Nagellak

Swatch: Sally Hansen – Lady Luck

Er zijn twee dingen waar ik nooit genoeg van kan krijgen bij nagellak: roze en glitters! Het is dus ook niet zo’n verrassing dat ik makkelijk zwicht als ik een combinatie van deze twee ingrediënten tegenkom. Ik had Sally Hansen Lady Luck (uit de Gem Crush-serie) al tijden op mijn verlanglijstje staan, maar hij is ontzettend moeilijk verkrijgbaar. Ik kam hem toevallig pas in Londen tegen en hoefde uiteraard niet lang na te denken. Eindelijk is hij van mij!

Hoewel Sally Hansen ook in Nederland wordt verkocht is de Gem Crush-serie helaas niet bij ons te koop. Zo jammer! Toen ik onlangs iemand van Sally Hansen sprak hoorde ik dat er voorlopig ook geen plannen zijn om deze geweldige glitterlakken naar Nederland te halen. Gelukkig zijn er nog wel mogelijkheden om eraan te komen, want voor de echte liefhebber zijn ze op eBay te vinden. Daarnaast worden deze lakken ook in Londen verkocht bij Superdrug! Ik zag ze vorig jaar al staan, maar toen was precies deze kleur uitverkocht. Bij toeval kwam ik ze vorige maand weer tegen en was er precies één flesje Lady Luck over. Damn, I was lucky!

Lady Luck is een prachtige combinatie van roze glitters waarin een flinke hoeveelheid grotere holografische glitters zitten verwerkt. Hij heeft wel wat weg van glitterlakken die China Glaze eerder heeft uitgebracht, zoals Pure Joy of Ray-diant. Ik vind zulke lakken echt helemaal geweldig en kan er absoluut geen genoeg van krijgen.

Lady Luck is echt een dekkende nagellak die eigenlijk na twee laagjes al mooi egaal is. Ik vind de kleur zo mooi! Het is precies de diepe tint roze waar ik dol op ben en de holografische glitters geven de lak een vrolijk effect.

Holografische lakken komen het beste uit in het zonlicht, dus daarom maakte ik deze foto. Ik heb hem expres onscherp genomen, zodat je de geweldige schittering duidelijk kunt zien. Dit is precies waarom ik holografische lakken zo mooi vind. Als ik ooit deze collectie nog eens tegenkom, neem ik zeker ook nog een andere kleur mee!

Ik betaalde £6.99 voor deze lak in Londen bij Superdrug. In Nederland zijn de Gem Crush-lakken dus niet te koop, maar wel op eBay verkrijgbaar voor ongeveer €15,00 inclusief verzendkosten bij verschillende verkopers.

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. Wauw, prachtig!

 2. Ik moet zeggen dat ik bij het zien van de nagellak in het flesje niet meteen heel enthousiast werd. Maar op je nagels ziet deze er prachtig uit! Ik kan me voorstellen dat je deze graag wilde hebben!

 3. Jammer dat ze niet in Nederland worden verkocht, anders had ik hem zeker ook gekocht! Wat een mooi lakje zeg

 4. Erg mooi kleurtje!!

 5. Prachtige kleur, wauw!

 6. Hij is echt prachtige!

 7. Wauw!!

 8. Deze lakken staan ook al een tijdje op mijn wishlist, helaas zijn ze zo prijzig op Ebay!

 9. Oewh, wat een mooie glitterlak! Me likes 😀

 10. Femke zegt:

  Heel mooooi !!!

 11. heel erg mooi

 12. Nika zegt:

  Heel glamorous maar het enige waar ik aan kan denken is hoe je het er in godsnaam af krijgt hahaha

 13. Yeah! Glitters! Wat een prachtig lakje is dit zeg!

 14. Wauwie, wat een geweldige kleur!

 15. Mooi lakje zeg! Wat een mazzel dat je hem tegenkwam in Londen 🙂

 16. Super pretty!

 17. Mooie kleur, maar niet zo m’n ding (:

 18. Heel mooi kleurtje! 😀

 19. wauw wat een prachtige lak!

 20. aah love it! wat ontzettend mooi!

 21. Deze is echt iets voor mij! Ik draag bijna altijd roze en ik ben gek op glitters dus dit lakje zou zeker niet misstaan in mijn collectie. 😉

 22. Wauw, heel mooi lakje!

 23. Mooi!

 24. Wauw wat een geweldige nagellak 😀

 25. Wat een geweldige lak!

 26. Oh waauw, echt prachtig!

 27. Prachtig lakje!

 28. Dit is echt een prachtige nagellak 😀 x

 29. wat een hele mooie kleur en veel glitter hou ik wel van

 30. Wat een mooie nagellak, de glitter erin is zo tof!

 31. wauw wat mooi!

 32. Wat een leuk kleurtje!

 33. Prachtig kleurtje!

 34. Super mooi lakje!

 35. Wat mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.