Nagellak

Swatch: Picture Polish – Color Storm

Nu ik hele dagen aan mijn masterscriptie zit te werken, vind ik het heerlijk om af en toe mijn nagels te lakken. Niet dat iemand anders ze te zien krijgt, maar het is wel zo leuk om zelf vrolijke nageltjes te zien als je constant aan het werk bent. Een tijdje geleden heb ik een extra vrolijke nagellak ontdekt, namelijk Color Storm van piCture pOlish. De naam zegt het eigenlijk al: een kleurenexplosie op je nagels!

Picture Polish - Colour Storm - 2

Picture Polish - Colour Storm - 1

Color Storm is een topcoat die je over elke willekeurige kleur aan kunt brengen. Ik heb hem eerst over koraalroze geprobeerd (daar heb ik helaas geen foto’s van), maar dat vond ik niet zo’n geslaagde combinatie. De kleuren kwamen niet helemaal mooi uit en je zag niet alle fijne glittertjes die in deze lak zitten. Ik besloot hem daarom maar over een witte nagellak (Barry M Matte White) te proberen. Niet verkeerd!

Hoewel je zou denken dat dit een zomerse lak is, vind ik hem in combinatie met wit iets ‘ijzigs’ hebben, waardoor hij ook prima in deze tijd van het jaar kan. Overigens zag ik bij andere swatches dat hij ook prachtig is over zwart, omdat dan ook de fijne witte glittertjes zichtbaar zijn en de kleuren echt van je nagels knallen. Dat ga ik nog een keer proberen!

Picture Polish - Colour Storm - 3

De lakt brengt makkelijk aan en is niet te dekkend of te dunnetjes. Hij geeft precies genoeg glitters af voor een mooi laagje. De houdbaarheid is grotendeels afhankelijk van de lak die je eronder draagt en ik raad je nog wel aan om er een extra topcoat over aan te brengen. Op die manier wordt de oppervlakte van je nagels iets gladder en blijven de glitters nog beter op hun plek zitten.

Ik moet vaker de lakjes van Picture Polish proberen. Er zitten hele bijzondere combinaties tussen en ze hebben ook regelmatig lakken die ze in samenwerking met bloggers uitbrengen. Oh, en als de bonte kleurtjes van Color Storm een beetje too much voor je zijn: er is ook nog een witte variant verkrijgbaar, genaamd Storm. Ook die heeft een hele berg matte glittertjes in verschillende formaten, maar dan allemaal wit. Ook leuk!

Verkrijgbaarheid
piCture pOlish Color Storm kost €12,00 en is verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Pretty Polish.

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Bij het zien van deze prachtige combinatie krijg ik een voorjaarsgevoel.

  Succes met leren Xoxo

 2. Wat een kleurrijk lakje

 3. Wat een vrolijk geheel!

 4. Oeeh! Deze ziet er mooi uit!

 5. Erg leuk voor carnaval!

 6. Gaaf! Ik wil nog steeds een keer Unicorn kopen van dit merk.

 7. Wow ik vind hem erg leuk!

 8. Wauw heel mooi!

 9. oeh zo leuk 😀

 10. Echt iets voor de lente/zomer, leuk jurkje en klaar!

 11. Wat een leuk combi. Grappig dat je nagels lakken als “pauze” neemt tussen het schrijven door. Nog veel succes !

 12. Wauw, heel tof deze! Vooral in combinatie met de witte lak eronder 🙂

 13. Wat een vrolijke lakje!

 14. Jaaa! Hierdoor krijg ik zin in lente en zomer!

 15. Wat een leuk effect zeg!

 16. Echt een heel erg leuke lak!
  Jammer dat glitterlak zo vreselijk is om weer te verwijderen, daardoor draag ik het echt veels te weinig!

 17. Mooi vrolijk kleurtje! 🙂

 18. Wat ziet het er ontzettend vrolijk uit!

 19. Ziet er echt top uit op die witte basis, heel mooi!

 20. Wat een gaaf lakje!

 21. Wat leuk! Ziet er erg vrolijk uit 🙂

 22. winters of zomers, hij is in elk geval erg vrolijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.