Nagellak

Swatch: OPI Serena Glam Slam! France 2011

OPI is een tijdje geleden een samenwerking aangegaan met tennisster Serena Williams. Zij brachten niet gezamenlijk een hele collectie uit, maar sets bestaande uit twee lakjes geïnspireerd door verschillende tennistoernooien. Deze setjes werden dan ook pas uitgebracht in de periode dat het desbetreffende toernooi plaats zou vinden. Eén van die sets van Glam Slam! France 2011, een set met het lakje Rally Pretty Pink en Red Shatter, een rode crackle.

Het duurde overigens eventjes voordat ik deze set te pakken had gekregen! Hij was namelijk bij mijn ‘vaste’ OPI-verkooppunt al snel uitverkocht, maar gelukkig kwam ik ‘m even later tegen bij Mooi Parfumerie.

Deze lakjes zijn bedoeld om met elkaar gecombineerd te worden. Rally Pretty Pink is de basis-lak uit deze set:

Wat een bijzondere kleur is dit! Ik was er eerst niet helemaal uit of ik dit lakje nou mooi vond, maar ik moest er waarschijnlijk gewoon even aan wennen. De combinatie van het koele paars met het warme brons is behoorlijk ongewoon, waarschijnlijk kwam het daardoor. Overigens schijnt dit wel een dupe te zijn van Zoya Faye, dus zo uniek is de kleur ook weer niet, maar het is in elk geval totaal anders dan wat dan ook uit mijn stash.

Red Shatter is de rode crackle-lak van OPI. Deze lak wordt inmiddels ook los verkocht (in tegenstelling tot Rally Pretty Pink), dus je hoeft de set niet per se voor deze lak te kopen.

Dit vind ik dus echt helemaal niks. Ik heb geen idee of het nou aan mijn flesje Red Shatter ligt (ik heb er namelijk betere foto’s van gezien), maar hij barst behoorlijk lelijk open. Er is helemaal niets meer van de basiskleur te zien! Ook de combinatie met Rally Pretty Pink is nou ook niet echt geslaagd. Ik heb deze lakjes nog een tijdje opgehouden in de hoop dat ik er aan kon wennen, maar dat zat er niet in.

Hmm… een kleine teleurstelling dus! Ik vind Rally Pretty Pink een leuke bijzondere kleur, maar Red Shatter is wat mij betreft geen aanrader. Het is dan ook ontzettend jammer dat Rally Pretty Pink alleen in deze set verkrijgbaar is (al zal je ‘m op eBay nog wel los kunnen vinden), want voor Red Shatter hoeft je het niet te doen. Een klein lichtpuntje is dan wel weer de prijs, namelijk €19,95. Dat is natuurlijk niet bepaald goed koop, maar aangezien OPI-lakjes €13,95 per stuk kosten is het een schrale troost. Helaas!

OPI Serena Glam Slam! France 2011 Rally Pretty Pink + Red Shatter kosten samen €19,95. OPI is te koop bij verschillende salons, drogisterijen en Mooi Parfumerie. Kijk voor meer informatie en verkooppunten op de site van OPI.

Dit vind je misschien ook leuk...

40 reacties

 1. Wauw, ik vind die basislak echt prachtig!!! De crackle eroverheen vind ik een stuk minder mooi, maar ik ben dan ook geen crackle fan.

 2. Kelly zegt:

  Tsja zonde dat je ze bij Mooi hebt gekocht…op nailsupplies.us zijn ze een stuk goedkoper!

 3. De basislak is echt prachtig!

 4. De basislak is heel mooi! Die andere kraakt inderdaad niet mooi…jammer!
  x

 5. Kejos zegt:

  Wat vreemd… ik heb deze set ook en mijn rode shatter barst veel mooier open. Ik denk dat het waarschijnlijk toch aan jou flesje ligt… want een vriendin van mij heeft hem ook, en die barst ook mooi. Ik kan je wel vertellen dat de combinatie eigenlijk echt heel mooi is, als de rode mooi breekt. Dan heb je namelijk de combinatie rood met brons of rood met roze… ziet er toch wel mooi uit…

 6. jammer dat dat rood zo dekkend is.. ik heb de combi ook, en vind de basis vooral heel mooi. de rode shatter ook, maar de combi vind ik echt zonde van het basis kleurtje!

 7. Ik heb het setje ook! En ik vind de kleur ook mooier zonder de rode shatter.

 8. Ik stond hier gisteren nog twijfelend mee in mijn handen, fijn dat je er een review over hebt gemaakt ^^

 9. Die basis lak vind ik echt prachtig! Eerlijk gezegd vind ik het jammer om ze te combineren :p

 10. Die crackle lak vind ik niet zo geslaagd, ook de combinatie van de kleuren is een beetje raar. De basislak is wél heel mooi.

 11. Die gewone nagellak kleur vind ik echt amazing!

 12. Die eerste lak is geweldig! Zonde van die rode crackle eroverheen… >_<

 13. Hmm, die van mijn barst echt heel mooi open.. (kijk op mijn site voor het resultaat). Ik denk inderdaad dat het aan je lak ligt..

 14. wat jammer van de shatter, hij kraakt inderdaad niet zo mooi. De basislak is wel erg mooi.

 15. De basislak is echt geweldig, ben alleen niet zo gek op die rode crackle. Ik heb zelf de zwarte en vind die toch nog altijd het mooist. Alhoewel de zilveren is ook geweldig!

 16. Ik vind de basislak mooier dan de crackle lak 😀

 17. waauw de eerste gewone lak kleur is echt geweldig <3 !

 18. Die basislak is gewoon echt prachtig! Jammer van de crackle kleur.. ):

 19. De basiskleur vind ik wel erg mooi! Maar jammer van de rode crackle lak, zeg. Die past er inderdaad ook totaal niet bij!

 20. De basislak vind ik ontzettend mooi! Alleen jammer van de rode lak =( Zal ‘m nu niet snel gaan aanschaffen!

 21. De basislak vind ik erg mooi. Vind dat het rode het minder mooi maakt.

 22. Rally Pretty Pink vind ik echt een prachtige kleur. De shatter is inderdaad wat minder

  1. jaa vind ik ook!
   pretty pink is een prachtige kleur,
   x

 23. Ulrike zegt:

  Ik vind de basislak niet mooi. En in combinatie met die rode crackle lak, ziet het er zo ordinair uit…

 24. OMG, wat een mooie kleurencombinatie! :O

 25. Wat jammer van de koppelverkoop! Ik vind Rally Pretty Pink prachtig maar Red shatter mogen ze houden.

 26. Ik vind Rally Pretty Pink echt heel mooi!

 27. Vet zonde!
  De basislak is wel heel erg mooi! 😀

 28. N.a.v. dit topic heb ik Zoya Faye besteld 😀

  1. Dit topic? Uhhh.. Dit artikel bedoel ik dus!

 29. super mooie combi 😀

 30. De basislak ik echt super mooi! Maar de crack is echt nix…. De zwarte en zilveren van OPI kraken erg mooi, maar de andere een pak minder. xxxx

 31. Rally Pretty Pink vind ik echt prachtig. De rode crackle er over heen doet, de prachtige roze kleur totaal wegvallen, zonde!

 32. Ik vind Rally Pretty Pink wel een heel erg mooie kleur!
  Maar de rode shadder vind ik ook echt niets. Ik vind het ook een erg lelijke combinatie. Ik snap niet dat ze dachten dat deze combi iets moois zou worden

 33. Ik vind het jammer dat ze bij de glam slam collectie niet meer de kleuren nemen van het toernooi waar het bij hoort. Ik had voor Roland Garros wel een mooi gravelachtig oranje willen zien met groene of witte crackle. Haha, dat gaat misschien een beetje ver, maar het kán heel mooi zijn. In elk geval beter dan dit. 😉

  Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat Wimbledon er is, dat is ook al lang weer voorbij.

  1. Had eerst moeten googlen, de Wimbledon versie is er al (heb hem alleen nog niet in de winkel gezien hier in de buurt) en de US Open versie is ook al bekend. 🙂

 34. Franca zegt:

  Misschien komt het omdat je er te vaak overheen lakt? Er mag maar 1 laagje overheen, of dat je te dik lakt? Ik heb hem ook, die bart wel mooi open! Jammer!

 35. Wow! De eerste kleur is zo mooi! Ik ga er toch een gokje aanwagen en ik koop ze allebei 😀

 36. Daantje zegt:

  Crackle nagellak werkt NIET (100%) op de meeste metallic lakjes (google het maar eens).
  Het ligt dus niet aan je crackle nagellak. Niet weggooien dus, maar op andere nagellak proberen 🙂

  Succes!

 37. Daantje zegt:

  PS overigens vind ik het wel heel erg mooi. Glans/naturel lakje erover en het ziet er heel ‘sophisticated’ uit, in tegenstelling tot de stoere rommelige look die je normaal met crackle nagellak krijgt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.