Nagellak

Swatch: OPI Pink of Hearts 2013 (Pink-ing Of You + More Than A Glimmer)

OPI en ik hebben een beetje een haat/liefde-verhouding. Soms zijn er collecties die ik helemaal geweldig vind en waarvan ik alles wil hebben (zoals de Bond Girls-collectie), maar de recente San Francisco-collectie vind ik juist weer saai en voorspelbaar… Tja, zulke relaties gaan nou eenmaal niet over rozen. Gelukkig heeft OPI weer een stap in de goede richting gezet met de prachtige Pink of Hearts 2013-set die op dit moment in de winkels ligt. Twee geweldige roze nagellakken en bovendien gaat 10% van de opbrengst naar Pink Ribbon. Tja, ik houd van roze en van glitters, dus deze set is een schot in de roos!

Elk jaar brengt OPI een set onder de naam ‘Pink of Hearts’ uit waarvan een deel van de opbrengst naar borstkankeronderzoek gaat, maar dit jaar is deze tijdelijke set voor het eerst ook in Nederland verkrijgbaar. De samenstelling van de set wisselt elk jaar. Dit jaar bestaat Pink of Hearts 2013 uit More Than A Glimmer (Limited Edition), Pink-ing of You (vaste collectie) en een setje nagelstickers.

Toen ik Pink-ing Of You zag dacht ik heel even dat ik ‘m al in mijn collectie had zitten, maar dat bleek tot mijn verbazing niet zo te zijn. Waarom ik ‘m nooit eerder heb gekocht weet ik niet, want het is echt een prachtige roze nagellak!

Hij is net als veel andere lichtroze lakken nog vrij koel van kleur, maar desondanks vind ik ‘m wel erg mooi. Ik had in eerste instantie twee laagjes gebruikt en toen was hij redelijk dekkend, maar voor de foto’s heb ik er een derde laag overheen gedaan. Op die manier is hij volledig dekkend, maar je kunt in sommige gevallen ook met twee laagjes toekomen.

Als je More Than A Glimmer in het flesje ziet, lijkt het misschien een voorspelbare meerkleurige glitterlak in een roze basis. Laat je door deze lak niet misleiden, want hij is heel anders dan je zou verwachten!

More Than A Glimmer is niet glanzend, maar heeft een matte finish waardoor je een mooi effect krijgt in combinatie met de metallic glitters. Geweldig, ik houd van zulke contrasten! Op deze foto heb ik twee laagjes aangebracht (wat al een behoorlijk dekkend effect geeft), maar hij doet het vooral goed als topcoat over een andere lak heen. Uiteraard kun je ‘m altijd glanzend maken door er een glanzende topcoat over aan te brengen.

WOW! Oh ja, I like this! Dit is Pink-ing of You met een laagje More Than A Glimmer. Hiermee heeft OPI mijn hartje weer gestolen en zijn we weer goede vriendjes. Ik vind dit zo gaaf, zowel de kleuren als het contrast en de glitters. Ik ben vast niet de enige die zo enthousiast is, toch?

Ik zou het geweldig vinden als OPI vaker zulke fantastische lakken uit zou brengen en ik hoop dan ook heel erg dat we in de toekomst meer van zulke pareltjes kunnen verwachten. In de tussentijd kan ik jullie deze set van harte aanbevelen. Je krijgt er twee prachtige lakken voor en steunt meteen een goed doel. Dubbel feel-good effect!

OPI Pink of Hearts 2013 kost €23,95 en bevat twee fullsize flesjes nagellak van 15 ml per stuk. De set is zeer beperkt verkrijgbaar en vanaf nu te koop bij de verkooppunten van OPI.

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Wat een mooie lakjes! Goed dat OPI dit doet! 🙂

 2. ik vind ze echt wel mooi!

 3. Wat een mooi setje <3

 4. Echt een heel leuk setje 🙂

 5. Wauw mooie set!

 6. heel mooi!

 7. Ik vind ze beide super mooi!
  Eefje

 8. Ik vind het hele mooie lakjes en leuke nailart, maar 10% dat naar Pink Ribbon gaat valt me best tegen. OPI had best meer geld kunnen missen, zeker gezien de aankoopprijs.

 9. Awesome glitterlak! ♥

 10. Ik vind de roze kleur echt prachtig. Het is lang geleden dat ik nog zulk een mooie kleur roze gezien heb! Jammer genoeg zal hij wel weer niet in België te koop zijn… 🙂

 11. Ik vind het een onwijs mooi setje. De kleur roze is echt p r a c h t i g!

 12. Oeh, mooie kleurtjes! En heel fijn dat ze Pink Ribbon steunen natuurlijk 🙂

 13. Super mooi setje:)

 14. Een hele mooie setje, wil ik ook graag nog bemachtigen.

 15. Prachtig!

 16. In combinatie met elkaar vind ik ze zo leuk! Ik ben nou eenmaal een sucker voor roze & glitter!

 17. Super mooi!

 18. margriet kuper zegt:

  hij is mooi..heb t setje inmiddels ook (op)

 19. De kleurtjes zijn mooi, maar voor mijn gevoel gaat er te weinig naar Pink Ribbon .

 20. Wat een leuk setje! 🙂 Bij deze wil ik je ook een compliment geven! Ik heb dit setje op meerdere blogs voorbij zien komen, maar jij bent de eerste die duidelijke foto’s heeft gemaakt (met o.a. de glitters). Top!

  1. Bianca zegt:

   Helemaal mee eens, jij bent de enige met swatches van enkel de glitterlak. En het ziet er super uit!

 21. Wat een mooie lakjes!

 22. Wat zijn ze mooi zeg!

 23. Ziet er supermooi uit 😀 x

 24. Ooh prachtig! Ik vind ze echt geweldig.

 25. Vooral de combinatie van beide lakken vind ik fantastisch, daarbij valt het matte effect nog het beste op!

 26. Mies zegt:

  Ziet er erg mooi uit! Alleen jammer dat er maar 10% naar Pink RIbbon gaat.

 27. Super mooie foto’s weer! Ik hou van die roze kleur, helemaal met die glitters erop. Wauw.

 28. Ik vind ’t een super leuke set!

  XO

 29. Es un rosa precioso, y la causa a la que va dedicada es aun más bonita 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.