Nagellak

Swatch: OPI – Stranger Tides (Pirates of the Caribbean)

Eerder liet ik jullie al OPI Silver Shatter zien, maar de Pirates of the Caribbean-collectie bestaat uit nog veel meer mooie lakjes! Ik heb een mini-setje met een paar kleuren in huis, dus die ga ik jullie uiteraard de komende tijd laten zien. Ik had niet verwacht dat ik deze collectie interessant zou vinden (ik heb nog nooit van mijn leven een Pirates-film gezien!), maar OPI heeft me weten te verrassen. Vandaag begin ik met mijn favoriet, Stranger Tides.

Stranger Tides is een zeer unieke kleur, volgens mij heb ik nog nooit zo’n lakje gezien! Het lijkt een wat lichtere versie van H&M Hunt Me Down te zijn, een soort pastel-variant. Perfect voor de zomer dus! Ik heb ‘m overigens onlangs ook gedragen met een laagje Silver Shatter (heb helaas geen foto van deze twee samen) en dat was een zeer geslaagde combinatie.

Aangezien deze kleur vrij licht is had ik eigenlijk verwacht dat de dekking niet goed zou zijn, maar tot mijn verbazing had Stranger Tides slechts twee laagjes nodig! Ik heb deze kleur overigens in een mini-flesje, dus ik kan wat moeilijk oordelen, maar in principe lakt hij netjes en soepel.

Ik heb geen idee hoe de lakjes uit deze collectie aan zouden moeten sluiten op de Pirates of the Caribbean-films (los van de namen), maar ik vind het eigenlijk best een grappige collectie! Ik heb nog een paar andere lakjes voor jullie in petto, dus houd Pinky Polish in de gaten.

OPI Stranger Tides kost los โ‚ฌ13,95. OPI is te koop bij onder andere Sephora, Mooi Parfumerie en sommige schoonheidssalons.

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Brendalee zegt:

  Ik heb dit kleurtje laten staan,wist niet zo goed wat ik er van vond. Nu ik hem zo zie vindt ik hem toch wel mooi. ik heb zelf de shatter en de planks a lot(lila).
  Ik vind het ook een leuke collectie!

 2. Brendalee zegt:

  Oh ja wat lak jij je nagels mooi zeg, je ziet echt dat je er veel zorg aan besteedt.

 3. Renske zegt:

  Hele mooie kleur. En ik ben het helemaal met Brendalee eens dat jij je nagels zo mooi lakt. Je ziet inderdaad de zorg die je eraan besteedt en dus ook aan je artikelen.
  En wat een schattig flesje, die mini;)

 4. Apart maar mooi kleurtje!

 5. By Sjanty zegt:

  Wauw, en wat lak jij je nagels altijd mooi en netjes, inderdaad! Complimenten!

 6. Heel mooi kleurtje, en net als iedereen: jou nagels zijn zo mooi, en je lakt ze zo mooi <3

 7. Het is inderdaad een heel mooi kleurtje! Zelf ga ik deze week op zoek naar 'Steady as she rose' ofwel neem ik gewoon een setje ๐Ÿ™‚ (afhankelijk van mijn andere aankopen deze week). Ik heb me ook al afgevraagd hoe deze kleuren te linken zijn met piraten, want ik vind ze eerder lief, dan 'piraterig'. De namen zijn wel grappig ๐Ÿ™‚

 8. Wat een aparte en mooie kleur zeg!

 9. Wat een prachtig kleurtje!

  x

 10. Stranger Tides is een geweldig kleurtje! Ik vind alle kleurtjes in deze collectie leuk, eigenlijk ๐Ÿ™‚

 11. Anne-Floortjee zegt:

  Een aparte kleur, maar helaas niet echt iets voor mij ๐Ÿ™

 12. Apart maar mooi kleurtje!

 13. Erg mooi lakje

 14. Nynke zegt:

  Ik heb het mini-setje ook besteld, ben benieuwd!
  Worden mijn eerste OPI lakjes ๐Ÿ™‚

 15. Echt een hele mooie kleur, ik heb nog niet echt veel groene lakjes, maar deze is wel heel erg mooi!
  Ik wil zo graag een nagellak van OPI maar kan het nooit ergens vinden..

 16. wauw! mooi ๐Ÿ˜€

 17. Leontine zegt:

  Echt een heel mooi kleurtje!

 18. Vind hem mooi, maar word er verder niet echt warm van. Denk dat ik maar eens het minisetje ga bestellen, vier kleuren in één klap is nooit verkeerd ^^

 19. Wat een aparte groen/grijze kleur! Ik vind hem mooi, maar ik geloof dat ik hem zelf niet zo snel zou kopen.

 20. Renske zegt:

  Ik vind deze ook het mooist van het setje, ben er super blij mee. En ik was ook zeer verrast over de dekking! Je nagels zijn mooi gelakt trouwens!

 21. Evelien zegt:

  Mooie kleur dit! Het is weer eens wat anders.
  Ik denk zelf trouwens dat die kleuren te maken hebben met zee, strand, schelpen, dat soort dingen. Maar ja, het lijkt er idd niet heel erg op.

 22. Amalla zegt:

  Leuk! Ik zat al een tijdje te wachten op een swatch van dit lakje ๐Ÿ™‚ (waar dan ook)
  Leek me zo'n mooi kleurtje, en ik vind hem nog steeds mooi!
  Misschien dat ik deze wel ga halen, ookal ben ik eigenlijk alleen maar budget als het op nagellak aankomt.
  Gelukkig zit hier vlakbij een MOOI waar ze het verkopen. ๐Ÿ™‚

 23. Ik vind de collectie echt geweldig! Ik heb wel alle films gezien haha, dat maakt het alleen maar nog leuker. Deze kleur behoort wel tot mijn favorieten van de collectie. Prachtig! Ik ben nog steeds op zoek naar een minisetje, ergens in de buurt…

 24. prachtige kleur! Kan niet wachten op de film haha, ik vind de zilvershatter van deze collectie ook geweldig!

 25. Wat een prachtige kleur! En ik vind je nagels echt zó mooi ๐Ÿ˜€

 26. Myrthe zegt:

  ik vind ook dat je je nagels mooi lakt ๐Ÿ™‚ ik vind de kleur erg mooi!

 27. erg mooie kleur!

 28. Ik vind het wel een leuk kleurtje maar niet voor mij. De tips die je laatst gaf voor het lakken van je nagels werken echt goed. Het lukt nu steeds beter om mijn nagels netjes en mooi te lakken ๐Ÿ˜€

 29. Wat een super mooi lakje!

 30. zo'n kleurtje heb ik nog niet vaak gezien, heel mooi!

 31. Dat is een mooi kleurtje! Lekker apart

 32. Hele mooie kleur ๐Ÿ™‚

 33. Prachtig kleurtje is dit! Deze had ik ook moeten bestellen! ๐Ÿ™ Ik heb de silver shatter, mermaid tears en sparrow me the drama besteld! Ze zijn onderweg naar mijn huis!

 34. marloes zegt:

  hoe maak je die randjes bij je nagelriemen zo mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.