Nagellak

Swatch: OPI – Suzi Shops & Island Hops (Hawaii)

Ik vraag me soms af hoeveel nieuwe roze nagellakken ik nog kan laten zien, aangezien ik de afgelopen jaren al heel wat roze tintjes voorbij heb laten komen. Maar wees niet bang, er blijven altijd weer nieuwe varianten opduiken die net even wat anders zijn! In de OPI Hawaii collectie van dit voorjaar zat een heerlijk zoete roze nagellak die ik vandaag aan jullie ga showen. Laten we OPI Suzi Shops & Island Hops bekijken!

OPI Suzi Shops and Island Hops - 1 van 4

OPI Suzi Shops and Island Hops - 2 van 4

Suzi Shops & Island Hops is een typische bubblegum roze kleur. Ik vind het vaak lastig om de perfecte tint in deze sfeer te vinden, omdat ze vaak een beetje de paars of te donker zijn. Deze is precies goed! Ik vind dit een geweldige vrolijke zomerkleur, maar het is ook een favoriet van mij om te dragen met glitters (zowel goud als extra kleurig).

OPI Suzi Shops and Island Hops - 3 van 4

De substantie van Suzi Shops & Island Hops is perfect! Hij brengt ontzettend makkelijk en strak aan, wat vooral aan de fijne substantie en het brede kwastje te danken is. Daarnaast is hij ook nog eens heel erg goed dekkend, dus hij is na twee laagjes al perfect dekkend! Tel daarbij op dat hij snel droogt en ook nog eens goed blijft zitten, en je hebt een perfecte roze nagellak. Op zoek naar een vrolijk kleurtje voor de zomer? Dit is een fijne. Oh, en ook goed nieuws: deze kleur zit nu in de vaste collectie van OPI!

OPI Suzi Shops & Island Hops –  €14,25 (15 ml)
Verkooppunten OPI

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Deze is idd heel erg mooi! Ik heb hem ook gekocht 🙂 en tis een heel mooi kleurtje wat goed dekt. Dat vind ik soms bij dit soort lichtroze kleurtjes nogal eens tegenvallen.

 2. Wat een leuk en lieflijk kleurtje

 3. Ik vind dit een ontzettend mooi kleurtje. Ik ben dol op O.P.I. ‘That’s Hula-rious’ en wilde dit kleurtje ook graag kopen om ‘ombre-nagels’ te creëren. Dus goed om te weten dat ie nu in het vaste assortiment zit. 😉

 4. Wat een prachtig zomers kleurtje! De combinaties met de gouden glitters en extra feestelijke touch (links naar andere artikels) vind ik ook erg tof!

 5. Wat een lief kleurtje!

 6. Ohh dit is helemaal mijn kleur!!

 7. Super lief kleurtje, echt heel leuk!

 8. Wat een prachtig, zomers kleurtje!

 9. Wat een leuk lakje!

 10. Wauw wat een mooi en lieflijk kleurtje!

 11. Oeh deze is pretty!

 12. Dit is echt het perfecte roze lentekleurtje. Mooi hoor!

 13. Wat een leuk kleurtje! Roze blijft mijn favoriete kleur.

 14. Mooie zoete kleur 😉

 15. Mooi barbie roze kleurtje!!

 16. Echt zo’n lieve snoepjeskleur, pretty.

 17. Wat een leuk bubblegum roze kleurtje! Ik heb zelf ook heeel veel roze nagellak. 🙂

 18. Wat een prachtige kleur!

 19. oehhh pretty 😀

 20. Dit kleurtje is prachtig!

 21. Wow, je foto’s zijn echt perfect. Ik moet nog even oefenen voordat ik zulke swatch foto’s kan maken. De kleur lijkt volgens mij best veel op de Pink Friday uit de Nicki Minaj collectie of heb ik het mis?

 22. Wat een mooi en lief kleurtje!

 23. Prachtige kleur!! xo

 24. Prachtig kleurtje!

 25. Wauw inderdaad een superleuk kleurtje!

 26. oooh wow echt een prachtig kleurtje
  perfect voor de zomer

  liefs
  Karlien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.