Nagellak

Swatch: Revlon – Emerald City

Een paar dagen geleden liet ik jullie Revlon Ruby Ribbon zien. Ik vertelde toen ook dat ik die nagellak nog nergens in de winkel gespot had, maar toen ik vandaag bij de DA op de Leidsestraat in Amsterdam het schap bekeek, bleek hij er gewoon tussen te staan! Dat is goed nieuws voor de fans van deze nagellak, want dan hoeven jullie hem niet op internet te bestellen.

Een andere lak uit het matte-assortiment van Revlon is Emerald City. Ook deze kocht ik tijdens mijn shoptrip in Londen. Ik was meteen onder de indruk van de prachtige kleur en wist zeker dat het een perfect lakje voor de feestdagen zou zijn. Emerald City is een diepgroene lak met groene shimmers en een suède finish. Ik vind groene lakjes niet altijd even leuk, maar dankzij de prachtige kleur en de mooie finish is dit één van mijn favoriete lakjes van het komende seizoen. Net als Ruby Ribbon lakt deze nagellak soepel en heeft slechts twee laagjes nodig om te dekken.

Ik heb al wilde plannen met dit lakje, want wanneer je hem combineert met goud of rood kan je er mooie kerst-looks mee maken. Mijn nagels zijn nu weer kort (er is er vorige week één afgebroken), maar als mijn nagels weer op een mooie lengte zijn zal ik jullie trakteren op wat leuke nail art-ontwerpen.

Ik kwam Emerald City helaas niet tegen bij de andere Revlon-lakjes, maar ook deze kan je gelukkig op eBay bestellen. Je betaalt dan ongeveer €7,- inclusief verzenden.

21 Comments

 • Reply
  Roxanne
  20 november 2010 at 17:38

  Prachtig kleurtje voor de komende kerstdagen! 🙂

 • Reply
  BudgetBeauty
  20 november 2010 at 17:47

  Wow, pretty!

 • Reply
  Elsemiek
  20 november 2010 at 18:08

  Oh my… Jouw nagelriemen! Heaven! Hoe krijg je die in godsnaam zo keurig…!? Ik smeer me rot met Creme Apricot (Dior) en Lemony Flutter (Lush), maar zo hebben die van mij er nog nooit uitgezien…..

  • Reply
   Charlotte
   20 november 2010 at 20:23

   Dank je! Ik smeer veel handcrème, Lemony Flutter, handscrub en gebruik af en toe de Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment van OPI. Ik vind zelf dat vooral handcrèmes en handscrubs het meeste verschil maken 🙂

   • Reply
    Elsemiek
    21 november 2010 at 13:45

    Handcreme gebruik ik ook (Atrix) en handscrub ook (Rituals). En die cuticle treatment… wat is dat voor iets? Verzorgend alleen? Of doet het nog echt iets anders..?

    • Reply
     Charlotte
     21 november 2010 at 19:01

     Die Cuticle Treatment is een cuticle remover, die dus droge en harde stukken nagelriem als het ware oplost. Je kan 'm qua werking ook wel vergelijken met de Cuticle Remover van Trind (misschien dat je die kent), maar ik vind de variant van OPI beter en handiger in gebruik 😀

     • Reply
      Elsemiek
      21 november 2010 at 19:24

      Ja, die van Trind heb ik! Maar die vind ik niet echt werken ofzo….. Misschien binnenkort nog een keer proberen, hij ligt al behoorlijk lang in de kast te verstoffen 😛

 • Reply
  Floor / Marjolein
  20 november 2010 at 19:10

  Wow. Die wil ik! 😀

 • Reply
  Aranka
  20 november 2010 at 19:12

  Deze is ook al zo mooi als die andere!

 • Reply
  Lisa
  20 november 2010 at 19:16

  Mooi kleurtje ! 🙂 Bedankt voor de swatches 🙂

 • Reply
  anne
  20 november 2010 at 19:18

  wauw mooi zeg!

 • Reply
  Eline
  20 november 2010 at 19:50

  Gave kleur!!

 • Reply
  Ilja
  20 november 2010 at 21:55

  Lijkt me inderdaad een super mooie combinatie met goud, voor de feestdagen!

  Liefs Ilja

 • Reply
  Martine
  20 november 2010 at 23:56

  Waaauw deze ziet er echt heel gaaf uit 😀

  x Martine

 • Reply
  Frauke
  21 november 2010 at 08:50

  Zooo mooi! En jouw nagels zijn werkelijk práchtig! Ook zoooo netjes gelakt! 😮 😀

 • Reply
  Mirte
  21 november 2010 at 09:44

  Wauw, dit zijn mooie lakjes! Ik zal ook maar eens gaan kijken bij de DA!

 • Reply
  Mariel
  21 november 2010 at 14:15

  Mooi kleurtje!

 • Reply
  Alyssa
  21 november 2010 at 17:24

  Wauw, mooie kleur dat groen!

 • Reply
  Charlotte
  21 november 2010 at 21:20

  Supermooi! Gewoon bij de DA te koop?

 • Reply
  Deb
  22 november 2010 at 18:26

  Erg mooie kleur en je nagelriemen zien er zeker heel erg goed uit. Dat kun je van de mijne helaas niet zeggen 🙁 wordt tijd voor Lemony Flutter!

 • Reply
  Marikee
  23 november 2010 at 22:34

  Wauw, deze vind ik echt heel erg gaaf! Ik ga geloof ik even kijken of de DA hier in de buurt deze ook heeft!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.