem met die lak! Heel jammer want het idee is erg leuk. Als ze eenmaal op je nagel zitten vind ik het alsnog erg vervelend want ze zijn niet zo flexibel waardoor ze niet met de vorm van je nagel meevormen. Er steekt dus altijd wel iets uit aan een kant van het hartje: je haakt overal aan.. Jammer !

 • Reply
  ValleyDoll
  26 juni 2012 at 11:15

  De hartjes zien er echt groot uit. Jammer dat ie niet zo fijn werkt.

 • Reply
  Cute as a Cupcake blog
  26 juni 2012 at 11:16

  Hihi, een beetje kitsch, maar wel leuk! Jammer dat het zo’n gedoe is!

 • Reply
  Jennifer
  26 juni 2012 at 11:37

  Ik heb inderdaad ook zo’n topcoat maar die is mateloos irritant om aan te brengen. Echt jammer!

 • Reply
  Elisa
  26 juni 2012 at 11:38

  Het ziet er wel super gaaf uit! Ik ga proberen om ze alle 4 te bemachtigen van minnie mouse en ik wil zo graag die display! De muppets heb ik allemaal plus de 2 displays!

 • Reply
  Marloes
  26 juni 2012 at 11:41

  Wow erg mooi!

  xoxo

  mloescloset.blogspot.com

 • Reply
  lisanneleeft
  26 juni 2012 at 11:45

  Ahhh wat een lief lakje zo zeg! Kan me inderdaad wel heel goed voorstellen dat het niet heel prettig lakt :p

 • Reply
  Desirée
  26 juni 2012 at 11:58

  OPI geeft zelf als tip dat je m eerst op zn kop moet houden en dan op zn kant en dan het kwastje eruit moet halen. Geen idee of het werkt :p maar heb deze lak ook net binnen en ga het eens uitproberen haha. ;p
  En je kunt m natuurlijk ook nog gebruiken voor de mooie shimmers die er in zitten. 🙂

  • Reply
   Charlotte
   26 juni 2012 at 12:11

   Ik heb het op alle mogelijke maniere geprobeerd, ook op die manier haha! Het is en blijft gewoon lastig…

   • Reply
    Desirée
    26 juni 2012 at 16:32

    Ik heb hem inmiddels ook geprobeerd ;p
    Heb het zo gedaan: hartjes eruit gevist met het kwastje en dan met zo een houten stokje op mn nagel gedaan. Dan krijg je niet zo een dikke blob nagellak gelijk op je nagel ;p
    En daarna eroverheen met de shimmers 🙂

 • Reply
  Michella Nanhekhan
  26 juni 2012 at 12:00

  Wel heel grappig maar toch ook wel weer heel kinderlijk die hartjes…ik weet nou toch niet echt wat ik ervan vinden moet..

 • Reply
  Alyssa
  26 juni 2012 at 12:09

  Aaaaaah, deze is zoooo schattig!! Heel leuk 🙂

 • Reply
  Joanne
  26 juni 2012 at 12:26

  Jammer dat het zo moeilijk aan te brengen is, want het ziet er wel super schattig uit! Ik houd normaal niet van glitters in lak, maar deze vind ik wel cute.

 • Reply
  Marjolein
  26 juni 2012 at 12:52

  Is best een mooi nagellak, alleen jammer dat deze niet zo fijn werkt

 • Reply
  beautybysandra
  26 juni 2012 at 13:12

  wat een prachtig kleurtje =)

 • Reply
  Lisa
  26 juni 2012 at 13:21

  Wat een leuk effect! Dit is echt een mooi lakje, deze staat ook al een hele tijd op mijn wishlist ^^

 • Reply
  Roos
  26 juni 2012 at 13:56

  Wat zonde, blijft toch essentieel bij nagellak dat je het een beetje makkelijk kan aanbrengen 🙂

 • Reply
  xElegance
  26 juni 2012 at 15:33

  Erg leuk, ik heb ook zo’n lakje met hartjes en dat is ook erg moeilijk om ze aan te brengen.

 • Reply
  Nadine
  26 juni 2012 at 16:05

  Die hartjes, die hartjes, zoo lief!

 • Reply
  Feline
  26 juni 2012 at 16:07

  Jammer.. Ziet er namelijk wel heel erg leuk uit op je nagels !

 • Reply
  Esmay
  26 juni 2012 at 16:18

  Superschattig! En met die hartjes , ik herken het .. Ik heb zo’n lakje van Nicole by OPI Justin Bieber, ook met hartjes, maar jemig, die dingen willen gewoon niet op je nagels ofzo haha! Ik zit daar ook heel erg mee te prutsen, maar het staat zó cute!

 • Reply
  merel
  26 juni 2012 at 16:23

  CUTE! ik heb um ook!

 • Reply
  Juudith
  26 juni 2012 at 17:13

  Oeeee leuk is deze zeg!!

 • Reply
  MySuperSweetLife
  26 juni 2012 at 17:25

  Oeh wat is die leuk!!!
  Liefs

 • Reply
  Mariel
  26 juni 2012 at 17:29

  Leuk lakje al zijn ze inderdaad horror om ze aan te brengen!

 • Reply
  Sophie
  26 juni 2012 at 19:50

  Wat een schattig lakje! Alleen echt jammer dat die hartjes niet op je nagels willen. Dit gaat ‘m niet worden voor mij ;).

 • Reply
  Bianca
  26 juni 2012 at 20:09

  Ik heb vandaag pink friday gekocht, ik ben er zo blij mee 🙂

  • Reply
   Scha
   30 juni 2012 at 02:37

   Pink Friday was mijn eerste OPI! Inmiddels heb ik ‘I’m all ears’ van de Minnie Mouse collectie gekocht en is dat mijn 5e alweer.

 • Reply
  jana
  26 juni 2012 at 20:39

  Jammer dat deze niet zo fijn is 🙂 x

 • Reply
  Arletta
  26 juni 2012 at 21:22

  Ik wilde hem vandaag halen bij de MOOI maar hij was uitverkocht, nu lees ik dat ie toch niet zo’n succes is. Gelukkig dat ik dus the IT colour meenam, deze bevalt kleur vind ik namelijk echt mooi!
  liefs.x

 • Reply
  Miranda
  26 juni 2012 at 21:52

  Wat een leuke combinatie , maar wat jammer van de lak.

 • Reply
  Beauty by Linde
  26 juni 2012 at 23:00

  Ziet er leuk uit, jammer dat het zo’n pain in the ass is om aan te brengen!

 • Reply
  Tedje
  27 juni 2012 at 14:20

  Te cute met die hartjes!

 • Reply
  Gerrianne
  27 juni 2012 at 15:35

  Het lakje is zo onwijs leuk! Gewoon echt zonde, dat het geen succes is..

 • Reply
  Jolien
  27 juni 2012 at 20:56

  Ik vind dat je het er toch mooi op hebt gekregen…. staat erg leuk!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.