Budget Nagellak

Swatch: Tribal – 16 (Born Pretty Store)

Hoewel de nagellakken van bekende beautymerken steeds interessanter en leuker worden, moeten we toch vaak uitwijken naar webshops voor de échte interessante nagellakken. Een tijde geleden kwam ik bij Born Pretty Store een hele berg glitterlakken tegen die er ontzettend leuk uitzagen! Bovendien niet duur, geen verzendkosten en behoorlijk snel in huis. Vandaag laat ik de kleur Tribal Colour 16 zien (helaas geen echte naam, haha).

De lak heeft een lichte roze basis die niet helemaal dekkend is. Daardoor kun je de glitters er mooi doorheen zien! Ik heb op deze foto’s twee laagjes gebruikt, en dat was nagenoeg al dekkend. Ik denk dat hij ook transparant genoeg is om over een andere kleur heen te gebruiken, dus je kunt er waarschijnlijk heel wat kanten mee op! Door de grote hoeveelheid glitters lakt hij ietwat stoperig, maar daar blijft het dan ook bij.

Deze nagellak viel me vooral op omdat hij me heel erg aan Deborah Lippmann Candy Shop deed denken. Toen ik de flesjes naast elkaar zette zag ik dat de overeenkomsten wel mee vallen, vooral omdat de basis van Candy Shop nog iets intenser is en de glitters nog meer uitgesproken zijn. Desalniettemin komen ze wel heel dicht bij elkaar in de buurt, waardoor deze goedkope versie een leuk alternatief kan zijn.

Op het flesje staat ‘Tribal Colours’, en nummer 16, dus ik ga er vanuit dat dit het merk en het nummer is. Bij Born Pretty Store is het trouwens deze en dan nummer 2. Heerlijk verwarrend, haha! Hij kost daar $4.61 (ongeveer €3,40) en met de code PKG10 krijg je 10% korting op je bestelling. Verzenden is gratis en je kunt onder andere met PayPal betalen. Ik heb er nu een paar keer besteld en had mijn pakketjes binnen ongeveer 2 weken in huis. Best snel dus! Ik bestelde er eerder dingen als Imageplates voor Konad en verschillende beautyfrutsels, maar ik zag dat ze ook superleuke telefoonhoesjes enzo hebben (en laat ik nou net aan een nieuwe toe zijn…), dus het is zeker aan te raden om er even een kijkje te nemen.

Dit vind je misschien ook leuk...

42 reacties

 1. Wat een mooi lakje! Lekker vrolijk met al die verschillende kleuren glitters! 🙂

 2. Ziet er super vrolijk uit!

 3. Ik vind deze er mooi uitzien!

 4. Heel vrolijk en kleurrijk!

 5. die is zo pretty 😀

 6. Mooi!! Moet ook snel iets bestellen op bps! Ze hebben zulke leuke dingen. De lak lijkt trouwens ook veel op de glitterlak uit de opi pink ribbon van afgelopen jaar!

 7. Erg mooi kleurtje!

 8. Wat een heerlijk vrolijk en leuk lakje! Ik wil ‘m nu ook haha

 9. Prachtig flesje!
  Eefje

 10. Lekker vrolijk, erg leuk.
  Liefs, xxx

 11. Leukleuk!! Echt een lakje voor de zomer:)

 12. Wat super vrolijk! En wat leuk voor in de zomer 😀

 13. Wat een heerlijk en leuk lakje, supertof!

 14. Wat een prachtig lakje, die glitters zijn erg mooi!
  Liefs

 15. Ik vind het echt een super leuk lakje! De gekleurde glittertjes geven een leuk, vrolijk, speels effect!

 16. Super mooi lakje! Ik vind teveel lakjes mooi, maar ik gebruik ze nooit :’)

 17. Tof lakje zeg, Mooi dat hij ook zo dekkend is, daar houd ik van.

 18. Claudia zegt:

  Ik heb er een van Tony Moly die er meer op lijkt: http://31.media.tumblr.com/tumblr_m9vyxl8byH1qb5mlao1_1280.jpg !

 19. Erg fijn lijken ze me!

 20. Ziet er leuk uit! Die website kende ik trouwens nog niet, ze hebben echt mooi lakjes.

 21. vrolijk lakje!

 22. Het lakje is wel leuk, maar i kben vooral gek op het flesje 😀 Hoe schattig 😀

 23. super mooie kleurtjes!!! echt een leuke combi van kleuren.

 24. Olga zegt:

  Van deze kleurtjes kan je alleen maar vrolijk worden

 25. Wat een vrolijk lakje, hij deed mij ook gelijk denken aan Deborah Lipmann – Candy shop! Dit lakje is dan wel een goedkoper alternatief ^^

 26. Wat een mooi glitterlakje! Hij is dan misschien niet precies hetzelfde als het Deborah Lipman lakje, maar dat maakt m echt niet minder mooi. I love it!

 27. Merel zegt:

  Hee! Ik weet niet of je het al weet, maar de catrice bbcream gaat uit het arsortiment! 🙁 misschien binnenkort even inslaan? 😉

  1. Thanks, maar er gaat maar één kleur uit (volgens mij 040, ik heb zelf kleur 010), de rest blijft gewoon!

 28. Gorgeous glitter! I think it’s perfect for making jelly sandwiches.

 29. Oehh, pretty!

 30. Ooooh wat is deze mooi! Zo happy en vrolijk 🙂

 31. Heel vrolijk lakje!

 32. Hier wordt je toch zo vrolijk van, prachtig!

 33. Wat een vrolijk lakje!

 34. Wauwie, wat een goede tip! Ik zie bij jou altijd de bijzonderste lakjes voorbij komen 🙂

 35. Echt een hele mooi lak! Ik vind het zo heerlijk om mijn nagels optimaal verzorgd en gelakt te hebben, maar helaas heb ik zo vaak tijd te kort!

 36. Wat een super leuk lakje!

 37. marianne zegt:

  Superleuk lakje, zelf zou ik het niet gebruiken, maar hij staat je cool! 🙂

 38. Vrolijk lakje, maar toch niet helemaal mijn ding helaas!

 39. Voor mij persoonlijk is dit veel té maar ik snap wel wat mensen er leuk aan vinden 🙂

 40. Zo leuk met al de verschillende kleuren glitters! Goede tip.

 41. Jessica zegt:

  Wat grappig, die heb ik ook! Heb gelijk al die glitters gehaald van Tribal, kon echt niet kiezen 😉 ik gebruik het inderdaad vooral als topcoat over een roze lak, echt een topper! Leuk dat je ook nagellak van bornprettystore reviewed, veel mensen kennen deze site nog niet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.