Nagellak

Swatch: Revlon – Emerald City

Een paar dagen geleden liet ik jullie Revlon Ruby Ribbon zien. Ik vertelde toen ook dat ik die nagellak nog nergens in de winkel gespot had, maar toen ik vandaag bij de DA op de Leidsestraat in Amsterdam het schap bekeek, bleek hij er gewoon tussen te staan! Dat is goed nieuws voor de fans van deze nagellak, want dan hoeven jullie hem niet op internet te bestellen.

Een andere lak uit het matte-assortiment van Revlon is Emerald City. Ook deze kocht ik tijdens mijn shoptrip in Londen. Ik was meteen onder de indruk van de prachtige kleur en wist zeker dat het een perfect lakje voor de feestdagen zou zijn. Emerald City is een diepgroene lak met groene shimmers en een suède finish. Ik vind groene lakjes niet altijd even leuk, maar dankzij de prachtige kleur en de mooie finish is dit één van mijn favoriete lakjes van het komende seizoen. Net als Ruby Ribbon lakt deze nagellak soepel en heeft slechts twee laagjes nodig om te dekken.

Ik heb al wilde plannen met dit lakje, want wanneer je hem combineert met goud of rood kan je er mooie kerst-looks mee maken. Mijn nagels zijn nu weer kort (er is er vorige week één afgebroken), maar als mijn nagels weer op een mooie lengte zijn zal ik jullie trakteren op wat leuke nail art-ontwerpen.

Ik kwam Emerald City helaas niet tegen bij de andere Revlon-lakjes, maar ook deze kan je gelukkig op eBay bestellen. Je betaalt dan ongeveer €7,- inclusief verzenden.

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Prachtig kleurtje voor de komende kerstdagen! 🙂

 2. BudgetBeauty zegt:

  Wow, pretty!

 3. Oh my… Jouw nagelriemen! Heaven! Hoe krijg je die in godsnaam zo keurig…!? Ik smeer me rot met Creme Apricot (Dior) en Lemony Flutter (Lush), maar zo hebben die van mij er nog nooit uitgezien…..

  1. Dank je! Ik smeer veel handcrème, Lemony Flutter, handscrub en gebruik af en toe de Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment van OPI. Ik vind zelf dat vooral handcrèmes en handscrubs het meeste verschil maken 🙂

   1. Handcreme gebruik ik ook (Atrix) en handscrub ook (Rituals). En die cuticle treatment… wat is dat voor iets? Verzorgend alleen? Of doet het nog echt iets anders..?

    1. Die Cuticle Treatment is een cuticle remover, die dus droge en harde stukken nagelriem als het ware oplost. Je kan 'm qua werking ook wel vergelijken met de Cuticle Remover van Trind (misschien dat je die kent), maar ik vind de variant van OPI beter en handiger in gebruik 😀

     1. Ja, die van Trind heb ik! Maar die vind ik niet echt werken ofzo….. Misschien binnenkort nog een keer proberen, hij ligt al behoorlijk lang in de kast te verstoffen 😛

 4. Wow. Die wil ik! 😀

 5. Deze is ook al zo mooi als die andere!

 6. Mooi kleurtje ! 🙂 Bedankt voor de swatches 🙂

 7. wauw mooi zeg!

 8. Gave kleur!!

 9. Lijkt me inderdaad een super mooie combinatie met goud, voor de feestdagen!

  Liefs Ilja

 10. Waaauw deze ziet er echt heel gaaf uit 😀

  x Martine

 11. Zooo mooi! En jouw nagels zijn werkelijk práchtig! Ook zoooo netjes gelakt! 😮 😀

 12. Wauw, dit zijn mooie lakjes! Ik zal ook maar eens gaan kijken bij de DA!

 13. Mooi kleurtje!

 14. Wauw, mooie kleur dat groen!

 15. Charlotte zegt:

  Supermooi! Gewoon bij de DA te koop?

 16. Erg mooie kleur en je nagelriemen zien er zeker heel erg goed uit. Dat kun je van de mijne helaas niet zeggen 🙁 wordt tijd voor Lemony Flutter!

 17. Wauw, deze vind ik echt heel erg gaaf! Ik ga geloof ik even kijken of de DA hier in de buurt deze ook heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.