Nagellak

Swatches: Essie Wintercollectie 2014

Ik heb al eerder verteld dat Essie één van mijn favoriete nagellakmerken is, omdat de houdbaarheid van de nagellakken altijd fantastisch is. Bij mij blijft geen enkel ander merk beter zitten dan Essie. Een tijdje geleden kreeg ik de Essie Wintercollectie 2014 binnen, maar ik was toen net bezig met de voorbereidingen voor 31 Days of Sparkle en kon ik hem toen niet meer plaatsen. Hoewel we inmiddels al in het nieuwe jaar zitten, viel mij in de winkel op dat deze serie lakken nog steeds verkrijgbaar is en wilde ik hem daarom graag aan jullie laten zien!

Essie Winter 2014 005

Jump in my Jumpsuit is een prachtige klassieke rode tint. Ik draag niet zo vaak rood, maar ik vind dit toch wel een hele mooie kleur. Oh, en de substantie van deze kleur is echt perfect. Hij brengt makkelijk aan, is niet te dik of te dun en is na twee laagjes keurig dekkend.

Essie Winter 2014 004

Double Breasted Jacket is een felle kleur die een beetje tussen rood en donkerroze in zit. Ook deze lakte erg prettig, maar stiekem vind ik de vorige kleur nog ietsjes mooier.

Essie Winter 2014 001

Bump Up The Pumps vind ik ook een prachtige bijzondere kleur. Het lijkt bijna een soort mix van Essie Tart Deco en Essie In Stitches. Hij wordt door Essie omschreven als ‘coral mauve‘, dus dat is ook niet zo’n gekke associatie. Deze kleur heb ik een paar dagen op mijn nagels gehad en hij bleef perfect 5 dagen zitten.

Essie Winter 2014 002

Back In The Limo is een beetje een maffe nagellak. Hij is bedoeld om niet heel dekkend te zijn, maar persoonlijk ben ik daar niet zo’n fan van. Ik heb hier twee laagjes gebruikt en je zal hem met drie laagjes absoluut dekkend kunnen krijgen, maar ik ben niet zo’n fan van zulke milky lakjes. Voor één laagje vind ik hem te dekkend en het is ook geen lak die je juist heel dekkend moet dragen. Nee, deze is het gewoon niet voor mij.

Jiggle Hi, Jiggle Low had ik al in dit artikel laten zien, maar aangezien hij onderdeel uitmaakt van deze collectie moet hij toch ook nog even hier tussen komen! Wat een prachtige lak is dit toch. Ik zag dat deze op veel plekken al is uitverkocht, maar als je hem toch nog ergens tegenkomt, neem hem dan absoluut mee. Je zult er geen spijt van krijgen!

Essie Winter 2014 003

Tuck It In My Tux is de laatste kleur uit de collectie en is wederom zo’n lakje met een milky finish. Let overigens niet op mijn ietwat gele nagels, dat is nog een nasleep van een lakje dat helaas door m’n basecoat heen in mijn nagels is getrokken. Bij Tuck It In My Tux heb ik precies dezelfde opmerkingen als bij Back In The Limo: één laagje is te dekkend voor een mooi semi-transparant resultaat en ook dit is niet echt een lak om heel dekkend te dragen. Ook op deze foto heb ik twee laagjes gebruikt.

Essie Winter 2014 006

Ik ben geen liefhebber van de semi-transparante lakken uit deze collectie, maar de rest van de Essie Wintercollectie 2014 vind ik echt heel erg gaaf. Mijn favoriet is uiteraard Jiggle Hi, Jiggle Low, maar als je meer liefhebber bent van klassieke kleuren zijn de andere tinten ook echte aanraders. Gotta love Essie!

Verkrijgbaarheid
De Essie Wintercollectie 2014 is tijdelijk verkrijgbaar en de lakjes kosten €9,99 per stuk. Essie is onder andere verkrijgbaar bij Etos, DA en Bol.com.

Dit vind je misschien ook leuk...

38 reacties

 1. Jiggle Hi, Jiggle Low vind ik zo’n mooi lakje, alleen kan ik hem nergens meer vinden (elke keer uitverkocht). xxx Lucinda

 2. Mooie goudkleurige nagellak!
  Overigens de andere ook.

  Xoxo

 3. Echt ontzettend mooie lakken!

 4. Ik vond de kleuren zo al mooi, maar nu ik ze op een hand zie zijn ze werkelijk prachtig. Essie heeft zichzelf weer overtroffen, Bump Up The Pumps is echt mijn favoriet. Dit lijkt meer een lente kleur ipv winter.

 5. Double breasted jacket lijkt wel heel erg op She’s pampered. Zouden ze soms gewoon dezelfde kleur een andere naam geven ;)?

 6. Mooie collectie! Ik hou zelf ook niet zo van die doorzichtige, milky lakjes, maar op de foto’s zien ze er nog best leuk uit. Bump up the pumps is duidelijk mijn favoriet!

 7. Bump Up The Pumps vind ik erg mooi! Ik heb nu toevallig een iets fellere variant op mijn nagels zitten.

 8. Bump Up The Pumps vind ik een prachtige tint! Tof dat deze vijf dagen op je nagels bleef zitten.

 9. Ik wilde dat Essie voor mij net zo lief was als voor jou…
  Bij mij blijft het nog geen dag goed 🙁
  Maar als de kleurtjes zo mooi zijn als Bump Up The Pumps koop ik ze toch wel.
  Dan maar ’s avonds bijwerken of een ander kleurtje erop 🙂

 10. Wat een mooie collectie heeft Essie weer! Mijn favoriete zijn: Bump up the pumps, Back in the limo & Jiggle hi, jiggle low! 🙂

 11. Bump Up The Pumps vind ik wel tof! Wel jammer van die twee niet echt dekkende kleuren, dat is niet zo mijn ding..

 12. Jiggle Hi Jiggle Low is echt mijn favoriet, die heb ik met oud en nieuw nog gedragen. De andere kleuren vond ik eigenlijk niet zo bijzonder. Dus ik houd heb bij een nagellak uit deze collectie.

 13. Wat een prachtige nagellakjes! Vooral Jiggle Hi Jiggle Low ziet er heel gaaf uit. Mooie foto’s!

 14. Wauw ontzettend mooie swatches heb je gemaakt!

 15. Ah, wauw, wat een prachtige kleurtjes. Ik zou ze zo allemaal kopen! En wat kun je mooi swatchen.

 16. Jiggle Hi, Jiggle Low vind ik persoonlijk het leukst. Prachtig!

 17. Eerste 3 zijn zeker favoriet hier! Wauw!

 18. Wat een mooie collectie! Typisch kleuren voor mij. Behalve de semi transparante versies dan.

 19. Back In The Limo is mijn favoriet, erg mooi!

 20. Supermooie kleuren zeg!

 21. Essie is echt mijn favoriete nagellakmerk, maar van deze collectie word ik niet zo hebberig. Ik vind de meeste kleuren ook meer wat voor de lente?

 22. Jiggle Hi, Jiggle Low heb ik al, maar ik zou toch wel heeeel graag de hele collectie willen hebben! Prachtige kleuren die je ook nog goed kunt dragen in de lente en zomer!

 23. Wat een hoop lieve kleurtjes zitten er tussen. Vooral Tuck It In My Tux vind ik heeel mooi!

 24. Mooie kleurtjes!

 25. De donkere kleurtjes vind ik wel erg mooi, rood blijft een van mijn favoriete kleuren :-).

 26. Jiggle Hi, Jiggle Low heb ik voor de feestdagen gekocht, deze blijft heel goed zitten en de kleur vind ik apart; net geen zilver, ook geen goud, eerder een beetje champagne. Die andere zijn ook prachtig zo te zien!

 27. Bump Up The Pumps is echt een supertoffe kleur, mooi!

 28. Bump up the pumps is echt heel erg mooi! meer een lente kleurtje vind ik, maargoed 😀

  xx

 29. Wat een mooie keluren zitten er in deze collectie

 30. Wat een toffe collectie. De milky lakjes vind ik ook niet zo. De rode en koraalkleurige zijn prachtig!

 31. Mijn favo is Bump Up The Pumps 🙂

 32. De eerste drie lakjes zijn mijn favoriet!

 33. Back in the limo vind ik wel een leuk kleurtje! Leuke collectie!

 34. oeh die licht roze tinten 😀

 35. Wauw ik vind ze allemaal mooi! En wat een mooie dekking ook! 🙂

 36. Hmm ik vind het maar een saaie collectie. Het zijn wel mooie kleuren maar ik vind ze weinig bijzonder.

 37. Ze zijn zo mooi! Ik heb Double Breasted Jacket & Jiggle Hi Jiggle Low.

 38. Bump Up The Pumps is zo’n prachtige en toffe kleur :O
  En Jiggle Hi, Jiggle Low ga ik zeker ook in huis halen, lekker sparkly 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.