Nagellak

Swatch: OPI – Rainbow Connection (Muppets Collection)

Vandaag even een heel speciaal feestelijk lakje. Niet alleen omdat het gewoon een geweldige nagellak is, maar ook omdat ik vandaag jarig ben! En daarnaast wil ik jullie even ontzettend bedanken voor al jullie support van de afgelopen weken, dat was zo fijn! Mijn tentamens zijn achter de rug en het is weer tijd om te bloggen. Genoeg gekletst, ik stel jullie bij deze voor aan OPI Rainbow Connection, een prachtige lak uit de nieuwe Muppets Collection die voor aankomende feestdagen in de winkels zal liggen!

Rainbow Connection is een geweldige unieke nagellak. Dit is een echte must-have voor liefhebbers van glitters! Ik kan ‘m eigenlijk alleen maar omschrijven als ‘ontplofte Muppets op je nagels’. Ik kan er gewoon niks anders voor verzinnen! Toen ik deze nagellak droeg bleef ik maar naar mijn nagels staren, het was één grote glitter-explosie! Misschien niet geschikt voor iedereen, maar ik vind het in elk geval geweldig.

Overigens heeft deze lak wel iets weg van Essence Circus Confetti, maar Rainbow Connection bevat meer kleuren glitter, andere vormen glitter en is bovendien ook een stuk dekkender. Een vergelijking volgt waarschijnlijk binnenkort, aangezien Circus Confetti mijn verjaardags-manicure gaat worden!

Je kunt Rainbow Connection prima gebruiken om over een ander lakje aan te brengen, maar dit is zo’n nagellak die ik liever op zichzelf gebruik. Ik had drie laagjes nodig om ‘m mooi dekkend te krijgen, valt dus best mee! Het is bij het aanbrengen wel even stoeien met de grote glitters, aangezien die zich vooral op het uiteinde van je nagels concentreren, maar wanneer je de grofste glitters ‘deppend’ aanbrengt is het prima te doen.

Bij glitternagellakjes is er natuurlijk altijd één klein probleempje en dat is het verwijderen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar weinig mee te maken heb gehad, aangezien Rainbow Connection na een paar dagen al zelf loskwam zetten. Dat kwam waarschijnlijk doordat ik extreem veel laagjes lak droeg (Trind Nail Repair, 3 laagjes Rainbow Connection en 2 flinke lagen Mavala MavaDry Topcoat). Ik kon alles er dus zo af trekken! Geen aanrader overigens, want het is niet al te best voor je nagels, maar dat scheelde me in elk geval weer wat gerommel. Mocht je ‘m op een ‘goede’ manier willen verwijderen, dan raad ik je vooral aan dit filmpje even te bekijken.

De OPI Muppets Collection wordt ergens begin november in de winkels verwacht, dus we moeten nog heel eventjes geduld hebben. Ik kan jullie wel vast zeggen dat je voor Rainbow Connection echt héél snel erbij moet zijn. Ik kwam hem bij toeval tegen bij Liberty toen ik in Londen was en heb ‘m meteen gekocht, maar toen ik er de volgende dag weer was waren ze allemaal uitverkocht! Houd het dus goed in de gaten en vraag eventueel bij het OPI verkooppunt in de buurt of ze je even willen bellen als het binnen is. Doen ze meestal graag voor je! Zo weet je zeker dat je dit geweldige lakje niet misloopt.

OPI Rainbow Connection kost €13,95 en is slechts zeer tijdelijk verkrijgbaar. Kijk voor de verkooppunten op de site van OPI Nederland.

Dit vind je misschien ook leuk...

51 reacties

 1. Wauuuw, wat een gigantisch mooie nagellak! Ik ben gewoon een beetje verliefd er op!!

 2. Wauw mooi lakje!
  x

 3. Evelien zegt:

  Wat een leuk lakje!

  En van harte gefeliciteerd natuurlijk!! Maak er een mooie dag van!

 4. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en inderdaad dat zijn nog eens glitters!jouw feestdag is begonnen haha

 5. Gefeliciteerd! En het lakje is echt supervet 😀

 6. wauw!

  happy bday!

 7. Laura zegt:

  Super leuk lakje!! Weet je al wanneer je shoplog van Londen online komt? Ben hier erg benieuwd naar! 😀

  1. Ik ga proberen om ‘m vandaag nog op te nemen!

 8. Wow, dat is zeker een feestelijk lakje!

 9. Jeetje wat een glitter! super mooi!

 10. Mijn god, ik vind ‘m echt ge-wel-dig! <3

 11. Mirjam zegt:

  Gefeliciteerd! Ik vind zulke glitterlakjes vaak niet zo mooi op zichzelf, maar wel om te layeren. Voor zover ik kan zien vind ik Circus Confetti denk ik iets mooier.. iets rustiger en mooiere kleuren naar mijn mening!

 12. Jamie zegt:

  Van Harte Gefeliciteerd, maak er een mooie dag van!
  hopelijk komt ’t zonnetje nog 😉

  En dan dit lakje, wowie ik vind hem echt heel erg leuk!

 13. wat een gaaf lakje, ik kan niet wachten tot hij te koop is

 14. Martje zegt:

  Gefeliciteerd met je verjaardag! En WOOOWWW, wat een superlakje!!

 15. Yvonne zegt:

  haha wat leuk! ik ben ook vandaag jarig 😀
  Maar wat een ontzettend mooi lakje! Jammer dat OPI echt niet bij mij in de buurt te koop is. Anders hadik hem meteen gekocht!

  x

  1. Yvonne zegt:

   En natuurlijk van harte gefeliciteerd!

 16. hartelijk gefeliciteerd!
  Echt een onwijs leuk lakje, hopelijk kan ik ‘m krijgen, ik ga ‘m zeker proberen te krijgen!

 17. Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Dit is in mijn ogen echt het perfecte lakje om op je verjaardag te dragen :D!

 18. Oooh mooie kleeeeuuur ! Musthave !

 19. lieke zegt:

  wauw heel mooi kleurtje!
  gefeliciteerd en nog een fijne dag ! (:

 20. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Dit is echt het mooiste lakje dat ik in tijden gezien heb.

 21. Hartelijk gefeliciteerd! Ik vind deze nagellak echt helemaal het einde! Deze moet echt onder mijn kerstboom komen!!

 22. Ho die is vet! Echt een mooie kleur 🙂

 23. wat een leukerd zeg, geweldig!

 24. joell93 zegt:

  Happpppy B-day! 😀

 25. Gefeliciteerd meis! Wat een prachtig feestlakje!

 26. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je tentamens goed zijn gegaan!
  je nagels hebben een echte partylook! ik vind het ook wel iets hebben voor nieuwjaarsavond.
  -hugs-

 27. Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Wat een explosie van glitters. Love it. Op mijn wish list 😉

 28. Michelle zegt:

  Gefeliciteerd!!!
  echt een supremooie lak

 29. Wauw! Wat een gaf lakje. Hebben hebben hebben 🙂

 30. Denise zegt:

  Gefeliciteeerd! 😀 en wat een super gaaf en feestelijk lakje! 🙂

 31. Wat een prachtige glitters ! En een gelukkige verjaardag ! 🙂

 32. Colinda zegt:

  omg; iedereen wil dit toch op zn nagels hebben?!! ;o
  LOVEIT!

 33. Keerthana zegt:

  Van harte gefeliciteerd! Hoop dat je een hele leuke dag hebt gehad en nog zal hebben!

 34. Wat een feestje op je nagels!

 35. Jolien zegt:

  HIEP HIEP HOERA!
  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag.

 36. Wat een gaaf lakje!!
  En Proficiat met je verjaardag!!
  Helaas geen Opi bij mij in de buurt. Ik heb zelfs nog nooit ergens Opi gezien. Ik heb er wel 1 lakje van maar dat zat in een goodiebag.

 37. Wendy zegt:

  Gefeliciteerd meid!!!

 38. Waaauw, hij is prachtig! Deze wil ik volgend jaar als ik jarig ben op mijn nagels, haha. Ik vind het echt een feestnagellak!

 39. Nicole zegt:

  Mooi lakje! Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

 40. oh ja, je hebt gelijk, deze is heel anders van Circus Confetti. Deze is veel dekkender, echt heel mooi.

 41. Volgens mij ligt het ook aan de Trind Nail Repair die je als basis gebruikt. Althans, ik merkte dat toen ik de kuur volgde. Alle lakjes die ik er overheen haalde kwamen heel makkelijk van zichzelf los. Misschien nog een keer proberen met een echte basecoat?
  Al is het ook zo dat glitterlakjes dat vaker bij mij hebben ook, dat de glitters gewoon als een klomp los komen.

 42. Oh, prachtig! Deze stond al op m’n wensenlijstje maar nu verschuift hij naar nummer 1 musthave.

 43. Tanja zegt:

  Gaaf lakje! 🙂
  Zitten hele mooie bij van de Muppet collectie!

 44. Aaah ik was heel benieuwd naar dit kleurtje 😀 bedankt voor de review! Nu wil ik hem wel heel graag hebben 😀

 45. Wauw, vet stoer lakje! Ik zit er ook aan te denken om een (of meer!) van deze lakjes aan te schaffen, ze zijn zo cute 🙂

 46. Nog een dikke proficiat!!! Wow die nagellak wil ik zeker ook hebben!!!!!

 47. Aaahhhh die wil ik!!! zooo mooi!

 48. Annemieke zegt:

  na aanleiding van jouw artikel heb ik dit lakje ook gekocht! Ik vind het een heel mooi lakje! Wat wel jammer is, is dat mijn lakje grotendeels uit groene/rode/ zilveren glitters bestaan. Hier en daar is een verdwaald ander kleurtje….Jammer!

 49. Hij is vast ook heel leuk met 1 laagje over een witte lak! Zo heb ik die van Essence gedragen en ik heb er heel veel complimentjes over gehad. 🙂 Gelukkig krijg ik deze ook, bij een abonnement van de Elle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.