Nagellak

Swatches: A-England – Burne-Jones Dream Collectie

Ik heb de afgelopen jaren allerlei verschillende nagellakken uitgeprobeerd, maar er zijn nog steeds een aantal merken die ik nog nooit getest heb. A-England is een merk dat ik regelmatig voorbij zag komen, maar niet eerder uitprobeerde. Daar is nu verandering in gekomen! Ik testte de A-England Burne-Jones Dream-collectie uit. Holo-liefhebbers opgelet, you’re gonna love these!

De lakken van A-England zijn gebaseerd op de geschiedenis van Engeland. Speciaal voor de Burne-Jones Dream-collectie heeft A-England zicht laten inspireren door de schilderijen van Edward Burne-Jones. De lakken die ik in dit artikel laat zien komen uit de serie die gebaseerd is op Doornroosje. Het resultaat is een stijlvolle collectie met holografische lakken in vijf verschillende tinten.

In Nederland is A-England exclusief verkrijgbaar bij de webshop Pretty Polish. Ik ben dol op het assortiment van deze fijne webshop! Je vindt hier de lakken van merken als China Glaze, Zoya, Models Own en nog veel meer. Een aanrader voor nagellakliefhebbers!

Fated Prince is een grijzige tint die ietwat naar groen neigt. Alle andere lakken uit deze collectie waren na één laagje al perfect dekkend, maar deze had nog een tweede laag nodig. Het is een mooie subtiele kleur, al past hij niet helemaal in mijn straatje.

Sleeping Palace is een stoffige paarse tint. Deze vind ik erg gaaf! Hij doet me denken aan een paar oogschaduws die ik heb. Normaal ben ik niet zo’n liefhebber van paarse nagellak, maar deze vind ik apart door het holografische effect.

Briarwood is één van de duochrome lakken uit de serie. Op de swatch is het niet helemaal zichtbaar, maar in het flesje is goed te zien welke kleuren deze lak allemaal bevat. Hij is vooral bruin, maar er zit ook nog wat rood en goud in. Afhankelijk van de lichtinval kleurt de lak mooi mee!

Briar Rose is een koele mediumroze tint. Ook heeft hij wat rood en oranje, waardoor hij mooi veel diepte krijgt. Ik denk dat veel meiden dit een geweldige kleur zullen vinden!

Het zal jullie niet verbazen dat Rose Bower mijn grote favoriet van deze serie is. Wat een geweldige kleur is dit! Ik moet er nog wat verder mee experimenteren, maar ik weet zeker dat hij erg mooi staat in combinatie met verschillende glitterlakken.

Het holografische effect was met het weer van de afgelopen dagen wat moeilijk vast te leggen, maar in zonlicht zien de nagellakken er fantastisch uit. Ik was erg onder de indruk van de dekking van de nagellakken. Vrijwel alle lakjes dekten perfect na één laagje! Overigens is het wel aan te bevelen om er een goede base- en topcoat over te gebruiken, omdat je daardoor minder oneffenheden ziet en ze beter blijven zitten. Rose Bower is mijn absolute favoriet, maar ik weet zeker dat de andere tinten jullie ook zullen aanspreken!

De A-England nagellakken kosten €9,95 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Pretty Polish.

Dit vind je misschien ook leuk...

45 reacties

 1. fated prince vind ik erg mooi!

 2. Oh my, die zijn pretty!

 3. Marieke zegt:

  Die onderste drie zijn echt supermooi! en is die paarse niet een dupe van de Hema holo?

  1. Bianca zegt:

   Dat dacht ik ook en goedkoper 😀

 4. Wat een aparte mooie kleuren. Die een na laatste vind ik het mooist van allemaal.

 5. Wat een prachtige lakjes (en foto’s)! 🙂

 6. Wat een aparte lakjes, mooi zeg!

 7. Het laatste lakje is mijn favoriet, wat een prachtige kleur!

 8. Hele mooie lakjes! x

 9. Wat een prachtige lakjes!

 10. Ook ik heb nog nooit van dit merk gehoord, maar wat zien alle lakjes er prachtig uit!!

 11. Wat een prachtige nagellakken! Ik vind de kleuren helemaal ‘herfst-proof’ 🙂 Met name Sleeping Palace & Fated Prince vind ik geweldig!

 12. Ze zien er stuk voor stuk prachtig uit

 13. Elsemieke zegt:

  Ik hou van a-england :). Ik heb zelf Saint George en Tristam, die zijn ook ontzettend mooi. Donkergroen en donkerblauw met een holografische finish. Mijn perfecte winterkleuren! 🙂

 14. Wauwiee 😀 Wat een prachtige lakjes!

 15. Ik vind ze allemaal erg mooi!!

 16. ohhh wow prachtige lakjes

 17. wauw, wat een prachtige kleuren!
  Zijn deze in Engeland gewoon in de winkel te koop?

 18. Gave kleuren zijn dat zeg!

 19. Wat een super mooie lakjes! De flesje vind ik er ook heel leuk uit zien! 🙂

 20. Op het eerste gezicht leken ze me allemaal echt Engelse stoffige kleurtjes, maar ze zijn zeker verrassend mooi! Vooral de roze tinten..

 21. Mooie lakjes!

 22. Sleeping palace lijkt op Holographic Bordeaux van Hema!

 23. Ik vind vooral de eerste en tweede kleur mooi! 🙂

 24. Vooral die onderste twee vind ik super mooi! 🙂

 25. Je hebt weer prachtige swatches gemaakt!

 26. ik vind ze prachtig!

 27. Oooh die laatste zeg! Talk about end with a bang 🙂

 28. Roosje Poosje zegt:

  Super lakjes, erg mooi!

 29. Ik vind ze allemaal echt onwijs mooi wauw!!

 30. Stephanie zegt:

  Wauwww, wat een mooie kleuren!!! Prachtig :-)!

 31. Wauw, echt prachtige lakjes!

 32. Jammer dat je ze niet in de zon hebt gefotografeerd, dan zijn ze nog veel mooier <3

  1. Die was helaas nergens te bekennen toen ik de foto’s wilde maken 🙁

 33. Prachtige finishes!

 34. Ze zijn ook verkrijgbaar bij enchantra ;-).

  Ik heb er ondertussen ook aardig wat en ze zijn mooi, vind St. George de mooiste van alle collecties, dat is echt een musthave!

 35. Ik hou over het algemeen niet zo van holografische lakken, maar deze vind ik best mooi!

 36. wat een mooie lakjes !

 37. Ooh wauw, wat een mooie en aparte lakjes! Vooral die laatste vind ik erg mooi!

 38. Wauw! Ik ben verliefd op deze kleuren! Wat een prachtige lakjes! Vooral: Sleeping Palace, Briar Rose en natuurlijk Rose Bower zijn echt gorgeous!!!

 39. Mooi! vooral die paarse;)

 40. deze lakken vind ik echt leuk!!

 41. Wauw, wat een prachtige lakjes!

 42. Die bovenste, de grijze, vind ik wel nog mooi op foto, maar het zijn niet het soort lakjes dat ik zelf snel zou dragen. 🙂

 43. Ja, ik wil! Wat een mooie kleuren zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.