Nagellak

SWATCHES: Essie Spring 2016

Oooh, ik ben enthousiast over de lentecollecties van dit jaar! Ik liet eerder al de toffe OPI New Orleans collectie zien, maar ook Essie heeft haar best gedaan en een hele mooie collectie voor Spring 2016 uitgebracht. Dit jaar liet Essie zich inspireren door Florida, de Sunshine State. Dat belooft natuurlijk veel goeds qua kleuren!

Essie – Off Tropic

Essie Spring 2016 - 6 van 6 (1)

Off Tropic is misschien geen kleur die je zomaar in een lentecollectie zou verwachten, maar hij is wel gaaf! Het is een mooie tint donkergroen die ik verrassend chique vind staan. Wel had ik met de substantie van deze wat moeite, want ik vond hem relatief lastig om mooi aan te brengen. Gelukkig is hij wel met twee laagjes goed dekkend en zit hij er op de foto verder prima op.

Essie – Pool Side Service

Essie Spring 2016 - 5 van 6 (1)

Oooh, Pool Side Service is mooi! Het is een beetje een stoffige tint petrolblauw. Wederom geen typische lentekleur, maar ook een hele mooie. Ik vind het ook erg leuk dat Essie hierbij niet voor een standaard aqua-tint heeft gekozen, maar juist wat unieks. Erg mooi!

Essie – Shades On

Essie Spring 2016 - 4 van 6 (1)

In de collectie van OPI zagen we al wat fellere statement kleuren en Essie doet met Shades On vrolijk mee. Deze krachtige paarse tint is misschien niet helemaal mijn ding, maar het is wel een mooie tint die dankzij z’n koele ondertoon best bijzonder is. En lekker vrolijk!

Essie – Lounge Lover

Essie Spring 2016 - 3 van 6 (1)

Oh yeah, now we’re talking! Kijk, dat is toch voorjaar in een flesje? Lounge Lover is een prachtige felle tint roze met een warme ondertoon. Ik zie een trend opkomen! Ook OPI heeft een vergelijkbare tint in de collectie bedacht voor dit seizoen. Overigens is dit echt meer een roze lak dan koraal, want hij heeft net wat meer koelte in zich.

Essie – High Class Affair

Essie Spring 2016 - 2 van 6 (1)

De laatste lak was voor mij een echte verrassing! Ik dacht dat High Class Affair een transparante tint zou zijn, maar hij is juist hartstikke dekkend. En hij heeft maar twee laagjes nodig! Ik vind zulke tinten de laatste tijd erg leuk. Het staat neutraal, maar toch modern en verrassend. I like it!

Er zit nog één andere tint in deze collectie, een warme rode tint. Die heb ik helaas niet, maar de lakjes die ik wèl heb zijn erg mooi. De groene tinten zijn erg verrassend en ook de (licht)roze kleuren zijn ontzettend leuk. Ik zei toch dat er toffe lentecollecties zijn dit jaar? Wat is jullie favoriet? Laat het weten in de comments!

Essie Spring 2015 – €9,99 per stuk (15 ml)
Etos | Kruidvat | DA

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Ik vind echt alle, maar dan ook alle lakjes super mooi! Liefde voor Essie hier :-)!

 2. Ik vind Shades on en Pool Side Service erg mooi. Off Tropic vind ik ook een bijzondere kleur, maar niet echt lenteachtig.

 3. Zulke mooie kleuren 😉

 4. Britt zegt:

  High Class Affair is zoo gaaf!

 5. Vooral die paarse en roze nagellak vind ik echt prachtig! Dat groen zou ik misschien niet zo snel dragen.

 6. Ooh wauw de roze is zo mooi!! Hele mooie swatches, ze zijn allemaal erg mooi. Aparte lente kleuren, erg mooi.

 7. Ik vind ze ook echt heerlijk voor de lente en wat kan jij toch mooi lakken!

 8. Mooie kleurtjes, Lounge Lover is mijn favoriet!

 9. Ik vind alle lakjes echt super mooi! Ik ben bijna jarig dus dan is het misschien een idee om een aantal lakjes te vragen 🙂 X

 10. Linda zegt:

  Essie is mijn favoriete nagellak merk en deze kleuren zijn erg mooi. Ook al is hetgeen lente kleur en heb ik zelden groen op, deze Off Tropic vnd ik echt super mooi. Pool Side Service vind ik heel erg mooi net als Lounge lover. Het is een hele mooie collectie.

 11. Wat een prachtige mooie roze kleuren. I love it. Liefs soraya

 12. Wauw, Pool Side Service en High Class Affair vind ik heel mooi! Mooie review. 🙂

 13. Wat een mooie collectie

 14. Bij de eerste paar kleuren dacht ik ‘meh..’ maar toen ik de roze kleur zag was ik verkocht. Wauw! Prachtige nagels heb je trouwens 🙂

 15. Wauw de Petrol tint en de Peachy tint aan het einde zijn echt mijn favorieten.
  Essie is ook echt mijn favoriete merk voor nagellak.

 16. die donkergroene heeft wel wat 😀

 17. Oeh mooie kleurtjes zeg! Jouw swatches zijn altijd zo mooi!

 18. Ik vind dit echt een hele mooie collectie en ik vind dat je ook echt hele mooie nagels hebt!

 19. Pool side service lijkt me top!

 20. mooie kleurtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.