Nagellak

Swatch: Rimmel – Reggae Splash (Kate Moss)

Het lijkt alsof iedereen op dit moment iets over het weer te zeggen heeft, dus je ontkomt er bijna niet aan! Ach, ik zit deze dagen met m’n neus in de boeken (tentamens en scriptie, jippie), dus ik trek me er weinig van aan. Ook de keuze van m’n nagellak laat ik zeker niet door deze sombere dagen beïnvloeden. Wie zegt dat vrolijke lakken alleen tijdens een mooie zomerdag kunnen? Om weer wat vrolijkheid in deze donkere dagen te brengen laat ik vandaag de nieuwe Rimmel Reggae Splash zien!

In de zomer heb ik altijd een paar vaste kleuren nagellak waar ik naar grijp. Voor vaste bezoekers is het vast geen verrassing dat ik tijdens de zomermaanden vooral heel veel gouden en gele nagellak draag! Sinds vorig jaar pak ik er ook vaak perzikkleurige lakken bij. Catrice Salmon & Garfunkel is nog steeds favoriet (en discontinued, snif), maar Essence Makes Me Weak of Catrice Apropos Apricot zijn voor de verandering ook leuk (en helaas beiden ook niet meer verkrijgbaar). Een nadeel van de laatste twee is dat ze behoorlijk slecht dekken. Rimmel Reggae Splash komt qua kleur aardig in de buurt. Zou hij beter lakken?

Reggae Splash komt uit de nieuwe Salon Pro-serie en is ontstaan uit de samenwerking met Kate Moss. De flesjes zijn iets anders, maar ze zijn verder vergelijkbaar met de andere lakken van Rimmel. Gelukkig maar, want ik vind de nagellak van Rimmel altijd erg fijn werken! De kleur is geweldig en komt heel erg in de buurt van Chanel June van vorig jaar, al vind ik Reggae Splash nog iets mooier.

De dekking van Reggae Splash is best netjes! Ik heb op deze foto’s twee laagjes gebruikt en dat is in principe genoeg. Ik zie hier en daar nog een klein kaal plekje, maar als je een beetje voorzichtig lakt heb je daar niet zo veel last van. De lak werkt soepel en droogt snel. De lakken van Rimmel blijven meestal een dag of 4-5 bij mij zitten en dat doet deze ook. Gewoon een fijne vrolijke nagellak dus!

De nieuwe Rimmel Salon Pro-lakken in samenwerking met Kate Moss zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen en kosten €6,99 per stuk.

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | Facebook

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Elise zegt:

  Hij is echt super mooi! 🙂

 2. Super leuk!

 3. Super pretty tint!

 4. Prachtig kleurtje!

 5. wauw super mooi kleurtje!

 6. Leuke kleur, al blijft bij mij een nagellak nooit zo lang mooi zitten. Dat zou ik ook wel graag hebben!

 7. Prachtig lakje, hij doet me een beetje denken aan de catrice – salmon & garfunkel. Alleen zo te zien dekt deze beter en lakt deze ook mooier! Ben benieuwd!

 8. Heel mooi kleurtje!

 9. mooi lakje!

 10. Heel mooi lakje, normaal ben ik niet zo van deze tinten maar deze vind ik echt wel wat hebben.

 11. Oeeh erg mooi kleurtje!

 12. Wat een leuk kleurtje!

 13. Dit kleurtje is mooi!

 14. Oh wauwie, mooi kleurtje!

 15. Heel mooi kleurtje!

 16. Ik vind het ook juist leuk om zomerse kleurtjes op mijn nagels te hebben met dit sombere weer! Zo lijkt het tenminste nog wat, haha ^_^ Deze lak ziet er ook heel mooi uit!

 17. Heel leuk kleurtje! Ik wil er ook nog een paar van die lijn proberen! 🙂

 18. De kleur is op zich wel mooi, maar zou bij mij echt niet staan! (:

 19. Dit is één van mijn favoriete kleuren uit de Salon Pro collectie 🙂

 20. Die kleur is echt wel gaaf! Ik ben niet van ’t knal oranje, maar dit vind ik tof. Lekker zomers!

  1. Michelle zegt:

   In het echt is het niet zo fel hoor, meer perzikkleur 🙂

 21. Michelle zegt:

  Ik heb dezelfde maar ik krijg niet zo’n mooie dekking, gebruik jij dikkere lagen? Of is er een speciaal trucje? Hij blijft bij mij wel erg lang zitten, heb hem voor de 4e dag en er is nog niets af!

  1. Mirka zegt:

   Ja, ik heb precies hetzelfde! Zeker de witte tips zijn gewoon nog zichtbaar…
   Erg jammer, want ik vond het bij jou zo leuk staan dat ik ‘m ook gekocht heb, maar nu nog even een perfecte manier vinden om het te laten dekken.

 22. Wat een prachtige kleur! Ideaal zomerkleurtje 😀

 23. Tof kleurtje 🙂

 24. mooi kleurtje, persoonlijk had ik er nog een laagje overheen gedaan denk ik!

 25. Wat een mooi kleurtje!

 26. Hele mooie zomerse tint 😀 x

 27. Ik heb hem ook en ik vind de kleur echt zo mooi! Helemaal blij mee 🙂

 28. Helemaal niet mijn kleur maar erg mooi gelakt!

  XO

 29. Linda zegt:

  Het is niet mijn kleur maar wel een mooi lakje.
  Ik heb nog een nieuwe flesje van Catrice Salmon & Garfunkel. Ik gebruik dat soort kleuren niet want het staat me totaal niet. Als je wilt mag je hem hebben, ik heb hem zelf een keer gekregen toen ik ergens een reactie heb achtergelaten. Kan ik jou er een plezier mee doen?

  Groetjes,
  Linda

 30. Wauw mooi lakje zeg!

  x

 31. Renée zegt:

  Mooi lakje! Alleen waarom maak je maar een review over een lakje? En bijvoorbeeld niet één review met 2 of 3 lakjes? Anders is het zo kort! Maar verder is het wel een leuk artikel. (:

 32. de perfecte oplossing als mijn catrice salmon en garfunkel ooit op mocht gaan ! 🙂

 33. leuk kleurtje!
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

 34. dit is een prachtig kleurtje

 35. Wauw, deze is erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.