Nagellak

Swatch: OPI Serena Glam Slam! France 2011

OPI is een tijdje geleden een samenwerking aangegaan met tennisster Serena Williams. Zij brachten niet gezamenlijk een hele collectie uit, maar sets bestaande uit twee lakjes geïnspireerd door verschillende tennistoernooien. Deze setjes werden dan ook pas uitgebracht in de periode dat het desbetreffende toernooi plaats zou vinden. Eén van die sets van Glam Slam! France 2011, een set met het lakje Rally Pretty Pink en Red Shatter, een rode crackle.

Het duurde overigens eventjes voordat ik deze set te pakken had gekregen! Hij was namelijk bij mijn ‘vaste’ OPI-verkooppunt al snel uitverkocht, maar gelukkig kwam ik ‘m even later tegen bij Mooi Parfumerie.

Deze lakjes zijn bedoeld om met elkaar gecombineerd te worden. Rally Pretty Pink is de basis-lak uit deze set:

Wat een bijzondere kleur is dit! Ik was er eerst niet helemaal uit of ik dit lakje nou mooi vond, maar ik moest er waarschijnlijk gewoon even aan wennen. De combinatie van het koele paars met het warme brons is behoorlijk ongewoon, waarschijnlijk kwam het daardoor. Overigens schijnt dit wel een dupe te zijn van Zoya Faye, dus zo uniek is de kleur ook weer niet, maar het is in elk geval totaal anders dan wat dan ook uit mijn stash.

Red Shatter is de rode crackle-lak van OPI. Deze lak wordt inmiddels ook los verkocht (in tegenstelling tot Rally Pretty Pink), dus je hoeft de set niet per se voor deze lak te kopen.

Dit vind ik dus echt helemaal niks. Ik heb geen idee of het nou aan mijn flesje Red Shatter ligt (ik heb er namelijk betere foto’s van gezien), maar hij barst behoorlijk lelijk open. Er is helemaal niets meer van de basiskleur te zien! Ook de combinatie met Rally Pretty Pink is nou ook niet echt geslaagd. Ik heb deze lakjes nog een tijdje opgehouden in de hoop dat ik er aan kon wennen, maar dat zat er niet in.

Hmm… een kleine teleurstelling dus! Ik vind Rally Pretty Pink een leuke bijzondere kleur, maar Red Shatter is wat mij betreft geen aanrader. Het is dan ook ontzettend jammer dat Rally Pretty Pink alleen in deze set verkrijgbaar is (al zal je ‘m op eBay nog wel los kunnen vinden), want voor Red Shatter hoeft je het niet te doen. Een klein lichtpuntje is dan wel weer de prijs, namelijk €19,95. Dat is natuurlijk niet bepaald goed koop, maar aangezien OPI-lakjes €13,95 per stuk kosten is het een schrale troost. Helaas!

OPI Serena Glam Slam! France 2011 Rally Pretty Pink + Red Shatter kosten samen €19,95. OPI is te koop bij verschillende salons, drogisterijen en Mooi Parfumerie. Kijk voor meer informatie en verkooppunten op de site van OPI.

40 Comments

 • Reply
  Alyssa
  9 augustus 2011 at 06:51

  Wauw, ik vind die basislak echt prachtig!!! De crackle eroverheen vind ik een stuk minder mooi, maar ik ben dan ook geen crackle fan.

 • Reply
  Kelly
  9 augustus 2011 at 07:56

  Tsja zonde dat je ze bij Mooi hebt gekocht…op nailsupplies.us zijn ze een stuk goedkoper!

 • Reply
  Jen
  9 augustus 2011 at 08:25

  De basislak is echt prachtig!

 • Reply
  charile
  9 augustus 2011 at 09:05

  De basislak is heel mooi! Die andere kraakt inderdaad niet mooi…jammer!
  x

 • Reply
  Kejos
  9 augustus 2011 at 09:10

  Wat vreemd… ik heb deze set ook en mijn rode shatter barst veel mooier open. Ik denk dat het waarschijnlijk toch aan jou flesje ligt… want een vriendin van mij heeft hem ook, en die barst ook mooi. Ik kan je wel vertellen dat de combinatie eigenlijk echt heel mooi is, als de rode mooi breekt. Dan heb je namelijk de combinatie rood met brons of rood met roze… ziet er toch wel mooi uit…

 • Reply
  Suzanne
  9 augustus 2011 at 09:13

  jammer dat dat rood zo dekkend is.. ik heb de combi ook, en vind de basis vooral heel mooi. de rode shatter ook, maar de combi vind ik echt zonde van het basis kleurtje!

 • Reply
  LaScalaBeauty
  9 augustus 2011 at 09:21

  Ik heb het setje ook! En ik vind de kleur ook mooier zonder de rode shatter.

 • Reply
  Merel
  9 augustus 2011 at 09:30

  Ik stond hier gisteren nog twijfelend mee in mijn handen, fijn dat je er een review over hebt gemaakt ^^

 • Reply
  Helen
  9 augustus 2011 at 09:46

  Die basis lak vind ik echt prachtig! Eerlijk gezegd vind ik het jammer om ze te combineren :p

 • Reply
  Jill
  9 augustus 2011 at 09:59

  Die crackle lak vind ik niet zo geslaagd, ook de combinatie van de kleuren is een beetje raar. De basislak is wél heel mooi.

 • Reply
  Esmay
  9 augustus 2011 at 09:59

  Die gewone nagellak kleur vind ik echt amazing!

 • Reply
  Ilja
  9 augustus 2011 at 10:11

  Die eerste lak is geweldig! Zonde van die rode crackle eroverheen… >_<

 • Reply
  Aranka
  9 augustus 2011 at 10:33

  Hmm, die van mijn barst echt heel mooi open.. (kijk op mijn site voor het resultaat). Ik denk inderdaad dat het aan je lak ligt..

 • Reply
  Miranda
  9 augustus 2011 at 10:38

  wat jammer van de shatter, hij kraakt inderdaad niet zo mooi. De basislak is wel erg mooi.

 • Reply
  Marloes
  9 augustus 2011 at 10:55

  De basislak is echt geweldig, ben alleen niet zo gek op die rode crackle. Ik heb zelf de zwarte en vind die toch nog altijd het mooist. Alhoewel de zilveren is ook geweldig!

 • Reply
  tess
  9 augustus 2011 at 10:57

  Ik vind de basislak mooier dan de crackle lak 😀

 • Reply
  victoria
  9 augustus 2011 at 11:11

  waauw de eerste gewone lak kleur is echt geweldig <3 !

 • Reply
  Marijke
  9 augustus 2011 at 11:14

  Die basislak is gewoon echt prachtig! Jammer van de crackle kleur.. ):

 • Reply
  LottedeJ
  9 augustus 2011 at 11:38

  De basiskleur vind ik wel erg mooi! Maar jammer van de rode crackle lak, zeg. Die past er inderdaad ook totaal niet bij!

 • Reply
  Sharon
  9 augustus 2011 at 11:55

  De basislak vind ik ontzettend mooi! Alleen jammer van de rode lak =( Zal ‘m nu niet snel gaan aanschaffen!

 • Reply
  Mariska
  9 augustus 2011 at 12:04

  De basislak vind ik erg mooi. Vind dat het rode het minder mooi maakt.

 • Reply
  Tamara
  9 augustus 2011 at 12:50

  Rally Pretty Pink vind ik echt een prachtige kleur. De shatter is inderdaad wat minder

  • Reply
   Anne
   9 augustus 2011 at 16:28

   jaa vind ik ook!
   pretty pink is een prachtige kleur,
   x

 • Reply
  Ulrike
  9 augustus 2011 at 13:31

  Ik vind de basislak niet mooi. En in combinatie met die rode crackle lak, ziet het er zo ordinair uit…

 • Reply
  LimitedAddictionNails
  9 augustus 2011 at 13:39

  OMG, wat een mooie kleurencombinatie! :O

 • Reply
  Kim
  9 augustus 2011 at 13:52

  Wat jammer van de koppelverkoop! Ik vind Rally Pretty Pink prachtig maar Red shatter mogen ze houden.

 • Reply
  Silva
  9 augustus 2011 at 14:44

  Ik vind Rally Pretty Pink echt heel mooi!

 • Reply
  Alissa
  9 augustus 2011 at 14:59

  Vet zonde!
  De basislak is wel heel erg mooi! 😀

 • Reply
  Elsemiek
  9 augustus 2011 at 15:32

  N.a.v. dit topic heb ik Zoya Faye besteld 😀

  • Reply
   Elsemiek
   9 augustus 2011 at 15:33

   Dit topic? Uhhh.. Dit artikel bedoel ik dus!

 • Reply
  femketje
  9 augustus 2011 at 19:21

  super mooie combi 😀

 • Reply
  Laura Opgenort
  9 augustus 2011 at 19:37

  De basislak ik echt super mooi! Maar de crack is echt nix…. De zwarte en zilveren van OPI kraken erg mooi, maar de andere een pak minder. xxxx

 • Reply
  Kelly
  9 augustus 2011 at 20:36

  Rally Pretty Pink vind ik echt prachtig. De rode crackle er over heen doet, de prachtige roze kleur totaal wegvallen, zonde!

 • Reply
  Lissa
  9 augustus 2011 at 22:24

  Ik vind Rally Pretty Pink wel een heel erg mooie kleur!
  Maar de rode shadder vind ik ook echt niets. Ik vind het ook een erg lelijke combinatie. Ik snap niet dat ze dachten dat deze combi iets moois zou worden

 • Reply
  E.
  10 augustus 2011 at 00:03

  Ik vind het jammer dat ze bij de glam slam collectie niet meer de kleuren nemen van het toernooi waar het bij hoort. Ik had voor Roland Garros wel een mooi gravelachtig oranje willen zien met groene of witte crackle. Haha, dat gaat misschien een beetje ver, maar het kán heel mooi zijn. In elk geval beter dan dit. 😉

  Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat Wimbledon er is, dat is ook al lang weer voorbij.

  • Reply
   E.
   10 augustus 2011 at 00:07

   Had eerst moeten googlen, de Wimbledon versie is er al (heb hem alleen nog niet in de winkel gezien hier in de buurt) en de US Open versie is ook al bekend. 🙂

 • Reply
  Franca
  10 augustus 2011 at 11:32

  Misschien komt het omdat je er te vaak overheen lakt? Er mag maar 1 laagje overheen, of dat je te dik lakt? Ik heb hem ook, die bart wel mooi open! Jammer!

 • Reply
  Victoria
  22 augustus 2011 at 16:54

  Wow! De eerste kleur is zo mooi! Ik ga er toch een gokje aanwagen en ik koop ze allebei 😀

 • Reply
  Daantje
  15 april 2012 at 12:31

  Crackle nagellak werkt NIET (100%) op de meeste metallic lakjes (google het maar eens).
  Het ligt dus niet aan je crackle nagellak. Niet weggooien dus, maar op andere nagellak proberen 🙂

  Succes!

 • Reply
  Daantje
  15 april 2012 at 12:34

  PS overigens vind ik het wel heel erg mooi. Glans/naturel lakje erover en het ziet er heel ‘sophisticated’ uit, in tegenstelling tot de stoere rommelige look die je normaal met crackle nagellak krijgt 😉

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.