Budget Nagellak

Swatches: Essence Breaking Dawn Part 2

Toen ik een tijdje geleden bij de presentatie van de nieuwe Kruidvat-producten was stond er ook al een stand met de Essence Breaking Dawn Part 2-collectie. Ik was meteen dol op de lakjes! Helaas mochten ze nog niet mee naar huis, maar toen ik afgelopen week de nagellakken bij mijn locale Kruidvat tegenkwam heb ik ze natuurlijk direct meegenomen. Ze zijn gaaf! Nee, ik ben geen Twihard (heb zelfs nog nooit een film gezien of de boeken gelezen), maar   deze lakjes zijn interessant voor elke nagellakliefhebber.

Jacob’s Protection is het eerste lakje uit de serie en meteen één van de mooiste. Het is een diepe bijna zwarte kleur met mooie blauwe en groenige glitters. Gaaf! Vooral in fel licht is deze helemaal fantastisch, maar in andere gevallen zie je ook af en toe de blauwe schittering voorbij komen.

Alice Had A Vision is mijn grote favoriet van deze serie. Deze lak is zo bijzonder! Hij is diep donkerpaars en bevat geweldige paarse en groene glitters. Dit is echt een unieke kleur en wat mij betreft de musthave van deze collectie.

A Piece Of Forever is een beetje de vreemde eend van de collectie. Alle andere nagellakken zijn donker en mysterieus, terwijl dit juist een fel frosty goudkleurig lakje is. Hij is wel aardig, maar ik ben niet zo’n fan van deze finish. Wel viel het me op dat deze wat beter lakt dan andere vergelijkbare lakjes. Hij is een stuk meer dekkend en er blijven minder sporen van het kwastje zichtbaar.

Als laatste hebben we nog Edward’s Love, een zwarte lak met zilvergrijze glitters. Ook leuk, maar net wat minder speciaal dan de andere twee. Dit is wel weer zo’n perfect lakje voor de aankomende feestdagen!

Ik ben fan van deze collectie! Ik heb van de make-up verder niks gekocht, maar de nagellakken zijn toch wel erg speciaal. Vooral de eerste twee lakjes zijn echt bijzonder en uniek, dat heeft Essence weer goed gedaan. Ik heb overigens zo’n vermoeden dat ze snel uitverkocht zullen raken, dus wees er snel bij!

De nagellakken kosten €1,99 per stuk en zijn nu tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

36 reacties

 1. De lakjes vind ik inderdaad ook het enige mooie aan de collectie. De glitters zijn echt super mooi!

 2. Stephanie zegt:

  Die paarse is echt super mooi!
  Vind glitternagellak alleen altijd zo irritant om van m’n nagels af te halen. Het gaat zo stroef! Heb je daar nog tips voor
  :-)?

  1. Annelies zegt:

   In het assortiment van Essence zit een peel-off basecoat. Twee laagjes hiervan onder je nagellak en je kan je glitternagellak eraf krabben met een prikkertje 🙂 Het vraagt wel wat meer tijd (zeker om te drogen), maar het is minder geknoei met die glitters! 🙂

   1. Stephanie zegt:

    Oke, thnx. Die ga ik eens proberen, kijken hoe het werkt 🙂

    1. Christa zegt:

     Je kunt ook inplaats van een watteschijfje een stukje vilt gebruiken, dat pluist niet uit elkaar,

     Ook kun je wattenschijfje door de helft knippen, met remover op je nagel leggen en dan inpakken met zilverfolie. Als je dit vijf minuten laat zitten zijn alle glitters weg!

     Bij deze collectie heb je trouwens geen last van moeilijk glitter removen=]

 3. Ooh nice ze zijn allemaal erg mooi ! Leuk voor de feestdagen 🙂

 4. De paarse heb ik ook en nu toevallig op, zo mooi 🙂

 5. wat een mooie lakjes!

 6. Ik vind de vreemde eend het leukste lakje uit de collectie 🙂

 7. Het zijn inderdaad hele mooie lakjes, allen die gouden vind ik niet zo geweldig.

 8. Waaaauw die donkere kleuren zijn super mooi!!

  Liefs Lara

 9. Edward’s Love vind ik juist tof door gewoon die simpele zilveren glitter! Maar ik heb ook wel een zwak voor Jacob’s Protection!

 10. Joyce zegt:

  Wat een mooie kleuren. Ik vind vooral de gouden mooi!

 11. Marloes zegt:

  Ik heb ze ook allemaal! Mijn favorieten zijn Jacob’s Protection en Alice had a vision <3 Vind ze erg fijn.
  En ik ben zelf wel een Twihard, dus ik kon deze lakjes natuuuurlijk niet laten liggen! 😛

 12. Sophia zegt:

  Mooie lakjes! Vooral Alice had a vision <3___<3

 13. Ik heb er 3, vond de gouden niet zo leuk

 14. Vind de donkere wel mooi, maar de gouden past er niet bij vind ik zelf.

 15. Ik vind ze heel gaaf! De hele collectie vind ik zelf ook erg leuk 🙂

 16. Prachtige kleuren!

 17. Erg mooie lakjes! Maar niet echt mijn ding ^^

 18. De donkere lakjes zijn echt gorgeous!! xoxo

 19. Die blauwe en zwarte wil ik wel heel graag!

 20. Suzanne zegt:

  Toen ik afgelopen maandag bij de grote kruidvat bij mij in de buurt kwam, was net deze limited edition neergezet, er was nog niks van verkocht! Ik was zo blij, ik heb Jacob’s Protection en Alice Had A Vision – again gekocht. Het was ook nog met korting want er was een aanbieding: twee lakjes van Essence voor 3 euro.

 21. Ik ben een echte Twilight fan en ben dan ook heeel blij met de lakken. Ze zijn zo mooi!

 22. Ik ben dol op goud en op goudkleurige nagellak 🙂 mooi!

 23. Mooie nagellakjes 🙂 x

 24. ik vind de lakjes echt super pretty 😀

 25. Elise zegt:

  Die goede kleur tussen de donkere lakes door moet de ogen van de vullend symboliseren als ze zig hebben gevoed met dieren bloed worden hun ogen goud kleurig.

 26. Evelien zegt:

  Ik heb enkel de paarse lak uit deze collectie en hij is echt mooi.

 27. de gouden vind ik niet zo.. de andere 3 vind ik erg tof!

 28. Wendy (B) zegt:

  Ik vind het jammer dat ik “Jacob’s Protection” en “Edward’s Love” nu niet heb 🙁

 29. Super leuk!! De bovenste twee heb ik ook! Vind ze echt mooi! 🙂

 30. Ik vind vooral de eerste twee erg mooi. Alice had a vision heb ik nu ook op mijn nagels!

 31. Mooie lakjes, vooral die paarse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.