Nagellak

Swatch: Rimmel – Sunny Days

Hoewel gele nagellak niet meer helemaal nieuw is, kan ik er nooit genoeg van krijgen. Catrice Birdy Reloaded! is groot favoriet, net als Chanel Mimosa (het lakje waar het allemaal mee begon). Hoewel ik niet regelmatig nagellakken van Rimmel laat zien ben ik toch altijd wel erg tevreden over hun lakjes. Ze blijven altijd zo goed zitten! Inmiddels doet Rimmel ook mee met de geel-gekte en bracht Sunny Days uit.

Eigenlijk is Sunny Days, zeker in verhouding met alle andere gele lakjes die we gezien hebben, helemaal niet zo bijzonder. Het is gewoon een mooie warme tint geel met subtiele gouden shimmers. Het is gewoon een mooie gele nagellak die precies is zoals ik ‘m leuk vind.

In vergelijking met andere gele nagellakken is de dekking van Sunny Days best redelijk. Hij is na twee laagjes mooi dekkend, maar je moet wel uitkijken dat je geen kale plekjes krijgt. De droogtijd is prima, maar wat vooral opvalt is dat hij ontzettend goed blijft zitten. Dat vind ik zo fijn!

Zoek de verschillen! Op deze foto draag ik zowel Rimmel Sunny Days als Catrice Birdy Reloaded!. Ik kan het zelf eigenlijk niet echt meer zien, maar volgens mijn aantekeningen draag ik op mijn wijs- en ringvinger Rimmel Sunny Days en op mijn middelvinger en pink draag ik Catrice Birdy Reloaded. Que kleur zijn ze dus volledig vergelijkbaar, maar helaas zal Catrice Birdy Reloaded! uit het assortiment gaan. Gelukkig is dit dus een prima alternatief!

Tja, ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen. Zijn jullie ook nog steeds zo dol op geel?

Rimmel Sunny Days kost €6,99 en is verkrijgbaar bij drogisterijen als Etos, Kruidvat en DA.

19 Comments

 • Reply
  Kejos
  26 juli 2012 at 07:37

  Ik vind het verschil op zich wel duidelijk… voor op je wijsvinger…
  Toen ik die foto zag had ik eigelijk een comment willen schrijven met: het lijkt net alsof je een andere kleur op je wijsvinger hebt op de laatste foto!..
  Pas daarna las ik dat het ook zo was! 😛 haha..

 • Reply
  Kejos
  26 juli 2012 at 07:37

  *vooral op je wijsvinger

 • Reply
  Roos
  26 juli 2012 at 08:45

  Ik ben de laatste tijd ook van de gele nagellak 😛
  Heb nu een geel pakje op van de Sephora.

 • Reply
  Roos
  26 juli 2012 at 08:45

  Ik ben de laatste tijd ook van de gele nagellak 😛
  Heb nu een geel pakje op van de Sephora.

 • Reply
  Marielle
  26 juli 2012 at 09:06

  Geel is niet echt mijn kleurtje, wel in een Nailart

 • Reply
  charile
  26 juli 2012 at 09:26

  Heel mooi lakje!

 • Reply
  Chantal
  26 juli 2012 at 09:28

  Wat een heerlijk zomerse nagels!

 • Reply
  Esmay
  26 juli 2012 at 09:31

  Wat een heerlijke gele lak. En wow, die Catrice lak lijkt er écht op. Dat zijn geen dupes meer, dat zijn gewoon gelijken haha! 😀

 • Reply
  Ellen
  26 juli 2012 at 10:30

  Mooie kleur. Ik heb niet veel gele lakken, eigenlijk maar 1 van Ciaté.

 • Reply
  Vera
  26 juli 2012 at 10:30

  I love geel! Ook deze is inderdaad weer super leuk! Mooi alternatief voor Birdy Reloaded 🙂

 • Reply
  Anne-Floor
  26 juli 2012 at 10:39

  Ik heb Catrice Birdy Reloaded, vind het een hele mooie kleur!

 • Reply
  Esther - Blosh Time
  26 juli 2012 at 10:48

  Wat een mooie kleur! Ik heb de gele van Etos (die mini) maar die is veel lichter en koeler. Ik vind deze erg mooi voor de zomer.

 • Reply
  femketje
  26 juli 2012 at 11:11

  erg mooie gele tint 😀

 • Reply
  Nynke
  26 juli 2012 at 11:14

  Mooie kleur! Heel zomers.

 • Reply
  ValleyDoll
  26 juli 2012 at 14:49

  Mooi kleurtje en staat je goed ! Ik kan het verschil niet echt zien eigenlijk. Mooie dupe dus !

 • Reply
  Anna
  26 juli 2012 at 20:07

  Je ziet het verschil nauwelijks, maar het lakt natuurlijk wel anders door het verschil in kwaliteit.
  Mooi geel kleurtje!

 • Reply
  jana
  26 juli 2012 at 20:23

  Heel zomers 😀 x

 • Reply
  Karin
  26 juli 2012 at 23:56

  Ik ben zelf niet zo van het geel.
  Voor de liefhebber: ik zag Birdy Reloaded al met 50% korting in de schappen staan, even inslaan dus!
  Over Rimmel lakjes ben ik wel tevreden, niet alle kleuren lakken even fijn maar heb een licht grijze lak die ik zelfs bijna op heb gemaakt!xx

 • Reply
  Barbara
  27 juli 2012 at 09:42

  Vrolijk kleurtje is dit, he!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.